sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Criza facturilor la energie trebuie rezolvată rapid!”

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Criza facturilor la energie trebuie rezolvată rapid!”

PSD susține soluții soluții urgente care să includă reglementarea, astfel încât facturile la electricitate și gaz să redevină și să rămână „suportabile” pentru populație și economie, inclusiv iarna viitoare. Simultan, este obligatorie mărirea capacităților de producție, astfel încât România să capete independență energetică, lucru posibil, în viziunea PSD, în câțiva ani.

„Românii sunt împovărați de datoriile care li se acumulează la fiecare factură de energie. Nu este posibil ca un furnizor să emită trei facturi pentru o singură lună de consum. Nu vrem să ne obișnuim cu facturi uriașe, dublate, triplate, chiar de 4 ori mai mari, la energie! Acesta este mesajul ferm al PSD”, susține Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.


Soluțiile PSD pentru reducerea facturilor și reintrarea într-o normalitatre firească au fost transmise guvernului. Acum, ministerul Energiei are responsabilitatea inițierii și propunerii oficiale a  întregului pachet, așa după cum inclusiv premierul i-a cerut, repetat,  ministrului de resort, Virgil Popescu.

„Din perspectiva PSD este fundamentală rezolvarea cauzelor, respectiv anularea efectelor liberalizării haotice și-n condiții de criză a pieței, care a generat și a amplificat actualul dezastru. Dacă nu se oprește seria creșterilor nestăvilite ale prețurilor la electricitate și gaz inflația va continua să crească și va amplifica suferința populației și a economiei”, subliniază Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Previous MĂRȚIȘOARE MEȘTEȘUGITE LA MUZEUL DE ETNOGRAFIE
Next Deputatul Florin Alexe: Sala de SPORT din Giulești devine REALITATE

About author

You might also like

Social 0 Comments

Mai mulți COPII bolnavi după RIDICAREA stării de urgență. Predomină TRAUMATISMELE

În perioada stării de urgență, între 16 martie și 15 mai, în Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare (SJUBM) au fost internați 86 de

Social 0 Comments

Comisia Europeană a lansat apel pentru 100 de orașe neutre și inteligente din punct de vedere climatic, cu suport și finanțare incluse

Consiliul Județean Maramureș în calitate de multiplicator de informație europeană și în baza cooperării cu Comitetul European al Regiunilor informează primarii din județ și factorii interesați: Comisia Europeană (prin DG

Social 0 Comments

Nicolae Traian David, primar Ieud: “Oprește-te și ascultă șoapta lui ISUS: <>”

Sărbători senine și pace în suflet! Priveste prin credință spre Golgota, spre cununa de spini, pune mâna în rănile cuielor, oprește-te și ascultă șoapta lui ISUS: „Pentru tine am făcut-o.”

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply