sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cornelia Negruț, vicepreședinte ALDE:„Guvernul meu” aruncă România și românii în cel mai mare faliment din istorie

Cornelia Negruț, vicepreședinte ALDE:„Guvernul meu” aruncă România și românii în cel mai mare faliment din istorie

Modul de acțiune al „guvernului meu” în plan economico-financiar este inadmisibil și de neacceptat.

În doar un an, liberalii au depășit 44 de miliarde de euro împrumutați, fapt ce se traduce prin îndatorarea României și a românilor pe o perioadă foarte lungă, deoarece populația va suporta împrumuturile gigantice!

Spre comparație, în perioada conducerii țării de către PSD-ALDE, ne-am împrumutat mult mai puțin în ultimii trei ani de guvernare. În acest interval, am reușit cea mai mare creștere economică, cele mai mari producții agricole din UE, cea mai scăzută rată a șomajului din istoria României și cea mai mare creștere a puterii de cumpărare a populației din ultimele trei decenii.

Datoria publică a depășit deja 50% din PIB, fiind astfel cea mai mare datorie publică înregistrată de către țara noastră în ultimii 30 de ani. Comparativ, din 2016 până în 2019, când a guvernat PSD și ALDE, datoria publică a scăzut de la 37,3% la 35,2%.

Guvernanții de dreapta se împrumută acum masiv, însă cu toate acestea avem aproape un milion de locuri de muncă pierdute, o prăbușire vizibilă a economiei, în ciuda profețiilor mincinoase ale premierului, o scădere accelerată a nivelului de trai și, pentru prima oară în ultimul deceniu, o creștere a prețurilor într-un ritm mai mare decât al salariilor!

Este inadmisibil ca împrumuturile făcute de incompetentul guvern al dreptei pe spinarea românilor să nu intre în economie, pentru relansare și susținerea antreprenorilor, dar și în sfera socială, prin sprijinirea celor rămași fără locuri de muncă.

Miliardele de euro împrumutate cu dobânzi mari de guvern se îndreaptă, în schimb, către efectuarea de plăți pentru sponsorii partidului, către ajutoare electorale pentru primarii PNL și către acoperirea scutirilor de taxe pentru bănci și marile corporații.

Cheltuielile de miliarde și miliarde de lei nu sunt justificate de nimeni până acum! În plus, se prefigurează o criză economică de proporții, care va găsi România nepregătită, fără reacție și fără măsuri de contracarare eficiente, care să reducă efectele dezastruoase pentru toți românii.

Consider că este momentul ca executivul dreptei să schimbe strategia păguboasă de până acum și să adopte o nouă viziune, pentru a nu ajunge într-un faliment național din ce în ce mai previzibil.

Vicepreședinte ALDE, CORNELIA NEGRUȚ

Previous Deputat PSD, Gheorghe Șimon: „Cronica unui eşec anunţat: Florin Cîţu a preluat portofoliul Finanţelor”
Next Pensiunea Kis. CAZARE la Hajduszoboszlo la doi pași de Zona Premium a celui mai mare Complex Acvatic din Europa. PROPRIETARA vorbește limba română

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Adrian TODORAN: Ecologizăm Baia Mare și investim în turism

Vorbim de un oraş verde. Însă Baia Mare este departe de aşa ceva. Programul meu pentru municipiul nostru are în vedere trei componente esențiale pentru mediu. Decontaminarea siturilor industriale (CUPROM,

Uncategorized 0 Comments

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Ministrul PSD al Sănătății va pune la dispoziție persoanelor infectate tratamente medicale în fazele incipiente ale bolii pentru a preveni spitalizările și decesele”

Sănătatea românilor este prioritară pentru Partidul Social Democrat, iar promisiunile făcute sunt onorate. În contextul pandemic actual, asumarea portofoliului de la Sănătate este un pariu în urma căruia starea de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply