sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

După Horeca, turism și cultură, Guvernul omoară cu bună știință și IMM-urile

După Horeca, turism și cultură, Guvernul omoară cu bună știință și IMM-urile

Nealocarea de către Guvern a sumelor necesare în plus  Ministerului Economiei pentru plățile Programului Start-Up Nation reprezintă un alt eșec al politicilor executivului liberal, care își dovedește din nou incapacitatea managerială în gestionarea țării pe timp de criză. Acest program ar fi constituit un balon imens de oxigen pentru peste 17.300 de antreprenori care au demarat afaceri în ultima perioadă și au creat peste 64.000 locuri de muncă, dar nici la ultima rectificare bugetară nu s-a alocat niciun leu pentru ei.

Romania are nevoie urgentă de asemenea programe, care să contrabalanseze șomajul record, să susțină crearea de noi locuri de muncă și să-i ajute pe  antreprenorii aflați la început de drum, dar și economia națională în ansamblu. Aceasta cu atât mai mult cu cât în ultimele nouă luni foarte multe firme și-au restrâns sau suspendat activitatea.

Românii pot vedea cu ochiul liber, fără a avea pregătire economică, faptul că guvernului nu-i pasă de întreprinzătorii autohtoni și de afacerile românești, care ajung în faliment, ci doar de activitatea companiilor multinaționale și de business-urile cu capital străin, singurele neafectate de pandemie. În caz contrar, guvernanții ar fi luat măsurile concrete ce se impuneau pentru salvarea antreprenorilor români și a locurilor de muncă create de aceștia.

Cum se traduce faptul că executivul Orban refuză să susțină programe care generează noi afaceri și zeci de mii de locuri de muncă? Simplu: nepăsare, cinism, populism, lipsă de iubire pentru români și România! Singura lor preocupare este desfășurarea alegerilor, chiar dacă în urma acestora vom avea parte de o altă avalanșă a îmbolnăvirilor și de o carantinare națională!

Orban și liberalii săi și-au arătat disprețul nu doar pentru IMM-uri, ci și pentru tot ce înseamnă domeniul cultural. Cu acest guvern la conducere, ne-a murit nu doar economia, ci și cultura națională, ceea ce reprezintă un atentat la adresa ființei poporului român. Să nu mai vorbim și despre uciderea Horeca, a turismului și a altor sectoare de activitate indispensabile progresului general…

Din fericire, PRO România are un plan pentru trecerea cu bine peste această perioadă critică a tuturor românilor și a firmelor autohtone, precum și un program de relansare economică post-criză.

PRO România are propuneri coerente, care să ajute companiile mici și mijlocii, deoarece antreprenorii trebuie susținuți pentru a nu fi victimele preluării de către companiile străine. Măsurile pe care le-am lansat vor veni cu certitudine în sprijinul tuturor celor 500.000 IMM-uri, fiind singura șansă de salvare de la colaps a acestora.

Cornelia NEGRUȚ, Candidat Senat PRO România Maramureș

Comandat de PRO Romania Maramureș, cod AEP: 11200008

Previous Deputatul Adrian Todoran este pentru familia creștină: ”Fără căsătorii între persoane de același sex”
Next Deputatul Adrian Todoran a reușit: ”Casa George Pop de Băsești a fost reabilitată”

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Tarifele RCA rămân PLAFONATE încă 3 luni de zile

La propunerea Ministerului de Finanțe, condus de ministrul liberal Marcel Boloș, Guvernul a hotărât prelungirea cu încă trei luni a plafonării tarifelor polițelor RCA, fiind permisă doar o ajustare de

Actualitate 0 Comments

Primarul interimar Ioan Doru Dăncuș accelerează proiectele vitale pentru Baia Mare. Întâlnire cu secretarul de stat Ioan Lucian Rus la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

Ioan Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare, s-a întâlnit luni, 29 ianuarie 2024, la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului cu secretarul de stat Ioan Lucian Rus pentru a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply