sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea, ATAC DUR la ministrul Ghinea: “Românii trebuie să știe că 2 MILIARDE de EURO merg doar la PRIETENII TĂI pentru consultanță, însă bani pentru alocațiile copiilor nu ați avut!”

Gabriel Zetea, ATAC DUR la ministrul Ghinea: “Românii trebuie să știe că 2 MILIARDE de EURO merg doar la PRIETENII TĂI pentru consultanță, însă bani pentru alocațiile copiilor nu ați avut!”

PSD nu a afirmat că PNRR a fost respins, însă planul pregătit de ministrul ZERO al Fondurilor Europene este unul FOARTE PROST, fapt dovedit prin observațiile pe zeci de pagini transmise de la Bruxelles! Deși într-un final Comisia Europeană va aproba toate planurile statelor membre, România ar putea fi ultima țară din Uniune care va avea PNRR aprobat.

În loc să fie la final de iulie 2021, cel mai probabil planul României va fi aprobat la finalului lunii septembrie, pentru că useristul Ghinea NU ȘTIE ce are de făcut! RATĂM un an din absorbția banilor din PNRR, în timp ce alte țări vor primi primele milarde de euro! Pentru că Guvernul HABARNIST cu Ghinea la Ministerul Fondurilor Europene trebuie să corecteze iar observațiile transmise de Comisie!

Ministrul ZERO nu a spus nimănui că, încă din 4 iunie, Comisia Europeană a trimis observații la planul transmis de România! Un plan dezastruos, cu multe corecții care se impun! Ceea ce PSD a susținut în tot acest timp, Comisia Europeană întărește azi! PNRR-ul lui Ghinea nu este PNRR-ul României! Țeparilor din actuala coaliție NU le pasă de români! Câți bani vrei să dai firmelor de casă, domnule Ghinea?

Românii trebuie să știe că 2 miliarde de euro merg doar la prietenii tăi pentru consultanță, însă bani pentru alocațiile copiilor nu ați avut! Cum puteți plăti 133.000 de euro pentru trainingul unui singur om și câte 1.350 de euro PE ZI pentru consultanții străini, în timp ce românii câștigă un salar mediu net de sub 300 de euro pe lună? Rușine, domnilor guvernanți, RUȘINE!

Gabriel Zetea, deputat PSD

Previous Cristian Niculescu-Țâgârlaș: Înainte de a fi politician și demnitar sunt avocat cu 20 de ani de experiență și practică judiciară!
Next Senatorul PNL Cristian Niculescu Țâgârlaș desemnat de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei să participe la misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Moldova

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Guvernul susține toate proiectele din Planul lui Bogdan pentru Maramureș

Maramureșenii au de ales în aceste alegeri între performanța Partidul Național Liberal și incompetența PSD, partid camuflat sub masca Coaliției pentru Maramureș. Acesta a fost mesajul transmis de candidatul PNL

Politica 0 Comments

ȘOC!: Cu TRANDAFIRI la LIBERALI! Deputatul Gabriel Zetea: Tinerii social-democrați maramureșeni au oferit o lecție de demnitate tinerilor liberali!

În urma scandărilor pe care tinerii liberali le-au lansat la adresa mamelor tinerilor social-democrați la Școala Politică a TNL, colegii mei din Maramureș au oferit o lecție de demnitate și

Politica 0 Comments

Senatorul Cristian Niculescu – Tâgârlaș susține demersurile și aspirațiile europene ale Republicii Moldova

Ziua de 19 aprilie 2020 va rămâne în istoria recentă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei ca data la care Președintele Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, s-a adresat reprezentanților națiunilor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply