sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Diana Iluț (Sfara Tours Baia Mare):  “Timp de 30 de zile Turcia intră in lock down pentru localnici. Turiștii nu sunt afectați de restrictii în resorturi!”

Diana Iluț (Sfara Tours Baia Mare): “Timp de 30 de zile Turcia intră in lock down pentru localnici. Turiștii nu sunt afectați de restrictii în resorturi!”

De puține zile ne-am întors din Turcia,  Antalya, dintr-o vizită de lucru, la invitația partenerului #SoleyTour  – Erdinç Adali . Ne-am dorit tare mult să vedem Turcia acestui an, să vedem cum hotelierii lor se pregătesc pentru sezonul viitor. Ne-au reconfirmat că avem multe de învățat de la ei, de la atitudine față de client la pregatirea spațiilor de cazare, prezentarea alimentelor oferite, servicii conexe: baby sitting, coafor, zona spa. Totul se poate face cu respectarea strictă a igienei și a noilor norme sanitare impuse de situația pandemică.

În Turcia se ajunge în prezent cu Test PCR negativ (se discuta despre posibilitatea eliminării acestuia dar nu există garanții în acest sens). Însă faptul că intr-un resort toată lumea a ajuns având test negativ îți dă un sentiment de siguranță. La fel și în avion.

Din păcate Turcia a intrat pe lista galbenă – ceea ce înseamnă că în prezent se solicită test și la intoarcerea în România. Toate hotelurile au parteneriate cu clinici din Turcia și contra sumei de 30 eur se efectuează test cu recoltare la hotel și rezultat in aprox 24 de ore. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării! Totul e bine organizat, totul e clar…sunt profesioniști.

Timp de 30 de zile Turcia intră in lock down pentru localnici.  Aceștia vor avea mari restricții de deplasare. Turiștii nu sunt afectați de aceste restrictii în resorturi! Scopul este clar: se pregătesc pentru vara 2021. Și eu zic că bine fac!

Ne pregătim și noi alături de ei! Cu avion direct Baia Mare  – Antalya,  evident prin #SfaraTours.  De ce? Pentru că nu lăsăm nimic la voia întâmplării! Pentru că avem permanent soluții, suntem siguri și de incredere, suntem în al 20-lea an al existenței noastre.

Sfara Tours Baia Mare

Contact, dați click: Pe Facebook: Sfara Tours Baia Mare și pe web: Sfara Tours

Previous Daniel Olteanu a fost ales președinte al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)
Next Deputatul PSD Gabriel Zetea a efectuat vizite de lucru la primăriile din Maramureș

About author

You might also like

Social 0 Comments

VECHIMEA în MUNCĂ va putea fi „cumpărată” încă doi ani! S-a PRELUNGIT termenul limită care expira luna viitoare

Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că potrivit  Legii 168 din 22 iunie 2021 termenul până cănd vechimea în muncă va putea fi „cumpărată” s-a prelungit până la data de

Social 0 Comments

Senatorul Țâgârlaș: “Instituțiile publice nu vor mai putea solicita copii după acte emise de entități ale statului”

Proiectul de lege pentru completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice, la care am fost coinițiator, a fost votat și

Social 0 Comments

AVERTISMENT. “Noi, românii, rămânem și FĂRĂ BANI și FĂRĂ RESURSE”, atrage atenția deputatul PMP, Adrian Todoran

Deputatul PMP, Adrian Todoran , cea mai activă voce în Parlamentul României din partea PMP a făcut o serie de precizări și a tras mai multe semnale de alarmă cu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply