sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Delegația guvernamentală condusă de premierul Nicolae Ciucă a vizitat două companii importante pentru dezvoltarea Maramureșului

Delegația guvernamentală condusă de premierul Nicolae Ciucă a vizitat două companii importante pentru dezvoltarea Maramureșului

La Aramis Invest din Baia Mare a apreciat ultimele investiții făcute de companie și a asigurat conducerea de tot sprijinul guvernului pentru investiția în panouri fotovoltaice, care pot fi realizate din fonduri europene, prin PNRR.

▶️Aramis Invest este cel mai mare angajator din județul Maramureș și se află pe locul 18 în topul celor mai mari angajatori privați de pe piața românească, având o cifră de afaceri de 388 milioane de euro.

▶️Noua fermă de pui din Mireșu Mare, realizată de producătorul de carne și preparate din carne în sistem integrat – Ferma Zootehnică – s-a aflat de asemenea pe agenda vizitei premierului în Maramureș. Este vorba de o investiție de 2 milioane de euro, realizată în proporție de 98%, care va fi gata in 1 ianuarie 2023.

E important că în Baia Mare și Maramureș antreprenori de succes, care dezvoltă afaceri ce contribuie la dezvoltarea județului și la asigurarea de locuri de muncă pentru maramureșeni.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Gabriel Zetea, PSD: Cea mai rușionoasă zi pentru CJ. Contractul pentru terminalul Aeroportului Internațional Maramureș NU a fost semnat în prezența premierului Nicolae Ciucă!
Next Spitalul Județean Baia Mare. REZULTATELE analizelor se ELIBEREAZĂ acum prin e-mail și WhatsApp

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan:” Organizarea alegerilor anticipate este necesară pentru o Românie normală”

În această săptămână, premierul desemnat Ludovic Orban a depus în Parlament echipa și programul guvernamental. Premierul merge în fața Parlamentului cu aceeași echipă performantă care, în doar trei luni de

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, PNL: Punem Maramureșul pe roate prin educație

Ionel Bogdan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, președinte al PNL Maramureș și secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, declară că: „Un nou an școlar începe cu

Politica 0 Comments

România normală înseamnă continuarea luptei anti-corupție

În primul mandat la Cotroceni Klaus Iohannis a pus fundația României normale blocând încercările PSD de a anula independența justiției și de a scoate țara noastră de pe traiectoria euro-atlantică.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply