sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deschiderea NOULUI AN ȘCOLAR la Penitenciarul Baia Mare pentru persoanele private de libertate

Deschiderea NOULUI AN ȘCOLAR la Penitenciarul Baia Mare pentru persoanele private de libertate

Azi, 05.09.2022, începând cu ora 15:00, la sediul Penitenciarului Baia Mare va avea loc festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023 pentru persoanele private de libertate aflate în custodia unității, care s-au înscris la cursurile de instruire școlară.

                   La festivitatea de deschidere vor fi prezenți Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Educației, prof. psiholog dr. Antoaneta BOLCHIȘ, subprefectul județului Maramureș, Crina CHILAT, inspectorul școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Maramureș,  Prof. Dr. Dan-Andrei FILIP, alți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și cadrele didactice ale Centrului Școlar de Educație Incluzivă Baia Mare.

                   Evenimentul va fi deschis de către directorul Penitenciarului Baia Mare, comisar șef de poliție penitenciară Mircea SPIRIDON.

                   Clopoțelul va suna începerea școlii pentru 63 de elevi, care au solicitat înscrierea la cursurile învățământului primar, gimnazial și liceal.

                   Educația persoanelor private de libertate reprezintă o prioritate pentru administrația unității penitenciare, prin aceasta asigurându-se pregătirea pentru revenirea în societate și sporirea șanselor de reintegrare socială.

                    Pentru informații suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe inspector de poliție penitenciară Cherecheș Larisa, telefon 0262/214230, fax 0262/214231, e-mail pbmare@anp.gov.ro

Cu stimă,

Comisar şef de poliție penitenciară Mircea SPIRIDON, Director Penitenciarul Baia Mare

Previous Mentenanță la rețeaua de electricitate - S.C. VITAL S.A.
Next Începem un nou an școlar în țara care nu susține suficient educația: în Baia Mare lucrăm permanent și continuăm să dezvoltăm, să modernizăm și să dotăm unitățile de învățământ!

About author

You might also like

Social 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Aceste sărbători sunt cu adevărat despre credința în viață, despre lumina din sufletele noastre și despre unitate”

Sărbătorile de Paști de anul acesta sunt mai speciale, pentru că suntem obligați să le petrecem fără prieteni, fără rude, fără să mergem la Biserică să luăm lumină, așa cum

Social 0 Comments

PAȘAPOARTE și PERMISE auto – ANUNȚ de ultimă oră. VEZI programul pentru TOATĂ ȚARA în perioada imediat următoare

Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august 2018. Decizia de a păstra programul normal

Social 0 Comments

Parlamentarii PSD Maramureș au inițiat un proiect de lege pentru TVA redus la lemnele de încălzire

Parlamentarii PSD Maramureș au inițiat un proiect de lege pentru TVA redus la 5% la lemnele pentru încălzirea locuințelor. Deputatul Gheorghe Șimon, deputatul Gabriel Zetea și senatorul Sorin Vlașin au

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply