sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Călin Bota: CABINETELE VETERINARE trec în administrarea primăriilor

Deputatul Călin Bota: CABINETELE VETERINARE trec în administrarea primăriilor

La inițiativa PNL, în Camera Deputaților a fost adoptat ieri proiectul de lege care prevede trecerea cabinetelor veterinare din administrarea Agenției Domeniilor Statului (ADS) în administrarea primăriilor.

Conform legii, ADS este obligată să încheie protocolul de predare-primire cu consiliile locale, în termen de 90 de zile și să procedeze ulterior la predarea efectivă a clădirilor, terenurilor și anexelor.

Am susținut această lege care urmează principiul descentralizării și care vine atât în sprijinul medicilor veterinari, cât și al primăriilor, care pot acum accesa fonduri pentru modernizarea acestor spații și pentru utilizarea lor în beneficiul comunității.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous S-a luat APA pe Alecsandri în Baia Mare. Se fac REPARAȚII la rețea
Next Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș - RAPORT de activitate pentru anul 2021

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

ȘOC! A ANULAT LICITAȚIA pentru salubrizare stradală. Se “întorc” gunoaiele de MĂRȚIȘOR. Cătălin Cherecheș se joacă din nou cu NERVII băimărenilor și cu banii lor. V-ați plătit IMPOZITELE?

Problema gunoaielor din Baia Mare este departe de a se încheia. Mai mult, devine din ce în ce mai penală dar și mai neplăcută. Așa cum se poate vedea pe

Actualitate 0 Comments

În această lună au fost numiți aproape 10.000 de directori școlari interimari de la PNL!

Guvernanții de dreapta sunt disperați să-și pună oamenii la ciolan și să împartă funcțiile de conducere din învățământul de stat. Cui îi mai pasă să pregătească începerea noului an școlar

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply