sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Copiii din satul Rogoz, Târgu Lăpuș, încep o nouă zi de grădiniță într-o unitate modernă, de ultimă generație!

Copiii din satul Rogoz, Târgu Lăpuș, încep o nouă zi de grădiniță într-o unitate modernă, de ultimă generație!

Copiii din satul Rogoz, Târgu Lăpuș, încep o nouă zi de grădiniță într-o unitate modernă, cu dotări de ultimă generație, dar și cu funcțiuni atât de importante pentru această etapă a vieții lor, cum este locul de joacă. Satisfacția lucrului bine făcut o simțim de fiecare dată când dăm în folosință o investiție nouă pentru maramureșeni. Însă, când este vorba despre copii, sentimentul de a fi schimbat în bine viața lor este de neprețuit.

Noua grădiniță are trei săli de grupă în care se vor juca și vor învăța 36 de copii. Unitatea are grupuri sanitare potrivite pentru cei mici, cu bucătărie utilată la standarde actuale, dar mai ales loc de joacă modern, sigur și atractiv, unde vor putea să se distreze în voie, în aer liber.

Investiția, în valoare de 2,7 milioane de lei, a fost realizată prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Din acești bani Primăria Târgu Lăpuș a achiziționat terenul, a construit grădinița, a împrejmuit unitatea, a realizat canalizarea, a asigurat centrala termică, rețeaua de apă.

A fost montat un sistem de panouri fotovoltaice și s-a amenajat locul de joacă. Toate dotările sunt dintre cele mai moderne, la standarde europene, care să respecte nevoile celor mici, cum ne dorim să asigurăm, pas cu pas, în toate unitățile școlare din Maramureș!

Îl felicit pe primarul orașului, Mitru Leșe și îi mulțumesc că a realizat acest proiect important pentru comunitate, dar și pe prietenul meu, Vlad Herman, director al serviciului public de salubrizare din primărie, pentru implementarea proiectului. Am fost la acest important eveniment în viața comunității din Rogoz alături de Dorin Crăciun, director al Școlii Gimnaziale “Nicolae Steinhardt” Rohia; deputatul Florin Alexe; senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș și inspectorul general adjunct al ISJ Maramureș, Ioan Muntean.
Împreună dezvoltăm Târgu Lăpuș! Împreună dezvoltăm Maramureșul!

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

Previous Delegație din provincia Shandong (China), la Consiliul Județean Maramureș
Next Gabriel Zetea, PSD: Borșa a ajuns, în 10 ani, să se transforme din Vestul Sălbatic într-un oraș 100% european

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte CJ MM: Maramureșul se dezvoltă, ajungând în TOP 10 județe în ceea ce privește ritmul de creștere al PIB pe cap de locuitor

Prin investiții și politici liberale, Maramureșul se dezvoltă, ajungând în TOP 10 județe în ceea ce privește ritmul de creștere al PIB pe cap de locuitor, potrivit datelor oficiale furnizate

Actualitate 0 Comments

MEDIO MONTE – SPIRITUL LOCULUI ÎN REPERE IDENTITARE

Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» vă invită să sărbătorim împreună Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO, vernisând expoziția temporară Medio Monte – spiritul locului în

Comunicate 0 Comments

Alături de pionierii tranziției în turism și călătorii – Maramureșul, promovat în cadrul celui mai important târg de turism din lume

Dragostea de Maramureș le-a fost far călăuzitor membrilor delegației care zilele acestea a reprezentat județul nostru în cadrul ITB Berlin, cel mai mare și important târg de turism din lume.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply