sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea: ”Bun venit în PSD Maramureș!” primarului independent din Poienile Izei, Mirela Bîrlea

Gabriel Zetea: ”Bun venit în PSD Maramureș!” primarului independent din Poienile Izei, Mirela Bîrlea

Am avut o întâlnire aplicată cu primarii din Maramureșul Voievodal, pentru a discuta problemele cu care se confruntă la nivelul comunităților pe care le păstoresc și pentru a afla care este situația proiectelor depuse la finanțare.

Și pentru că am ajuns peste deal, m-am bucurat să îi spun: ”Bun venit în PSD Maramureș!” primarului independent din Poienile Izei, Mirela Bîrlea, pe care am asigurat-o că va găsi în noi un sprijin și că vom colabora foarte bine în viitor.

PSD se laudă, în acest moment, cu 4 doamne primar la nivelul județului: Gabriela Tulbure, primarul orașului Seini, Irina Iusco, primarul comunei Șieu, Lucia Chermezan, primarul comunei Cupșeni și cel mai nou membru, Mirela Bîrlea, primarul ales de locuitorii din Poienile Izei.

Continuăm să muncim pentru Maramureș!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous ADI Deșeuri: Dublarea prețului cerută de Drusal, respinsă. AGA a acceptat o modificare de aproape 4 ori mai mică
Next Program de funcționare al S.C. VITAL S.A. - 1 iunie

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Efectele benefice pentru români ale Legii dării în plată, confirmate de instanțele de judecată

Este extrem de îmbucurător că Legea dării în plată a început să își producă efectele pozitive, după ce, în ultima perioadă, instanțele de judecată au dat câştig de cauză debitorilor.

Politica 0 Comments

Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de ALDE

Consider că este foarte important ca maramureșenii să știe cu exactitate ce au făcut reprezentanții guvernului Iohannis-Orban și partidele care îl susțin în doar nouă luni, mai exact ceea ce

Politica 0 Comments

Replică de nota 10. Ionel Bogdan: “Consilierii județeni PNL nu sunt complici la exercițiile de imagine ale președintelui CJ Gabriel Zetea”

Consilierii județeni ai PNL nu vor da curs întâlnirii convocate astăzi de președintele Consiliului Județean, deoarece nu doresc să fie complici la un simplu exercițiu de imagine al lui Gabriel

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply