sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea: Încă un pas pentru realizarea Autostrăzii Nordului!

Gabriel Zetea: Încă un pas pentru realizarea Autostrăzii Nordului!

Contractele de elaborare a SF-urilor pentru drumurile de mare viteză Baia Mare-Dej și Dej-Bistrița au fost semnate de CNAIR.

❗️Pentru drumul Baia Mare – Dej se alocă aproape 13 milioane de lei fără T VA!

🛑Cu PSD la guvernare vin din nou bani în Maramureș! Pentru că, așa cum se știe, unii sunt cu vorbele, alții cu faptele. Așa este și în cazul Autostrăzii Nordului care cuprinde și drumurile de mare viteză Baia Mare – Dej și Dej – Bistrița, proiecte cu care mulți s-au lăudat în ultimii ani, dar cu atât au rămas: cu vorba!

✍️Implicarea activă a ministrului PSD al transporturilor, Sorin Grindeanu, susținerea pe care o arată acestei zone a țării dar și discuțiile pe care le-am purtat în ultimele luni, alături de colegii mei din Bistrița, își arată acum roadele: avem firma care va elabora studiile de fezabilitate în vederea realizării celor două drumuri atât de așteptate în această zonă a țării, iar durata fiecărui contract este de 18 luni de zile. Sursa de finanțare o reprezintă fondurile europene nerambursabile prin Programul Operațional pe Transport iar proiectul a intrat, astfel, în linie dreaptă, suma alocată fiind de peste 20 de milioane de lei doar pentru aceste două loturi.

✅Drumul de mare viteză (autostradă/drum expres) Baia Mare – Suceava are o lungime de peste 300 de kilometri și include trei loturi Baia Mare – Dej – Bistrița (145 km), Bistrița – Vatra Dornei (63 km) și lotul bucovinean Vatra Dornei – Suceava (107 km). Există contract semnat și pentru lotul de la Bistrița la Vatra Dornei, urmând să fie reluată licitația pentru ultima secțiune, Vatra Dornei – Suceava.

🤝Îi mulțumesc public ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu că, prin semnarea acestor proiecte, arată, încă o dată, SUSȚINERE pentru județene din nordul țării!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Aproape 8 milioane de lei pentru rețeaua de apă din Oarța de Jos!
Next Mulțumiri conducerii CNAIR pentru dezvoltarea proiectelor drumurilor de mare viteză și felicitări președintelui CJ, Ionel Bogdan pentru implicarea în realizarea proiectelor de infrastructură din județ

About author

You might also like

Social 0 Comments

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Despre taxa de solidaritate: „Marile companii care au făcut profituri nesimțit de mari trebuie să plătească taxa de solidaritate!”

Ultimii trei ani au fost extrem de duri pentru populația României. În contextul pandemic mondial, dar și al economiei tot mai șubrezite, Partidul Social Democrat susține categoric taxa pe solidaritate

Social 0 Comments

VIDEO. Luați EXEMPLU de la Cavnic. Așa arată o REȚEA de drumuri a unor GOSPODARI

Detectivul de Presă ȘOC! a inspectat situația drumurilor din Cavnic, Maramureș după ce primarul Vladimir Petruț a declarat în mai multe rânduri că una din prioritățile sale este asfaltarea întregii

Social 0 Comments

Vești bune pentru susținătorii luptei împotriva irosirii iraționale a resurselor!

Vești bune pentru susținătorii luptei împotriva irosirii iraționale a resurselor! După dezbaterile din ședința comună a Comisiei pentru agricultură și a Comisiei pentru industrii și servicii, Proiectul de Lege privind

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply