sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Felician Cerneștean un nou ATAC furibund la adresa lui Gabriel Zetea, pe Facebook: “CRONICA UNUI ANACRONIC DECLARAT”

Felician Cerneștean un nou ATAC furibund la adresa lui Gabriel Zetea, pe Facebook: “CRONICA UNUI ANACRONIC DECLARAT”

Felician Cerneștean, secretarul general al PNL Maramureș și consilier județean continuă seria de lovituri nimicitoare la adresa președintelui PSD Maramureș și președinte al Consiliului Județean. Dacă după primul episod, Zetea i-a dat o replica iar zecile de mesaje s-au întors împotriva sa, după ce-a de-a doua lovitură, cu privire la transportul nuntașilor lui Zetea cu avionul, plătit într-o formă suspecă, Zetea a rămas fără replică.

Felician Cerneștean, vine în acestă seară cu ceea ce putem numi Cina de duminică, în urma căreia doar poftă bună nu i-am putea ura președintelui CJ, Gabriel Zetea. Ba mai mult, am putea spune că va bea apă cu paiul!

Prin aceste intervenții și ca urmare a bogatei sale activități de un an încoace, Cerneștean se poziționează în mod natural în poziția de lider al opoziției și de singur opozant real al președintrelui Zetea, pe care-l face, cu argumente, praf și pulbere.

Se pare că Cerneștean, care nu a ieșit niciodată atât de dur, dar stilat, la atac, se plasează și ca principal contracandidat la funcția de președinte al CJ Maramureș.

Iată ce scris Felician Cerneștean pe pagina sa de Facebook, în acestă seară:

“Motto: <<Semianalfabetul se întoarce continuu la izvorul prostiei>>

Zetea s-a reales la conferința pesediștilor maramureșeni. A candidat singur și a caștigat. Trist pentru pesediștii raționali este că nici un lider de la centru nu a onorat invitația la conferința ca în alte județe și în consecință conducerea partidului nu a girat alegerea de la Baia Mare.

Bad signal, bad!

Cum să vina, când Zetea i-a mințit că totul e în regulă cu avionul care i-a adus la nuntă în Oncești iar mai apoi au aflat că o firmă din Arad a plătit zborul înainte de nuntă, altfel avionul nu ar fi decolat de la Bucuresti.

Nu miroase, a foloase?

În acest context, ca să-și spele imaginea de mincinos patologic, Zetea a născut o minune a Maramureșului la fel de penibilă ca și decernarea către Liviu Dragnea a titlului de ambasador al Maramuresului. Vă mai aduceți aminte?

Acum a inventat un referendum prin care să-i întrebe pe maramureșeni dacă vor bani de la buget cand li se naște un copil. Referendumul dorește să stimuleze natalitatea la nivel județean și național și poarta numele ,,Renașterea Maramureșului”

În primul rând alăturarea nașterii de Renaștere este anacronică. Nașterea copiilor este un fenomen natural, caracteristic speciei homo sapiens, fenomen ireversibil ca inițializare iar Renașterea este un fenomen cultural care a marcat trecerea de la evul mediu târziu la societatea industrializată, avându-i în centru pe Leonardo da Vinci și Michelangelo.

Din aceste motive, Zetea compară cangurul cu vaca și în opinia sa, din împreunarea lor ar ieși un animal care dă lapte în zbor.

Natalitatea crește și se autoreglează cand există condiții economice prielnice dezvoltării materiale a familiilor, în condiții de pace socială și bunăstare spirituală. Acestea sunt condițiile pe care trebuie să le asigure o guvernare înțeleaptă care gândește pentru sprijinul generațiilor următoare.

Inventarea unor premii pentru nașterea copiilor denotă superficialitate, populism și o încercare perversă, mengeliană, de mituire bugetară a electoratului în plină campanie electorală.

Ce fel de referendum este acesta, care nu are o temă contradictorie și o singură întrebare cu răspuns binecunoscut fiindcă maramureșenii își doresc copii și normal că doresc sprijin financiar. Maramureșenii, doresc mai mult ca acești  copii să se realizeze acasă, nu să fugă din judet. Pentru toate acestea trebuie mai întâi realizate dezideratele fundamentale :prosperitate, pace social și echilibru spiritual. De aceea referendumul de tip Zetea este caduc.

Ideea referendumului a fost criticată și de posturile naționale de televiziune (Digi 24, B1 TV ) și considerată populistă și electorală.

În disperare de cauză, Zetea l-a însărcinat pe consilierul Ioachim Nicolas Făt cu nașterea referendumului.

Acesta este speriat că plățile către familii se vor face printr-o firma intermediară (conform cutumei) și apoi această firmă va fi platită la o dată comunicată ulterior!

Asta da, social democratie!

Felician Cerneștean, secretar general PNL Maramureș, consilier județean”

(Nota redacției: Detectivul de Presă ȘOC! îi rezervă domnului Gabriel Zetea dreptul la replică, chiar dacă acesta nu este obligatoriu în cazul declarațiilor politice exprimate în spațiul public)

Previous PUTUROȘI și MINCINOȘI. Polițiștii locali, la CĂLDURĂ în mașină în loc să stea la TRECEREA de pietoni din fața ȘCOLII. Vezi ce spune ȘEFUL polițiștilor
Next Primarul Gavril Ropan: “Suntem în TOP 5 la absorția de fonduri guvernamentale și europene”. Află cum stau lucrările la MAGISTRALA de apă și de CANALIZARE

About author

You might also like

Politica 0 Comments

De vorbă cu PREȘEDINTELE Iohannis. Gheorghe Grec, fost consilier județean: “Avem nevoie de un președinte ECHILIBRAT ca și Klaus Iohannis”

Mii de oameni s-au adunat la Sala Polivalentă “Lascăr Pană” pentru întâlnirea electorală cu Klaus Iohannis și staff-ul său de campanie. Oameni din întreg județul s-au dus să-i transmită președintelui

Politica 0 Comments

DEZBATERE. Senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș: Care credeți că este problema majoră? Identificarea traficanților de droguri și sancționarea lor sau impunerea restricțiilor și sancționarea consumatorilor din rândul elevilor?

Proiectul de lege care prevede modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, și a Legii nr. 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de

Politica 0 Comments

Gabriel Zetea: Nu poți avea o educație de calitate dacă profesorii nu sunt respectați!

Cazul elevului din București care zilele acestea a agresat o profesoară în timpul orei doar pentru că dascălul a anunțat că va da un ”test surpriză”, trebuie să reprezinte un

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply