sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Galerie FOTO. Fiu al Borșei, Gabriel Bogdan Ștețco are susținerea Maramureșului Istoric pentru a fi următorul președinte al Consiliului Județean!

Galerie FOTO. Fiu al Borșei, Gabriel Bogdan Ștețco are susținerea Maramureșului Istoric pentru a fi următorul președinte al Consiliului Județean!

Fiu al Borșei, Gabriel Bogdan Ștețco are susținerea Maramureșului Istoric pentru a fi următorul #președinte al Consiliului Județean! Și eu îl susțin pe Gabi, din tot sufletul! Toată echipa PNL, de pe plan local, județean și național îl susține pe Gabriel Bogdan Ștețco, care va fi primul #reprezentant al Maramureșului Istoric în vârful administrației județene!

Am făcut astăzi un tur al Maramureșului, eu la Poienile de sub Munte, el la Hoteni, apoi împreună la Borșa, Moisei și Vișeu de Sus unde am avut #lansarea candidaților liberali. Am o foarte mare satisfacție ca președinte al Consiliului Județean Maramureș, dar și ca om, când văd cu cât drag este primit Gabi peste tot!

Este #tânăr, dar are experiență în administrație, am lucrat cot la cot în ultimii ani, cunoaște #problemele comunităților noastre, contribuie la proiectele majore de dezvoltare, are #viziune și o abordare spre #progres. Este demn și harnic, exact cum sunt maramureșenii în general! Oamenii își pun #încrederea în el, iar eu confirm că nu vor regreta. Voi face echipă cu el în continuare, eu la Primăria Baia Mare, el la Consiliul Județean Maramureș, pe modelul #parteneriatului dintre Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor și Florin Birta, primarul municipiului Oradea.

La Primăria Borșa o susținem pe Sanda Danci, specialist în fonduri europene. #Borșa are nevoie de un primar familist, nu poți să ajuti o comunitate fără sprijinul necondiționat al #familiei. În 2024 mai sunt străzi neasfaltate, cartierul Baia Borșa este complet uitat, centura ocolitoare a fost gândită cu mult timp în urmă, încă nu s-a materializat. V-am dovedit la Consiliul Județean Maramureș ce poate face echipa liberală, avem nevoie și la Primăria Borșa de un om capabil să #dezvolte prin fonduri europene orașul!

La Primăria Moisei candidează Ciprian Hojda, vicepreședintele Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice. L-am recomandat acum patru ani pentru a-mi lua locul de #secretar de stat în cancelaria Primului ministru și a devenit principalul consilier pe probleme #economice! Avem nevoie de astfel de oameni serioși și competenți în administrația publică locală, care au dovedit că sunt capabili să ajungă în cele mai înalte funcții ale administrației #centrale. Îl susținem cu toții, el este primarul care va pune Moiseiul pe primul loc!

Vișeu de Sus este un loc #special pentru mine și soția mea, Alexandra, pentru că aici ne-am căsătorit. Mă bucur că avem și aici un candidat #tânăr, profesionist, capabil să ducă dezvoltarea orașului la un nou nivel. Radu Ioan Coman este la al doilea mandat de consilier județean, este #antreprenor și are multe proiecte în domeniul contabilității, auditului financiar și cel al fondurilor europene. Vrea să genereze transparență în administrația publică, să genereze #proiecte majore de dezvoltare, mai ales prin fonduri europene, din dorința de a schimba în bine viața comunității. Echipa PNL Maramureş îi este alături necondiționat!

Am construit o #echipă perfomantă, profesionistă, serioasă și dedicată pentru proiectele de dezvoltare ale județului #Maramureș. Parlamentarii liberali s-au străduit să aducă bani pentru județ, sunt cei mai performanți deputați și senatori pe care i-a avut Maramureșul! Am reușit să dăm o #direcție clară judetului și trebuie să continuăm! Au fost și astăzi alături de noi, la fel ca întotdeauna: deputații Florin-Alexandru Alexe, Călin Bota și senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, împreună cu o parte dintre candidații la Consiliul Județean Maramureș: Emil Horj, Ioan Muntean , Mircea Pop, Pop Aurelia și Ionut Timis.

Împreună punem Maramureșul pe primul loc!

CMF 21240015

Previous Ionel Bogdan (PNL): Una dintre cele mai scumpe zone ale orașului, din punct de vedere imobiliar, se confruntă cu multe lipsuri. Este vorba de Valea Roșie
Next Ionel Bogdan (PNL): Alături de aproape 300 de seniori am celebrat Balul Florilor, organizat de Asociația Caspev, de colegul meu Ștefan Lupșa, unul dintre cei mai activi aleși locali. Galerie FOTO

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș în delegația de observatori ai ALEGERILOR din Turcia

Finalul unei zile pline, importantă pentru istoria Turciei. Am avut onoarea de a face parte dintr-o delegație dedicată și implicată în asigurarea transparenței și a corectitudinii procesului electoral din Turcia,

Politica 0 Comments

Județul Maramureș – o prezență memorabilă în cadrul celui mai important eveniment dedicat industriei turismului autohton

Pasiunea pentru turism a adus împreună participanții și expozanții din cadrul celei de-a 48-a ediții a Târgului de Turism al României 2023, eveniment care s-a desfășurat în perioada 09-12 noiembrie,

Politica 0 Comments

MODERNIZĂM rețeaua de ELECTRICITATE

Rețelele de distribuție a energiei electrice din toată țara vor intra într-un amplu proces de modernizare. Cele 21 de contracte pentru aceste investiții au fost semnate, ieri, de ministrul PNL

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply