sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Caz MUȘAMALIZAT în Maramureș. A MURIT la nici două ore după VACCIN. E ÎNGROZITOR cum a fost găsit. S-a dus să se VACCINEZE cu gândul…

Caz MUȘAMALIZAT în Maramureș. A MURIT la nici două ore după VACCIN. E ÎNGROZITOR cum a fost găsit. S-a dus să se VACCINEZE cu gândul…

Detectivul de Presă ȘOC! a descoperit o serie de cazuri grave ale unor persoane vaccinate, cel puțin unul dintre ele fiind finalizat cu decesul persoanei care și-a administrat serul anti-Covid.

Azi vă prezint povestea tulburătoare a unui bărbat de 50 de ani din Ocoliș, Maramureș. Nu cu multe zile înainte de a deceda după administrarea vaccinului le-a povestit apropiaților că merge să se vaccineze cu gândul la copii și nepoți ca nu cumva să se infecteze și să le transmită și lor virusul care a pus în genunchi întreaga planetă. Numai că destinul a avut alt plan cu bărbatul în cauză.

Nici prin cap nu i-ar fi trecut omului că fotografia pe care și-a făcut-o cu nepoțica sa va fi ultima.

În data de 19 mai 2021, bărbatul s-a dus la un centru de vaccinare din Baia Mare și nu s-a simțit bine încă de la câteva minute după administrarea vaccinului. Cu toate acestea a insistat să se întoarcă acasă motivând că are de lucru și că trebuie să ducă niște materiale de construcții.

Așa a și făcut numai că starea sa s-a înrăutățit fulgerător și chiar dacă le-a spus unor apropiați, niciunul nu a avut reacția necesară să cheme o ambulanță. Omul și-a văzut de treabă și la un moment dat cineva din familie a observat că nu mai este pe lângă casă.

A fost găsit decedat, cu fața în jos, pe bancheta din spate a mașinii sale. Apropiații familiei au declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! că probabil și-a pregătit mașina să meargă singur la spital.

Un echipal SMURD a sosit la fața locului iar victima a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare unde a fost internată de urgență la ATI. Medicii nu au putut însă face nimic să-l ajute.

Pentru Detectivul de Presă ȘOC!, purtătorul de cuvânt al CJSU, Dan Bucă a confirmat, după 10 zile de întrebări, că decesul a survenit la o oră și 45 de minute de la administrarea vaccinului și că nu există nicio legătură între vaccin și deces.

Desigur am întrebat și dacă există vreo metodă medicală, sau vrea analiză medicală prin care se poate stabili această legătură sau nu și răspunsul a fost negativ. Deci nu există legătură dar nici nu se poate stabili dacă există. Cu toate acestea, toți bătrânii care au murit de cormobidități dar au avut și covid au murit de covid nu de infarct, AVC sau din cauza altor evenimente medicale însă când un om face infarct după vaccin nu moare din cauza vaccinului ci pur și simblu decedează după infarct, aceasta fiind cauza decesului, potrivit surselor noastre, ea nefiind confirmată oficial.

Soția decedatului este infirmieră la Spitalul Județean Baia Mare și se pare că bărbatul ar mai fi suferit, în trecut, un preinfarct.

De ce însă autoritățile ascund aceste cazuri este greu de înțeles. Nu se vorbește decât despre efectele benefice ale vaccinurilor însă efectele secundare nu sunt afișate nici măcar în centrele de vaccinare cu toate că acest lucru este obligatoriu prin lege.

Bărbatul s-a vaccinat, din sursele Detectivului de Presă ȘOC! cu Jonson & Jonson.

Revenim cu alte cazuri.

Previous Gheorghe Șimon, deputat PSD: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al Guverului Cîţu, un document fără viziune europeană
Next Mireșu Mare, Maramureș. FABULOS! Primarul care TESTEAZĂ candidații la CONCURSURI pe bază de LOGICĂ! Rezultatele sunt ULUITOARE. Ioan Mătieș, primar: “Și la intrarea în POLITICĂ ar trebui testați toți, să vedem dacă au făcut ceva în viață sau vin doar din INTERES”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Am IDENTIFICAT “HOAȚA” de documente de la Spitalul de Boli Infecțioase

În urmă cu câteva ore, Mircea Ciocan, directorul interimar al Spitalului de Boli Infecțioase Baia Mare a făcut o postare ȘOC!antă pe pagina sa de Facebook. Sunt postate două filmulețe.

Dezvaluiri 0 Comments

ȘOC! Exclusiv. Se ÎNCHID RESTAURANTELE și PISCINELE interioare în Baia Mare și în alte 19 localități peste doua zile dar se deschid școlile. Află de la Detectivul de Presă ȘOC! care sunt cele 20 de LOCALITĂȚI ROȘII cu interziceri totale de activități în domeniul HORECA

Detectivul de Presă ȘOC vă prezintă în PREMIERĂ Proiectul de hotărâre din 03.02.2021 pentru aprobarea unor măsuri în domeniul sănătății publice în aplicarea H.G. nr. 3/2021 privind prelungirea stării de

Dezvaluiri 0 Comments

TARE! A CONTESTAT nota 2,65. A LUAT 2,30! Bravo, Alexandra Macovei!

INCREDIBIL dar adevărat. Scriam cu câteva ore în urmă că Alexandra Macovei, nepoata primarului din Budești, Liviu Tămaș este persoana care are rolul de a-i înjura pe Facebook pe contestatarii edilului,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply