sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputații Călin Bota și Florin Alexe, VIZITĂ în satele românești din dreapta Tisei: “În imediata noastră apropiere se petrece o TRAGEDIE UMANITARĂ, iar noi nu putem rămâne indiferenți”

Deputații Călin Bota și Florin Alexe, VIZITĂ în satele românești din dreapta Tisei: “În imediata noastră apropiere se petrece o TRAGEDIE UMANITARĂ, iar noi nu putem rămâne indiferenți”

Împreună cu deputatul Florin-Alexandru Alexe, am fost zilele trecute în Comunitatea Teritorială Unită Solotvino, în raionul Tiaciv din regiunea Transcarpatia, care cuprinde toate satele românești din dreapta Tisei. Ne-am întâlnit cu președintele Consiliului Comunității Teritoriale Unite Solotvino, Vasile Iovdii, am avut discuții la sediul Consulatului României la Solotvino și am făcut o scurtă vizită la cel mai mare centru de colectare a ajutoarelor umanitare din orașul Tiaciv.

În cadrul întâlnirii cu președintele Consiliului Comunității Teritoriale Unite Solotvino am discutat despre produsele care ar trebui incluse cu prioritate în ajutoarele umanitare destinate Ucrainei și modalitatea cea mai bună pentru asigurarea transportului acestora din România. Cetățenii din Ucraina au nevoie de sprijinul nostru și ne vom asigura că produsele și medicamentele de care au mare nevoie vor ajunge la ei cu prioritate. În Transcarpatia trăiește o importantă comunitate românească, iar Consulatul României de la Solotvino este permanent în contact cu toți cetățenii români din zonă și este pregătit să îi ajute cu tot ceea ce au nevoie.

E greu de spus în cuvinte ce se întâmplă în Ucraina, unde cetățenii s-au trezit peste noapte în mijlocul unui război sângeros și devastator. Oamenii sunt nevoiți să își părăsească casele, locurile unde trăiesc de o viață și pleacă din țară pentru a-și salva viața. În imediata noastră apropiere se petrece o tragedie umanitară, iar noi nu putem rămâne indiferenți. Trebuie să ne adunăm forțele și să îi ajutăm pe ucraineni să treacă mai ușor peste această perioadă extrem de grea din viața lor.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin Alexe: În Ucraina se desfășoară un război nedrept. Trebuie să fim alături de civilii care sunt victime ale unui agresor irațional
Next Mihai Apan (Drusal) acuză: Ne distrug, fură și incendiază CONTAINERELE. Primarul Cătălin Cherecheș îi RĂSPUNDE DUR

About author

You might also like

Social 0 Comments

Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș cere Ministerului de Interne verificarea jafului de la fostul combinat Cuprom

Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș a efectuat o interpelare adresată Ministrului de Interne, Lucian Nicolae Bode, prin care solicită trimiterea Corpului de Control al Ministrului la fostul combinat Cuprom din

Social 0 Comments

Gheorghe Șimon, deputat PSD: PSD se opune ca angajații Poștei Române să fie disponibilizați!

Protestele angajaților Poștei Române și restructurarea companiei orchestrată catastrofal de către actualul director i-a determinat pe social-democrați să ia atitudine. „Responsabil pentru nemulțumirile angajaților este actualul director general interimar al

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply