sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Caz MUȘAMALIZAT în Maramureș. A MURIT la nici două ore după VACCIN. E ÎNGROZITOR cum a fost găsit. S-a dus să se VACCINEZE cu gândul…

Caz MUȘAMALIZAT în Maramureș. A MURIT la nici două ore după VACCIN. E ÎNGROZITOR cum a fost găsit. S-a dus să se VACCINEZE cu gândul…

Detectivul de Presă ȘOC! a descoperit o serie de cazuri grave ale unor persoane vaccinate, cel puțin unul dintre ele fiind finalizat cu decesul persoanei care și-a administrat serul anti-Covid.

Azi vă prezint povestea tulburătoare a unui bărbat de 50 de ani din Ocoliș, Maramureș. Nu cu multe zile înainte de a deceda după administrarea vaccinului le-a povestit apropiaților că merge să se vaccineze cu gândul la copii și nepoți ca nu cumva să se infecteze și să le transmită și lor virusul care a pus în genunchi întreaga planetă. Numai că destinul a avut alt plan cu bărbatul în cauză.

Nici prin cap nu i-ar fi trecut omului că fotografia pe care și-a făcut-o cu nepoțica sa va fi ultima.

În data de 19 mai 2021, bărbatul s-a dus la un centru de vaccinare din Baia Mare și nu s-a simțit bine încă de la câteva minute după administrarea vaccinului. Cu toate acestea a insistat să se întoarcă acasă motivând că are de lucru și că trebuie să ducă niște materiale de construcții.

Așa a și făcut numai că starea sa s-a înrăutățit fulgerător și chiar dacă le-a spus unor apropiați, niciunul nu a avut reacția necesară să cheme o ambulanță. Omul și-a văzut de treabă și la un moment dat cineva din familie a observat că nu mai este pe lângă casă.

A fost găsit decedat, cu fața în jos, pe bancheta din spate a mașinii sale. Apropiații familiei au declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! că probabil și-a pregătit mașina să meargă singur la spital.

Un echipal SMURD a sosit la fața locului iar victima a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare unde a fost internată de urgență la ATI. Medicii nu au putut însă face nimic să-l ajute.

Pentru Detectivul de Presă ȘOC!, purtătorul de cuvânt al CJSU, Dan Bucă a confirmat, după 10 zile de întrebări, că decesul a survenit la o oră și 45 de minute de la administrarea vaccinului și că nu există nicio legătură între vaccin și deces.

Desigur am întrebat și dacă există vreo metodă medicală, sau vrea analiză medicală prin care se poate stabili această legătură sau nu și răspunsul a fost negativ. Deci nu există legătură dar nici nu se poate stabili dacă există. Cu toate acestea, toți bătrânii care au murit de cormobidități dar au avut și covid au murit de covid nu de infarct, AVC sau din cauza altor evenimente medicale însă când un om face infarct după vaccin nu moare din cauza vaccinului ci pur și simblu decedează după infarct, aceasta fiind cauza decesului, potrivit surselor noastre, ea nefiind confirmată oficial.

Soția decedatului este infirmieră la Spitalul Județean Baia Mare și se pare că bărbatul ar mai fi suferit, în trecut, un preinfarct.

De ce însă autoritățile ascund aceste cazuri este greu de înțeles. Nu se vorbește decât despre efectele benefice ale vaccinurilor însă efectele secundare nu sunt afișate nici măcar în centrele de vaccinare cu toate că acest lucru este obligatoriu prin lege.

Bărbatul s-a vaccinat, din sursele Detectivului de Presă ȘOC! cu Jonson & Jonson.

Revenim cu alte cazuri.

Previous Gheorghe Șimon, deputat PSD: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al Guverului Cîţu, un document fără viziune europeană
Next Mireșu Mare, Maramureș. FABULOS! Primarul care TESTEAZĂ candidații la CONCURSURI pe bază de LOGICĂ! Rezultatele sunt ULUITOARE. Ioan Mătieș, primar: “Și la intrarea în POLITICĂ ar trebui testați toți, să vedem dacă au făcut ceva în viață sau vin doar din INTERES”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

A PIERDUT din nou în INSTANȚĂ. Primarul Liviu Tămaș, OBLIGAT de Tribunal să valideze un CONSILIER local la Budești

Primarul Liviu Tămaș din comuna Budești, Maramureș a pierdut al doilea proces la un interval foarte scurt de timp, ceea ce demonstrează afirmațiile făcute de către Detectivul de Presă ȘOC!,

Dezvaluiri 0 Comments

Florin Creț, consilierul managerului de la URBIS sau LUPUL paznic la OI 

Consilierul slugă a lui Cătălin Cherecheș a mai realizat ceva în viață. Nu este vorba de viața comunității. Nu, ar fi chiar culmea! Creț a dat un extrem de greu

Dezvaluiri 0 Comments

FALS în declarații și CORUPEREA alegătorilor, noi ACUZAȚII, nou DOSAR pe numele COLECȚIONARULUI de INFRACȚIUNI, Cătălin Cherecheș

Poate cel mai cercetat primar din România, escrocul Cătălin Cherecheș a fost din nou la DNA Cluj după ce tocmai s-a întors de la Tribunalul clujean unde este judecat pentru

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply