sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CURAJ doamnă JUDECĂTOR!  Joi, 8 septembrie, la JUDECĂTORIA Dragomirești, MAFIA din CLANUL Horincă Vs JUSTIȚIA care trebuie să prindă CURAJ! Nu vă temeți doamnă judecător Mariana Vulcovinschi. INFRACTORII internaționali Nicoară Grec, Porcu’ și Mândrulean, JUDECAȚI pentru BĂTAIA din Spitalul Borș, care a oripilat întrega ROMÂNIE. Vezi FILMUL

CURAJ doamnă JUDECĂTOR! Joi, 8 septembrie, la JUDECĂTORIA Dragomirești, MAFIA din CLANUL Horincă Vs JUSTIȚIA care trebuie să prindă CURAJ! Nu vă temeți doamnă judecător Mariana Vulcovinschi. INFRACTORII internaționali Nicoară Grec, Porcu’ și Mândrulean, JUDECAȚI pentru BĂTAIA din Spitalul Borș, care a oripilat întrega ROMÂNIE. Vezi FILMUL

Joi, 8 septembrie ac, are loc la Judecătoria Dragomirești, Maramureș, o nouă încercare a JUSTIȚIEI de a face dreptate într-unul din cazurile care au oripilat întreaga țară. Este vorba despre bătaia de la Urgența Spitalului din Borșa, unde o haită de condamnați internațional s-au gândit să bată cu bestialitate un bărbat după ce soția acestuia a fost internată ca urmare a unui accident din cauza uneia dintre ei.

De 6 ani, conducerea Poliției Maramureș nu a făcut nimic împotriva acestor INFRACTORI la nivel european care terorizează comunitatea borșeană de o viață. După ce a accidentat-o, prin acroșare, pe Daniela Timiș din Borșa, banditul Nicoară Grec HORINCĂ, a fugit de polițiști, s-a urcat pe un gard unde s-a accidentat și un alt INTERLOP de talie europeană, Grec Roli Horincă a spus că el a condus mașina, fapt ce i-a atras un dosar penal pentru mărturie mincinoasă. Nicoară Grec Horincă este acum, a câta oară, din nou la mâna unui magistrat.

Vezi aici FILMUL bătăii din spital.

O altă sperietoare a Europei, este infractorul cu porecla Porcu. El este cela care în imaginile de mai sus îl lovește pe Dumitru Timiș cu scaunul sub privirile pasive ale mai multor polițiști înarmați care practic nu au făcut nimic împotriva acestor animale violente. După bătaie, Porcu a fugit din țară dar s-a întors și a fost reținut într-un alt dosar. Culmea e că a fost eliberat și a fugit din nou, spun surse ale ziarului, probabil în Italia. Eliberarea lui pare suspectă pentru omul de rând care poate bănui că justiția practic l-a ajutat bsă fugă atâta timp cât orice fac acești indivizi, ies basma curată și nu-și ispășesc niciodată pedepsele pâna la final.

Un alt protagonist în dosar este Ionuc Mândrulean, cel care l-a lovit pe Dumitru Timiș cu un corp contondent în cap după care a urmat măcelul.

Să nu-l uităm nici pe Danci Ioan – Tioară, care i-a amenințat pe pe cei din familia Timiș, acasă, la miez de noapte și care are podul plin de condamnări în Belgia, Italia și România. La ultima eliberare din pușcărie mai avea de ispășit un rest de 902 zile de închisoare. Justiția ar fi bine să  țină cont de noile sale fapte și să-l plaseze acolo unde a fost de mai multe ori, după gratii.

Deci joi, 8 septembrie, la Dragomirești, justiția are o nouă șansă în fața mafioților viloenți și care au trecut de prea multe ori prin închisoare. La Dragomirești poate începe adevărata prăbușire a clanurilor interlope Borșa, care acum din împart puterea și teritoriile, după ce în urmă cu puțină vreme și-au pierdut liderul care a murit în urma unui accident rutier. Judecătoarea Mariana Vulcovinschi poate intra în istorie dreptății de pe meleagurile noastre și câștigă prestigiul național și clar internațional de care nu este ușor să te agăți atunci când afli chiar în inima fărădelegilor acestor bandi. Curaj, doamnă judecător. Curaj doamnă Mariana Vulcovinschi.

(Va urma)

Pentru că cineva trebuie să facă lucrurile grele!

Previous Reguli pentru colectarea deșeurilor vegetale în Baia Mare
Next Lista străzilor care vor fi monitorizate în perioada 12-16 septembrie privind SORTAREA deșeurilor

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Mărturii AUDIO și MESAJE! MINORĂ de 13 ani AGRESATĂ SEXUAL în Spitalul Județean Baia Mare

Detectivul de Presă ȘOC! a fost contactat sâmbătă, aproape de miezul nopții, spre a face publică o ipoteză ȘOC!antă potivit căreia o minoră în vârstă de 13 ani a fost

Dezvaluiri 0 Comments

FDG IESE DIN COALIȚIA pentru Baia Mare! Ipoteză ȘOC! înaintea ședinței CL de azi

FDG a hotărât de câteva minute, la nivel național, să părăsească Coaliția pentru Baia Mare ca urmare a derapajelor din ultima perioadă a lui Cătălin Cherecheș, spun surse ale Detectivului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply