sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Document EXPLOZIV. Fostul PUȘCĂRIAȘ Cristian Anghel DISTRUGE în mod DELIBERAT ALDE Maramureș. În INTERIOR a început RĂSCOALA (I). Cornelia Negruț, VICEPREȘEDINTE la nivel național

Document EXPLOZIV. Fostul PUȘCĂRIAȘ Cristian Anghel DISTRUGE în mod DELIBERAT ALDE Maramureș. În INTERIOR a început RĂSCOALA (I). Cornelia Negruț, VICEPREȘEDINTE la nivel național

A preluat ALDE Maramureș din motive personale și de grup politic de tip mafiot. Este vorba de fostul primar Cristian Anghel, fost pușcăriaș, închis pentru fapte de corupție. În timp ce-l doare-n cot de organizația județeană, lucrează slugoi la vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Dăncuș adică tocmai la cel care a vrut, la rândul său, să pună mâna pe ALDE Maramureș. Și alți politicieni sunt implicați în ceea ce a fost de fapt o “lovitură de stat”, pentru îndepărtarea fostului președinte, Cornelia Negruț, de la cârma partidului.

În timp ce Anghel năruie practic tot ce s-a construit în ultimii ani, ca la comandă milițienească, cine credeți că ajunge vicepreședinte la nivel național, ca o confirmare reală a activității de până acum? Cornelia Negruț, îndepărtată pentru slabe rezultate la europarlamentare, dar nu mai slabe ca cele ale tuturor șefilor de organizații din țară, ceea ce a și făcut ca partidul să nu treacă pragul electoral.

Dar despre conexiunile politice mafiote ale lui Cristian Anghel, în perioada următoare. Azi, Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă textul unui document exploziv, intern, care arată că în ALDE Maramureș a început o adevărată răscoală de recuperare a partidului, a ceea ce mai rămâne după mâna “criminală” a escrocului care nici azi nu și-a plătiut către băimereni datoria însemnând prejudiciul creat pentru care a făcut pârnaie.

Șefii de organizații pleacă, datoriile cresc și sunt neplătite, Anghel e șeful ALDE Maramureș dar cântă și dansează pentru alții, se destramă organizații.

Nu a fost VALIDAT Biroul Politic Local Baia Mare

  “ Convocarea sedintei Biroului Politic Teritorial ALDE Maramures in baza art.50 al.2 din Statutul ALDE are in vedere  urmatoarele probleme:

-In perioada 24 iulie si pana in prezent BPT Maramures a fost convocat doar de trei ori fara a fi asigurat cvorumul,desi conform Hotararii BPT convocarea acestuia se face la doua saptamani in  fiecare zi de vineri la ora 18, la sediul Partidului .

–  Nici pana in prezent nu a fost validata structura Biroului Politic Local Baia Mare desi noul Birou Politic Teritorial a fost validat in sedinta DPN din data de 24 iulie 2019, odata cu numirea noului presedinte interimar ALDE Maramures in persoana d-lui Cristian Anghel, se arată într-o notă, anexă la Convocatorul ședinței BPT din 11.10.2019

PUTOAREA Anghel nu a construit NIMIC

“-In aceasta perioada de aproape trei luni de zile nu a fost construita nici o organizatie si nu s-au definitivat alegerile nici  in organizatiile existente: Coroieni, Oarta de Jos, Poienile Izei.

-Nici pana in prezent nu s-a semnat Procesul Verbal de predare-primire incheiat intre fostul presedinte Negrut Cornelia, trezorierul Avasan Bianca, secretariat si noul presedinte Anghel Cristian.

-Desi i-au fost aduse la cunostinta problemele organizatiei Sighetul Marmatiei (anexa la PV) privind efectuarea de incasari si plati fara documente depuse la Biroul Judetean ALDE Maramures si transmise la Sediul Central ALDE din Bucuresti, pentru intocmirea evidentelor contabile, d-nul Cristian Anghel se deplaseaza la Sighetul Marmatiei fara o consultare in prealabil cu secretariatul, in vederea luarii masurilor necesare. In prezent Partidul ALDE se afla supus controalelor AEP respectiv Curtea de Conturi”, se mai spune în documentul exploziv.

Fostul PUȘCĂRIAȘ reabilitează TRĂDĂTORII

“-Fara a lua in considerare problemele pe care ALDE Maramures le-a avut cu unii membri, care atât la alegerile locale cat si la cele parlamentare, au tradat organizatia din care proveneau, d-nul Cristian Anghel participa la sedinta  BPL Sighetul Marmatiei, la validarea adeziunilor acestor membrii tradatori (care si-au dat demisia). De exemplu, Sorin Petean.

-Nici pana in prezent nu s-au luat masuri pentru inlocuirea consilierilor locali retrasi/demisi din Consiliile Locale ale comunelor Bocicoiu Mare si Repedea desi au fost intocmite si transmise Hotararile Biroului Politic Teritorial catre Consiliile Locale privind numirea noilor consilieri”, se arată în actul mai sus menționat.

Contracte NEPLĂTITE

“-Desi in statutul ALDE, la art.52 al.2 lit.h, se prevede atributia presedintelui  de a raspunde de bunurile mobile si de fondurilor partidului, reprezentand cotizatiile, d-nul Cristian Anghel nu a facut nici un demers pentru incasarea cotizatiilor, alaturi de secretariat si pentru plata restantelor privind contractele incheiate aferente televiziunilor locale, materialelor de branduire a sediului, precum si a contractului de inchiriere a vechiului sediu.Toate aceste cheltuieli pot fi oricand executate silit iar o parte din ele au dus la imposibilitatea organizarii conferintelor de presa si la lipsa aparitiilor in presa scrisă, audiovizuală si online, a activitatii ALDE Maramures.”

Lucrează la Consiliul Județean nu în sediul ALDE Maramureș

„ -In  aceasta perioada, presedintele Cristian Anghel isi desfasoara activitatea la Consiliul Judetean Maramures unde îi invita pe unii membri ALDE, desi de la 1 iunie 2019 ALDE Maramures isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos cu o suprafata de 230 mp, existând spatiului necesar desfășurării activitatii  presedintelui. Doua birouri sunt efectiv goale.

Cristian Anghel care ocupa functia de consilier la cabinetul vicepresedintelui Consiliului Judetean, Dancus Dorel, membru in Coalitia Pentru Baia Mare, coalitie care alaturi de PSD si PMP se afla la conducerea/guvernarea  judetului Maramures.

-In timp ce alte formatiuni politice gen PNL,USR, PMP, etc. se deplaseaza in teritoriu in vederea pregatirilor pentru alegerile locale, ALDE Maramures este ca si inexistent desi suntem in campania aferenta alegerilor prezidentiale si in perioada de pregatire pentru alegerile locale.

 -Nici pana in prezent Presedintele nu a convocat Delegatia Permanenta Judeteana in vederea cunoasterii consilierilor locali, a presedintilor de filiale, a presedintilor organizatiilor de femei, tineret, studenti.

-La evenimentele judetene sau locale, presedintele participa singur, alaturi de reprezentantii puterii, respectiv ai Consiliului Judetean, mentionand ca evenimentele sunt prevazute in calendarul existent la secretariat si cine doreste poate participa, fara a organiza impreuna cu membrii partidului participarea la astfel de evenimente in asa fel incat ALDE Maramures sa fie vizibil printr-o prezenta mai numeroasa.

ALDE Maramureș, ZERO vizibilitate în mass-media

Ca urmare a inactivitatii BPT Maramures in aceasta perioada si-au dat demisia trei presedinti de oranizatii care au decis sa mearga impreuna cu organizatiile locale pe care le reprezentau  spre alte formatiuni politice, respectiv USR, PNL, Pro Romania. A se vedea situatia organizatiilor locale Satulung, Rozavlea , Moisei, Dragomiresti.

Consideram ca in acesti ani am construit organizatii locale pentru a reprezenta o formatiune politica asa cum este ALDE, ne-am luptat in ultimii trei ani cu reprezentantii PSD, PMP, Coalitia Pentru Baia Mare  aflati la guvernarea judetului, am iesit in presa, am organizat evenimente, conferinte de presa aproape  saptamanal. A se vedea raportarea privind evaluarea saptamanala iar acum de aprope trei luni, ALDE Maramures nu mai exista nici in presa, la televiziune, pe FB, Instagram si nici la evenimentele organizate.

Si atunci ne intrebam noi, cei care am muncit in acesti ani, pentru cine distrugem acest partid? Pentru unul ca si Cristian Anghel. Unde era Cristian Anghel atunci cand noi am construit ALDE?

Daca tot era liberal de ce nu a venit alaturi de noi sa construim impreuna ALDE Maramures si sa nu faca opozitie la toate alegerile din aceasta perioada, impotriva ALDE si a conducerii ALDE, impreuna cu cei de la PSD, PMP si Coalitia Pentru Baia Mare, alaturi de care munceste si in prezent.

    Membrii BPT semnatari ai convocatorului, il imputernicim pe dl . Claudiu Filip, presedinte interimar al Oragnizatiei Locale Baia Mare, sa aduca la cunostiinta si sa depuna documentatia aferenta sedintei la Secretariatul General al partidului ALDE”, se mai afirmă în Convocatorul ședinței BPT din 11.10.2019.

Nota redacției. Cristian Anghel refuză să răspundă telefonic Detectivului de Presă ȘOC! Chiar dacă, o dată, a răspuns, a închis imediat. Cu toate acestea, în cazul în care consideră că vrea să facă anumite precizări vizavi de acuzațiile care i se aduc, beneficiază de dreptul la replică.

Detectivul de Presă ȘOC!

(va urma)

Previous Ludovic Orban, primul premier desemnat care consultă societatea civilă ȋnainte de ȋnvestitură
Next Ionel Bogdan: ”Am încredere că săptămâna viitoare vom vorbi despre guvernul învestit al premierului Orban”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Medicii băimăreni se pregătesc să opereze o TUMORĂ RENALĂ GIGANT de 18 cm

> Un bărbat din alt județ a aflat din întâmplare că este grav bolnav, chiar pe moarte > Rinichiul său stâng s-a transformat într-o TUMORĂ GIGANT fără măcar să-l doară

Dezvaluiri 0 Comments

O HOTĂRÂRE DE GUVERN prevede o DATĂ care NU EXISTĂ ÎN CALENDAR!

Hotărârea de Guvern Nr. 617 din 31 august 2016 pentru aprobarea Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică prevede și lucruri trăznite. Hotărârea semnată de mai

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply