sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Bogdan Ștețco: Se lucrează intens la reabilitarea drumului județean 185 Hărnicești – Ocna Șugatag

Gabriel Bogdan Ștețco: Se lucrează intens la reabilitarea drumului județean 185 Hărnicești – Ocna Șugatag

Echipa PNL Maramureș a demonstrat că pune dezvoltarea județului și interesul societății PE PRIMUL LOC. În acest context, a fost demarat proiectul Mara Nord prin care vor fi reabilitate 8 tronsoane de drumuri județene, mai exact 111 kilometri.

Gabriel Bogdan Ștețco, administrator public și candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș, a efectuat ieri o vizită pe DJ 185 Hărnicești – Ocna Șugatag, sector de drum pe care au început deja lucrările de reabilitare și modernizare a părții carosabile. Lucrările se desfășoară pe o lungime de 6 kilometri și vor fi finalizate în vara acestui an.

S-a realizat decopertarea drumului, iar în prezent se lucrează la partea de fundații, de casetări și la toată partea ce ține de stabilizarea amplasamentului. Vom crește nivelul acestui drum cu 40 de cm și îl vom lărgi de la 5 metri jumătate la 8 metri lățime”, a transmis Gabriel Bogdan Ștețco în cadrul vizitei de ieri pe șantier.

Cele 8 tronsoane care vor fi reabilitate prin proiectul Mara Nord, în valoare de 127,5 milioane de euro, finanțat prin Programul Operațional Regional, sunt:

– DJ 188 Bogdan Vodă – Vișeu De Jos -11,08 km;

– DJ 186 Vadu Izei – Oncești – Bârsana -13,32 km;

– DJ 109F Ocna Șugatag – Ferești – 6,1 km;

– DJ 186B Fereşti – Călineşti – Budeşti -13,85 km;

– DJ 185 Hărnicești – Ocna Șugatag – 5,86 km;

– DJ 171 Rogoz – Suciu De Sus –  limită județul Bistrița–Năsăud – 15,26 km;

– DJ 171A – Suciu De Sus – Groșii Țibleșului – 9,59 km;

– DJ 109F Rogoz – Lăpuş – Băiuţ – Cavnic – 35,89 km.

Anul acesta demarăm lucrările pe cele 8 sectoare de drumuri județene cuprinse în Mara Nord, un proiect ambițios prin care asigurăm infrastructură rutieră modernă și sigură pentru toți participanții la trafic.

Punem în aplicare proiecte durabile și de calitate, care să răspundă nevoilor actuale și viitoare ale comunităților noastre. Împreună punem Maramureșul pe primul loc și facem din județul nostru un loc mai prosper și mai atractiv pentru toți locuitorii”, a afirmat Gabriel Ștețco, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al PNL Maramureș

Previous GALERIE FOTO - Angajații VITAL au donat sânge pentru a salva 100 de vieți!
Next Berbești, GIULEȘTI. ,,Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului”

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ministerul Educației va aloca 200 de milioane de lei/an pentru Programul Național de Reducere a Abandonului Universitar

Ministerul Educației va aloca 200 de milioane de lei/an pentru Programul Național de Reducere a Abandonului Universitar, prin noua Lege a învățământului superior. Ministerul își propune astfel să identifice cauzele

Politica 0 Comments

Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de ALDE

Consider că este foarte important ca maramureșenii să știe cu exactitate ce au făcut reprezentanții guvernului Iohannis-Orban și partidele care îl susțin în doar nouă luni, mai exact ceea ce

Politica 0 Comments

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL: 4 miliarde euro pentru susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii din România

Vești bune pentru mediul antreprenorial! Au fost semnate convenţiile de garantare pentru IMM Invest Plus. Guvernul condus de Nicolae Ionel Ciucă alocă, prin acest program, 4 miliarde euro pentru susţinerea întreprinderilor mici

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply