sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Exclusiv. La Budești NU este CORONAVIRUS. Mirela Maria Muntean a IEȘIT AZI DIN SPITAL așa cum a intrat: NEINFECTATĂ. Primarul Liviu Tămaș are PLÂNGERE pentru răspândire de informații FALSE cu privire la COVID-19!

Exclusiv. La Budești NU este CORONAVIRUS. Mirela Maria Muntean a IEȘIT AZI DIN SPITAL așa cum a intrat: NEINFECTATĂ. Primarul Liviu Tămaș are PLÂNGERE pentru răspândire de informații FALSE cu privire la COVID-19!

Detectivul de Presă ȘOC! a demarat o investigație fără precedent în ceea ce privește sistemul în care persoanele întoarse din străinătate, sunt carantinate, izolate, internate și apoi externate, pornind de la cazul absolut de neimaginat al Mirelei Maria Muntean din comuna Budești, Maramureș.

Cu toate că a stat în carantină, după întoarcerea acasă din Italia, apoi în izolare la domiciliu și chiar a primit un aviz epidemiologic care atestă negru pe alb că este clinic sănătoasă, ea a fost internată în spital fără nicio explicație în 1 aprilie, zi în care Primăria Budești a anunțat pe pagina oficială de Facebook că “astăzi în comuna noastră a fost confirmat un caz pozitiv, asimptomatic, de infectare cu virusul COVID-19”. (foto, jos)

Ciudat, pentru că primăria nu avea nicio dovadă în acest sens, singurul document emis până la data respectivă fiind certificatul care atesta că Mirela Maria Muntean nu are coronavirus. (foto, jos)

Azi, femeia a fost externată din spital după ce alte două teste au artătat, dacă mai era nevoie, ceea ce se știa și scria în documentul menționat mai sus, că nu este infectată.

CRONOLOGIA adevărului și a IMPLICĂRII mafiei de la primărie a lui Tămaș

Dar iată cum stau lucrurile, cronologic și ce implicare are primăria și primarul din Budești, un mincinos și un escroc notoriu.

După întoarcerea acasă, Mirela Maria Muntean a stat în carantină și a fost monitorizată între 12.03.2020 – 27.03.2020. Aici i s-a făcut primul test care a ieșit incert, cu toate că așa ceva nu s-a mai auzit niciunde în lume. După al doilea test a primit document că este clinic sănătoasă, conform avizului epidemiologic, eliberat la data de 27.03.2020.

A mai primit recomandarea de a sta în izolare, o zi, după ieșirea din carantină însă Maria Mirela Muntean a stat 3 să fie și mai bine, totul.

Deci nemernicul de primar nu avea nicio informație și niciun document care să ateste că în comună este un caz de COVID-19.

Cu toate acestea, în 1 aprilie face anunțul care aruncă în aer întrega comunitate și începe dizgrația fizică și mediatică asupra întregii sale familii. Mirela Maria Muntean este internată în aceeași zi la Spitalul de Boli Infecțioase Baia Mare.

Soțul și copiii sunt izolați la domiciliu. La fel și mama Mirelei.

Întrebare: de ce celelalte 5 colege de cameră, în carantină cu Mirela Muntean nu au fost internate? Și ele, aveau același aviz că sunt sănătoase și erau toate asimptomatice.

De ce nu a anunțat primarul Liviu Tămaș că sunt 6 cazuri de Coronavirus și doar unul? Asta mai ales, că traseul până acasă al celor 6 femei din Budești, carantinarea și eliberarea certificatelor că sunt sănătoase este același?

Vă spune Detectivul de Presă ȘOC!

Pentru că din cele 6 femei doar mama Mirelei locuiește vizavi de primarul Liviu Tămaș, adică poartă-n poartă. Dacă mai punem la socoteală și faptul că mama Mirelei lucrează la Poștă și este foarte bine văzută în comună, începem să înțelegem teama lui Tămaș de o eventuală răspândire a covidului închipuit în mintea sa de bibilică.

Mai mult, Mirela Muntean a mers de câteva ori, cu respectarea legii, la grădinărit, la ieșirea din Budești, spre Ocna Șugatag unde construiește o casă.

A fost momentul potrivit pentru o reclamație, o execuție cu iz politic și o internare abuzivă, care în lipsa unor documente care să ateste că este infectată, seamănă cu o reținere ilegală și sechestrare de persoane.

Pentru necredincioși vă mai dau un indiciu care să vă dea de gândit: dacă la internarea în spital, cu ambulanța, a știut tot Budeștiul iar primăria a anunțat imediat minciuna cu COVID-19, fără nicio confirmare, de ce azi, la sosirea ambulanței care a dus-o acasă pe Mirela Muntean nu s-a mai agitat nimeni? Nu ați mai văzut mă, girofarele? De ce primăria nu a dat imediat vestea cea bună că nu este COVID-19 în Budești dar s-au opărit repede să dea știrea falsă că este o persoană infectată?

De supărare, mafiotule? Nu ți-a ieșit pasența până la capăt?

Adevărul este că după publicarea în Detectivul de Presă ȘOC! a acestui caz, Mirela fiind internată în 1 aprilie și nu i s-a făcut niciun test până în 6 aprilie, lucrurile au decurs foarte rapid. Asta și pentru că Detectivul de Presă ȘOC! a cerut în repetate rânduri, explicații de la CJSU, răspunsul fiind că nu au acces la astfel de date, fiind confidențiale.

Dacă e așa, jegul de la primărie de unde a avut? Pentru asta, Detectivul de Presă ȘOC! i-a făcut plângere la CJSU pentru răspândirea de informații false despre coronavirus și a cerut și o anchetă în cazul DSP.

Ce se întâmplă în cazul în care se furnizează informații neadevărate?

Potrivit disp. art. 326 din Codul penal, declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unui funcționar public sau unei unități în care acesta își desfășoară activitatea  în vederea producerii de consecințe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declarația făcută servește la producerea acelei consecințe, constituie in fracțiune.

Prin urmare, cine declarate fapte neadevărate (de exemplu, țara/zona din care provin) prin completarea chestionarelor mai sus amintite, riscă închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă. Acțiunea penală poate fi pusă în mișcare din oficiu, nefiind necesară formularea unei plângeri prealabile.

Dă în JUDECATĂ DSP!

Iată suficiente motive pentru care Mirela Maria Muntean, a declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! faptul că o să dea DSP în judecată. Numai că și nemernicii de aici au încercat să-și asigure spatele cu biletul de externare pe care Detectivul de Presă ȘOC! vi-l prezintă în exclusivitate:

Pe bilet scrie că testul COVID-19 s-a pozitivat în data de 23.03.2020! Băi papagalilor nu vă e rușine sau sunteți duși cu pluta ori manevrați politic?

Păi dacă s-a pozitivat în data de 23 martie de ce în 27 martie i-ați eliberat avizul epidemiologic cu CLINIC SĂNĂTOS? Voi sunteți sănătoși sau ne demonstrați că nu știți nimic despre coronavirus și nici să faceți teste și nici să vă ocupați de gestionarea lor ca lumea?

Detectivul de Presă ȘOC! către CJSU Maramureș

Prin prezenta, ca urmare a finalizării anchetei jurnalistice privind cazul de coronavirus de la Budești, vă reclam faptul că primarul Liviu Tămaș din Budești, a răspândit informații false cu privire la acest caz prin declararea necorespunzătoare a adevărului, faptă prevăzută prin dispozițiile art. 326 din Codul penal. Vă rog să cercetați și inadvertențele din acțiunile DSP care se contrazic 100% și care, în opinia mea, au dus la internarea unei femei perfect sănătoase și care în lipsa dovezilor medicale se încadrează la reținere și sechestrare de persoane.

Adi Rusu, jurnalist, Detectivul de Presă ȘOC!. Vă mulțumesc. Vă atașez ultimul material pe această temă, dar și primul.

Citiți și:

Previous Budești – Coronavirus. MĂRTURIE AUDIO - ȘOC! în exclusivitate! INTERNATĂ după ce a primit AVIZ EPIDEMIOLOGIC că nu este INFECTATĂ! În carantină au stat 6 într-o cameră, DOUĂ persoane într-un pat single. Familie UMILITĂ de autorități
Next Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Vom avea aparat de DEPISTARE a infecției cu CORONAVIRUS la spitalul TBC Baia Mare”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Danielea Băzărea SCHIMBATĂ cu scandal. Florin Creț NOUL PREȘEDINTE al Comisiei economico-financiare a CL

> Noul președinte al comisiei este Florin Creț > Dan Grumaz și-a dat demisia din funcția de secretar > Cătălin Cherecheș a pregătit MUTAREA TOCMAI DIN PRIMĂRIE Nu e zi

Dezvaluiri 0 Comments

FDG IESE DIN COALIȚIA pentru Baia Mare! Ipoteză ȘOC! înaintea ședinței CL de azi

FDG a hotărât de câteva minute, la nivel național, să părăsească Coaliția pentru Baia Mare ca urmare a derapajelor din ultima perioadă a lui Cătălin Cherecheș, spun surse ale Detectivului

Dezvaluiri 0 Comments

DRUMUL MITEI refăcut în procesul lui Cherecheș (I)

> Cristi Şpan a depus mărturie ieri în procesul DE LUARE DE MITĂ lui Cătălin Cherecheş > BANII pentru care Cherecheș POATE FI TRIMIS DUPĂ GRATII au provenit de la

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply