sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Finanțare pentru CONSTRUCȚIA ȘI MODERNIZAREA DRUMURILOR și EXTINDEREA REȚELEI DE GAZE!

Finanțare pentru CONSTRUCȚIA ȘI MODERNIZAREA DRUMURILOR și EXTINDEREA REȚELEI DE GAZE!

Măsurile și programele promovate de PSD menite să atenueze efectul crizelor actuale asupra oamenilor sunt completate de acțiuni și resurse dedicate care vin în sprijinul comunităților.

Programul Anghel Saligny, echivalentul PNDL-urilor – a fost suplimentat de Guvern cu 15,5 miliarde de lei pentru finanțarea proiectelor importante pentru orice localitate: 10 miliarde vor fi destinați pentru construcția și modernizarea drumurilor, iar 5,5 miliarde pentru extinderea rețelei de gaze.

Cu această suplimentare, finanțarea dedicată programului Anghel Saligny ajunge la 65,5 de miliarde de lei – peste 13 miliarde de euro.

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș a participat la Conferința la nivel înalt de lansare a noii Strategii pentru Drepturile Copilului a Consiliului Europei (2022-2027)
Next Frumusețea și unicitatea portului maramureșean pot fi descoperite în expoziția inedită ,,Chipuri și cămeși,,

About author

You might also like

Social 0 Comments

Gheorghe Șimon (PSD): Guvernul PNL, blestemul agriculturii românești!

Fermierii români au fost loviți în acest an de trei blesteme: secetă, pandemie și Guvernul liberal! Incompetenții Dreptei Unite au contribuit major la distrugerea agriculturii româneşti, prin oprirea programelor lansate

Social 0 Comments

Ziua Internațională a Asistentului Medical. Gabriel Zetea, deputat PSD: Voi sunteți “eroii fără medalii”

Azi, 12 mai, de Ziua Internațională a Asistenților Medicali transmit din adâncul sufletului un sincer și călduros: ”La Mulți Ani!”, vouă, tuturor celor care aveți un rol extrem de important

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply