sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

DEZBATERE: Oportunități de finanțare în parcurile industriale de specializare inteligentă

DEZBATERE: Oportunități de finanțare în parcurile industriale de specializare inteligentă

Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Maramureș Business Park și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, vă invită la dezbaterea – OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE ÎN PARCURILE INDUSTRIALE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ.

Data: 26.03.2024
Ora: 15:30

Locația: Sala Millenium, str. Vasile Lucaciu nr.2, Baia Mare, Maramureș

Având în vedere proiectele existente ale Județului Maramureș și Parcuri Industriale Maramureș pentru înființarea celor 7 parcuri de specializare inteligentă în județul Maramureș, mai exact în: Baia Sprie, Fărcașa, Șomcuta Mare, Mireșu Mare, Târgu Lăpuș, Bogdan Vodă și Giulești, temele abordate în cadrul evenimentului vor fi următoarele:

  • Descoperirea oportunităților de investiții în Parcuri Industriale.
  • Extinderea rețelei de contacte și stabilirea de parteneriate.
  • Sprijinirea ecosistemului antreprenorial regional, încurajarea dezvoltării diferitelor forme specifice de antreprenoriat.

Evenimentul este cu intrare gratuită!
Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la numărul de telefon: 0751 920 625 sau la adresa de e-mail: office@patronatmm.ro.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous PROIECT PNL: Fugarii vor plăti cheltuielile pe care statul le-a făcut pentru aducerea lor în țară
Next Adina Vălean, comisarul european pentru Transporturi, a vizitat Baia Mare

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

60.000 de lei pentru REPARAREA UNUI SINGUR PERETE la sala de sport Recea

Scump, domnule, scump! Așa se poate spune despre cheltuielile aiuritoare ale edilului din Comuna Recea, Pavel Octavian. În proiectul de buget de venituri și cheltuieli al comunei pe anul 2017

Actualitate 0 Comments

Vara aceasta zburăm în Grecia 😍🌊☀️😎cu Sfara Tours Baia Mare

Soarele, plaja și apa cristalină a mării sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită sa vizitezi frumoasa insulă Skiathos! 😍😎 ❗️❗️❗️ Zbor direct din Cluj Napoca ✈️ Cu oferta specială începând de

Actualitate 0 Comments

Workshop-uri gratuite de dezvoltare personală pentru tinerii maramureșeni, organizate în cadrul proiectului “Conectat la viitor – sens și dezvoltare”

Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Asociația Asco Forall organizează proiectul „Conectat la viitor-sens și dezvoltare”, prin care tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-19 ani din Maramureș vor beneficia gratuit

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply