sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Detectivul de Presă ȘOC! Video-reportajul de 1,1 MILIOANE de VIZUALIZĂRI pe Facebook! Tema a devenit PROIECT LEGISLATIV al primarului Ioan Mătieș. Vezi POVESTEA cifrelor FANTASTICE de la postare până acum

Detectivul de Presă ȘOC! Video-reportajul de 1,1 MILIOANE de VIZUALIZĂRI pe Facebook! Tema a devenit PROIECT LEGISLATIV al primarului Ioan Mătieș. Vezi POVESTEA cifrelor FANTASTICE de la postare până acum

Detectivul de Presă ȘOC! a avut un an fabulos, cu toate că pandemia a tăiat elanul tuturor jurnaliștilor și nu numai. Cu toate acestea, materialele video (reportaje, anchete și dezvăluiri) au cunoscut un apetit crescut al cititorilor ziarului dar și din partea următitorilor și fanilor activi pe Facebook.

De la multe materiale de zeci de mii de vizualizări fiecare, Detectivul a avut din ce în ce mai multe care au sărit de 100 de mii, de 200.000, de 400.000 de 700.000 de mii de vizualizări.

Cel mai tare video-reportaj a fost cel realizat cu primarul Ioan Mătieș din Mireșu Mare, Maramureș, publicat la data de 21 iunie 2020. Tema a fost “INEDIT. Ioan Mătieș, primar Mireșu Mare, Maramureș: “Angajații de la BUGET trebuie să lucreze o săptămână în PRIVAT”. A scos angajații primăriei la COSIT iarba în COMUNĂ”. Materialul a venit după un altul care a depășit 135.000 de vizualizări și care se referea la taierea ajutoarelor sociale pentru putorile comunei care au preferat să se mute decât să muncească iar edilul Mătieș a preferat să piardă voturi decât onoarea oamenilor cinstiți și bani de la buget.

Dar video-reportajul cu angajații de la buget care ar trebui să lucreze măcar o săptămână la privat, a avut o evoluție uluitoare, în cele 19 săptămâni de la publicare, de când a strâns nu mai puțin de 1,1 MILIOANE de vizualizări, a avut impact de 1.596.786 persoane, 147.242 interacțiuni, 8,8 mii de reacții (like-uri și emoticoane), 1.137 de comentarii de la urmăritori din toată țara dar și din străinătate și doar pe postarea inițială nu și pe distribuiri, 8,5 mii de distribuiri. Dar iată cum a avoluat cel mai următit video-reportaj din Maramureș, din întreaga presă:

Primul ȘOC!: 100.000 de vizualizări în 24 de ore!

Peste 200.000 de vizualizări în nici 4 zile. Aproape 2000 de distribuiri, 1600 de reacții doar pe pagina de pornire și un impact de aproape 400.000 de persoane.

Peste 400.000 de vizualizări în 13 zile. Impact, peste 700.000 de persoane. 3.700 de distribuiri. Aproape 600 de comentarii pe postarea initială, câteva mii pe toate grupurile. Mulțumiri!

Peste 600.000 de vizualizări în mai putin de o lună de zile. Impact: peste 1 milion de persoane. 5300 de distribuiri, 5200 de reacții, 773 de comentarii doar pe postarea inițială. Vă mulțumim. Astea sunt REPORTAJELE  Detectivului de Presă ȘOC!

În 4 octombrie depășea 700.000 de vizualizări și a urcat vertiginous la 900.000 în alte două săptămâni.

A ajuns la 1 MILION de VIZUALIZĂRI în 29 octombrie iar azi are 1,1 MILIOANE de vizualizări, FĂRĂ SPONSORIZARE și parcă nu se mai oprește dar vorba unui prieten, de aici nu mai contează. Oare?

Primarul Ioan Mătieș din Mireșul Mare, Maramureș, este candidat pentru Camera Deputaților, pe un loc neeligibil, locul 5, dar moroșan adevărat cum este, deja a transformat tema video-reportajului, care i-a aparținut în totalitate, în temă de campanie și în proiect legislativ, așa cum a declarat în premieră pentru Detectivul de Presă ȘOC! Eu îl cred pe cuvânt, că om serios ca el rar am mai întâlnit.

Voi sunteți Detectivul de Presă ȘOC! Vă mulțumesc.

Iată și video-reportajul cu postarea inițială. Dați click pe linkul de mai jos:

https://fb.watch/1v_vqDezzx/

Previous Deputatul Gheorghe Șimon: DRUMURI BUNE PENTRU TURISM ȘI PENTRU SIGURANȚA OAMENILOR
Next Banii europeni fluturați de liberali în fața românilor sunt sublimi, dar lipsesc cu desăvârșire

About author

You might also like

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply