sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cornelia Negruț (PRO Romania): “După fuziunea cu ALDE, PRO România este singura alternativă la înțelegerea dintre PSD și PNL”

Cornelia Negruț (PRO Romania): “După fuziunea cu ALDE, PRO România este singura alternativă la înțelegerea dintre PSD și PNL”

Fuziunea dintre PRO România și ALDE creionează un partid modern de factură social liberală, care își propune să obțină un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Programul electoral al PRO România pentru scrutinul legislativ cuprinde cinci măsuri ce vor fi aplicate încă din prima zi a guvernării, respectiv Venitul Minim de Criză, Sprijinul Economic de Criză, Programul Național de Testare, Redeschiderea tuturor școlilor și Redarea demnității și respectului datorat hainei militare.

* Venitul Minim de Criză: asigurarea resurselor minime pe perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate. Se acordă tuturor celor care au venituri sub 2000 de lei.

* Sprijinul Economic de Criză: plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.

* Educație: reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, propunem redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.

* Sănătate: implementarea unui program care să permită testarea tuturor, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.

* PROmisiunea relansării economice: Propunem un Proiect Național de Investiții în infrastructură, agricultură, educație, sănătate și mediu. Pentru reconstrucția României post-criză, se instituie PROiectul România – Marile Reforme în administrația publică și fiscală. Totodată, PRO România militează pentru redarea demnității și respectului pentru haina militară, prin revenirea la forma inițială a legii 223/2015.

Președintele formațiunii, Victor Ponta, a fost desemnat de Congres, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de prim-ministru.

       Sunt convinsă că fuziunea ALDE cu PRO România își va atinge scopul propus, cel de formare a unui partid puternic, ancorat cu obiectivitate în realitatea românească din această perioadă. Proiectul PRO România va oferi condițiile optime pentru ca România și românii să treacă rapid peste această perioadă dificilă.

Oferta noastră vizează depășirea crizei cu românii la serviciu, la muncă, nu în lockdown, cu copiii la școală, nu acasă sau în fața calculatorului, cu vârstnicii respectați, nu închiși în casă. Nu suntem de acord nici cu închiderea României, nici cu închiderea școlilor, nici cu panica pe care o vedem în fiecare zi. PRO România are un program concret, o echipă bună și un candidat de prim-ministru, care știe ce are de făcut pentru PROmisiunea ieșirii din impas.

       Îndemn cu respect toți maramureșenii care au fost membri și simpatizanți ALDE să vină alături de noi în PRO România, deoarece toată organizația județeană a agreat această fuziune, necesară ca o reacție sănătoasă la înțelegerea pe sub masă dintre PSD și PNL pentru a scoate de pe scena politică partidele mai mici.

Noi, ALDE și PRO România împreună, vom fi ultima redută de apărare a drepturilor și libertăților românilor. Noi vom fi cei din urmă care ne vom bate pentru libertățile fiecăruia, dar și pentru drepturile economice câștigate.

Noi vom spune NU concedierilor colective, noi vom spune NU supraimpozitării celor care produc! Dar vom spune DA naționalismului economic și sprijinirii firmelor și produselor românești!

Cornelia NEGRUȚ, candidat la Senat, PRO România Maramureș

Previous Ioan Mătieș: "Continuă LUCRĂRILE la canalizare la Mireşu Mare, Iadăra, Remeţi pe Someş, Tulghieş"
Next În plină pandemie, Teatrul Municipal Baia Mare participă la Festivalul ”Les Rencontres Chorégraphiques de Casablanca”!

About author

You might also like

Politica 0 Comments

IONEL BOGDAN, președinte PNL Maramureș: “Klaus Iohannis i-a asigurat pe parlamentarii europeni că România va continua lupta anticorupție”

Președintele Klaus Iohannis a transmis astăzi, în Parlamentul European, atașamentul românilor la valorile democratice, europene. El i-a asigurat pe parlamentarii europeni că România va continua lupta anticorupție, chiar dacă există

Politica 0 Comments

Prioritatea miniștrilor PSD este să aplice cât mai rapid măsurile de ajutor de stat permise de Comisia Europeană pentru companiile aflate în dificultate

PSD salută decizia Comisiei Europene de a adopta un cadru temporar de criză care permite statelor membre să extindă ajutoarele de stat/compensațiile pentru daunele suferite de companii în actualele „circumstanțe

Politica 0 Comments

Deputat PSD, Gheorghe Șimon: „Guvernul Cîţu îngroapă România. Datoria guvernamentală a depășit 50% din PIB”

Cele 2,2 miliarde lei împrumutate în urmă cu trei zile de Ministerul Finanțelor Publice împreună cu împrumuturile din luna iunie mau ridicat datoria publică peste nivelul de 49,9% din PIB

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply