sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cătălin Cherecheș: Vă invit să ne bucurăm împreună de Zilele Culturale ale Municipiului Baia Mare în perioada 4-5 iunie 2023

Cătălin Cherecheș: Vă invit să ne bucurăm împreună de Zilele Culturale ale Municipiului Baia Mare în perioada 4-5 iunie 2023

Vă invit să ne bucurăm împreună de Zilele Culturale ale Municipiului Baia Mare în perioada 4-5 iunie 2023. Această sărbătoare culturală reprezintă un prilej unic prin care putem celebra unitatea noastră în diversitate, respectând tradițiile, îndrăgind frumosul și apreciind cultura în toate manifestările sale.

Programul evenimentelor este plin de momente artistice și activități captivante care vor încânta și aduce bucurie tuturor participanților:

Duminică, 4 iunie 2023

Ora 12:00 – Expoziția de atestat a absolvenților Colegiului de Arte, specializarea Arte Plastice, va fi deschisă la Centrul de Artă Contemporană Colonia Pictorilor. Aici veți putea admira creații grafice, ceramice și textile realizate de tinerii artiști. Programul de vizitare este în perioada 4-30 iunie 2023, miercuri, joi și vineri între orele 10:00 – 18:00, și sâmbăta și duminica între orele 12:00 – 20:00.

Totodată, expoziția “Ziua Artistului Plastic Băimărean” vă va purta în lumea fascinantă a artelor plastice, fiind o oportunitate de a descoperi talentele locale. Aceasta poate fi vizitată la Centrul de Artă Contemporană de la Colonia Pictorilor, cu aceleași ore de vizitare menționate anterior.

Ora 16:00 – Colegiul de Arte Baia Mare vă invită la un recital de muzică de cameră, care are loc la Muzeul Satului. Veți putea savura sunetele îmbietoare și talentul tinerilor muzicieni.

Ora 17:00 – În Centrul Vechi veți avea ocazia de a asista la un spectacol de folclor și muzică medievală susținut de Grigore Leșe și Ansamblul Folcloric Național “Transilvania”. Invitații speciali, precum Dumitru Dobrican și Dănțăușii din Groși, Andreea Ghitiu, Diana Topan, Gabriela Ardusătan, Aida Lihet, Natalia Cozma, Denis Cupșe, Cătălin Stan, Alexia Mance, Ghiță Breban, Bianca Latiș, Livia Neag, Dragos Dăncuș și Coconii Maramureșului, vor completa un spectacol de neuitat.

Ora 19:00 – Festivalul Internațional de Film de Foarte Scurt Metraj Tres Court vă așteaptă cu o proiecție de filme cu tematica “Selecția documentară”, la Centrul de Artă Contemporană Colonia Pictorilor.

Ora 20:00 – Concert folk susținut de Ștefan Hrușcă, un artist iubit și apreciat de întreaga comunitate. Locație: Centrul Vechi al municipiului Baia Mare.

Ora 21:00 – Spectacolul recital “Romanța Anonimilor” de Ion Minulescu, susținut de Teatrul Ararat, va avea loc în Piața Cetății. Vă invităm să vă bucurați de această experiență teatrală deosebită.

Luni, 5 iunie 2023

Ora 13:00 – Recital de canto clasic, canto muzică ușoară și canto tradițional, în care Orchestra de muzică populară “Fisculașul” de la Colegiul de Arte Baia Mare va impresiona publicul. Locația evenimentului este Muzeul Satului.

Ora 17:00 – Concert de muzică de promenadă susținut de Fanfara Municipală Baia Mare va aduce atmosferă și bucurie în Parcul Public Central.

Ora 18:00 – Orchestra Simfonică a Municipiului Baia Mare va oferi un concert extraordinar de muzică clasică în Centrul Vechi. Soliștii Lorena V. Puican (soprană), Alexandra Leșiu (mezzosoprană), Mădălin Claudiu Băban (bariton) și Eusebiu Huțan (tenor) așteaptă publicul cu numeroase momente deosebite.

Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare

Previous Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: ACTIVITĂȚI PENTRU COPII TIMP DE PATRU ZILE ÎN MUZEUL SATULUI DIN BAIA MARE

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

URBIS BAIA MARE. Programul de vară pe liniile din Municipiul Baia Mare, AUTOBUZE și TROLEIBUZE

URBIS BAIA MARE. Programul de vară pe liniile din Municipiul Baia Mare, în zilele lucrătoare,  din 20.06.2022 Linia 1 E.P.Săsar – Gară – Bif. Baraj               – 20 minute între

Actualitate 0 Comments

Consiliul Județean Maramureș, partener în realizarea evenimentului sportiv ”Dynamite Fighting Show”, care va aduce sportivi din 6 țări

În ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș a fost adoptat acordul de parteneriat între Consiliului Județean Maramureș și Federația Sporturilor de Contact, condusă de Cătălin Moroșanu, care prevede organizarea evenimentului

Actualitate 0 Comments

Cea mai de SUCCES florărie ONLINE din Baia Mare. Buchetul sau aranjamentul floral se poate personaliza prin adăugarea unei sticle de șampanii, a unei cutii de bomboane sau ciocolată

Îți dorești să oferi un buchet de flori speciale? Nu mai ezita, optează pentru o florărie de succes în Baia Mare, o florărie care vă oferă cele mai frumoase flori.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply