sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

GIULEȘTI. Ionel Bogdan, PNL: Valorile pe care trebuie să le apărăm sunt apropierea față de Dumnezeu a maramureșenilor, natura binecuvântată și moștenirea culturală

GIULEȘTI. Ionel Bogdan, PNL: Valorile pe care trebuie să le apărăm sunt apropierea față de Dumnezeu a maramureșenilor, natura binecuvântată și moștenirea culturală

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș și candidatul la președinția Consiliului Județean a fost primit la Giulești într-o atmosferă plină de încărcătură tradițională. La evenimentul de lansare al candidaților PNL, toți cei prezenți au fost îmbrăcați în port popular autentic maramureșean. Și familia liderului liberal, soția sa Alexandra, și fiul Horia, au îmbrăcat costumul tradițional din Maramureș. 

Laurențiu Batin și Ionel Bogdan fac echipă pentru viitorul Maramureșului

Ionel Bogdan l-a lăudat pe actualul primar al Giuleștiului, Laurențiu Batin, despre care a spus că este ”un primar bun, gospodar, un om care a știut să aducă proiecte și sa dezvolte comunitatea. Laurențiu Batin este primarul care a reușit să țină tinerii acasă,  sa vină în sprijinul lor cu proiecte europene și sunt convins că împreună vom aduce mai mulți maramureșeni acasă,  ca să nu se mai usuce de dor prin străinătate sau prin alte județe.”

Valorile pe care trebuie astăzi să le apărăm sunt, în viziunea lui Ionel Bogdan: apropierea față de Dumnezeu a maramureșenilor, natura cu care am fost binecuvântați și moștenirea culturală. Conform liderului PNL, acestea sunt în pericol și a venit momentul ca cineva să lupte, cu adevărat, pentru ca Maramureșul să nu le piardă. Este, de altfel, unul dintre motivele pentru care a decis să candideze. ”În viitorul apropiat nu știu dacă vom mai avea cu cine să ducem mai departe aceste tradiții, acest port. Tinerii noștri pleacă în zone unde au oportunități, unde pot să aibă un loc de munca mai bine plătit. De aceea, Maramureșul are nevoie de proiecte serioase. ”

PSD și Zetea nu au făcut nimic pentru Maramureș

Conform lui Ionel Bogdan, cei care conduc Maramureșul astăzi nu au ridicat niciun deget pentru a dezvolta județul nostru. ”N-am văzut în toți acești ani ca cineva să ridice cu adevărat un deget, în afară de primari care au încercat să facă prin forțe proprii, oameni care au construit prin forțe proprii pensiuni,. Dar nu e suficient. Trebuie să facă și autoritățile, mai mult și nu sunt suficiente trei spectacole.”

Planul lui Bogdan pentru Maramureș

Avem nevoie de investiții în servicii turistice. Barajul Runcu rezolvă problema de apă potabilă pentru Maramureșul istoric, producție de energie, dar rezolva și aduce un plus valoare în ceea ce privește turismul, aici poate fi un domeniu turistic, cu cel mai mare  potențial de agrement din regiune. Trebuie sa construim pârtiile de la Cavnic, Baia Sprie  și Gutâi. Putem face cu ajutorul banilor europeni aceste investiții”, a declarat Ionel Bogdan. Mai mult decât atât liderul liberal a spus că este grav că astăzi Maramureșul are cel mai mic venit din regiune, iar prin Planul lui Bogdan pe care îl propune pentru următorii ani va reuși să aducă județul în fruntea regiunii de Nord-Vest.

Ionel Bogdan este candidatul susținut de PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș împotriva actualului președinte Gabriel Zetea, care este și vicepreședinte al PSD.

(Comandat de PNL, Executat de PFA Damian Livia, cod AEP- 21200012)

Previous Nobilul gest de a oferi tichete persoanelor vârstnice a fost coborât la stadiul de mită electorală de către actualul primar
Next Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații la primăriile din comunitățile de pe Valea Tisei

About author

You might also like

Politica 0 Comments

IONEL BOGDAN, președinte PNL Maramureș: “Klaus Iohannis i-a asigurat pe parlamentarii europeni că România va continua lupta anticorupție”

Președintele Klaus Iohannis a transmis astăzi, în Parlamentul European, atașamentul românilor la valorile democratice, europene. El i-a asigurat pe parlamentarii europeni că România va continua lupta anticorupție, chiar dacă există

Politica 0 Comments

PNL: România a încasat prima tranșă din PNRR, în valoare de 2,6 miliarde euro

România a încasat prima tranșă din PNRR, în valoare de 2,6 miliarde euro, ca urmare a recentei autorizări de către Comisia Europeană a cererii de plată depuse de țara noastră.

Politica 0 Comments

Ministerul Educației va aloca 200 de milioane de lei/an pentru Programul Național de Reducere a Abandonului Universitar

Ministerul Educației va aloca 200 de milioane de lei/an pentru Programul Național de Reducere a Abandonului Universitar, prin noua Lege a învățământului superior. Ministerul își propune astfel să identifice cauzele

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply