sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Greu de “FĂCUT”. Vladimir Petruț – MAFIA: 50 – 0. ANI a STABILIT că primarul și-a CONSTRUIT averea LEGAL

Greu de “FĂCUT”. Vladimir Petruț – MAFIA: 50 – 0. ANI a STABILIT că primarul și-a CONSTRUIT averea LEGAL

Vladimir Petruț, primarul din Cavnic, Maramureș, este un edil atipic din toate punctele de vedere. A făcut campanie anticorupție tocmai din interiorul PSD până a fost dat afară, conduce lucrările de investiții din orașul său, a coordonat lucrările de deszăpezire ca un inginer de operațiuni și nu mai face zilele orașului pentru că investește banii în dezvoltarea orașului-stațiune.

Din aceste puncte de vedere, Petruț a fost greu digerabil, politic și administrativ. S-a dezis de corupții din PSD iar PSD l-a exmatriculat. Nicio supărare, PNL, pe val, l-a înregimentat și lansat practic pentru un nou mandat la Cavnic.

Numai că astfel de izbânzi sunt greu de trecut cu vederea, pardon cu reclamația, Vladimir Petruț având în palmares nu mai puțin de 48 de plângeri penale, toate încheindu-se cu bine pentru el.

“În tot acest timp, mi-au făcut zeci de plangeri penale (48 la număr) către toate instituțiile statului abilitate să efectueze controale și cu toate acestea nu au reușit să demonstreze nicio ilegalitate făcută de mine”, a declarat edilul pentru Detectivul de Presă ȘOC!

În urmă cu câțiva ani, mafia din administrația țării a încercat să-i facă prin ANI, o plângere împotriva sa rămânând fără efect. De câteva luni, după ce a devenit primar independent, “prietenii” au încercat din nou să-l facă. Să tacă. Poate pentru totdeauna ca primar. O nouă plângere la ANI a avut ca scop verificarea construirii unei case de către Vladimir Petruț și a provenienței banilor pentru construirea ei.

Și de această dată, instituția de la care se aștepta să-l îngroape pe Vladimir Petruț a constatat că primarul își poate justifica averea, casa reclamată și banii investiți. Și prima dată și acum, gândurile către cei care îl tot reclamă se îndreaptă către PSD.

 “Pasărea, fie şi pesedistă, mălai visează. Uite că visu-i s-a dovedit fals şi s-a transformat în coşmar. ANI a constatat deplina legalitate în care mă aflu. Averea mea și a familiei sunt legal dobândite așa că pota avea o nouă candidatură la Primăria Cavnicului … spre disperarea reclamagiului”, ne-a mai spus primarul Petruț.

Nu în ultimul rând, reprezentantul oarașului-stațiune cu cea mai rapidă și spectaculoasă dezvoltare din ultimii ani a anunțat că nu mai ține, anul acesta, zilele orașui pentru că banii bugetului se duc pe dezvoltare, ceea ce îl face, și din acest punct de vedere, unic la nivel național.

Dragi cetățeni ai orașului Cavnic, doresc să vă anunț pe această cale, că anul acesta nu se vor organiza zilele orașului Cavnic, deoarece, toate fondurile existe vor fi repartizate către lucrările de investiții care se efectuează în acest moment.

După cum se observă, avem mai multe investiții începute în infrastructura orașului , proiecte de modernizare pentru școlile din oraș, proiecte cu fonduri europene,reabilitare de blocuri de locuințe precum și mai multe studii și documentații în vederea accesării de noi proiecte pentru perioada 2020-2024.

Pentru toate aceste proiecte sau lucrări începute, avem de asigurat sume de finanțare sau cofinanțare din bugetul local, sume care nu sunt deloc de neglijat. Sper să înțelegeți și să vă doriți cu toții ca acest oraș să se modernizeze în totalitate. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a anunțat Vladimir Petruț pe pagina sa de Facebook.

50 de plângeri din care 48 penale și două la ANI. Cu alte cuvinte, greu de „FĂCUT”!

Adi RUSU

Previous VIDEO. După ce l-a BĂTUT de i-au sărit CAPACELE, ZETEA s-a RĂZBUNAT pe Ionel Bogdan. Vezi ce și-au făcut cei doi PREȘEDINȚI
Next Călin Popescu Tăriceanu: Doamna premier să înţeleagă că maniera de a duce targa pe uscat o perioadă este defavorabilă. Nu poţi să fii şi cu slănina în pod şi cu buzele unse. Unii au o dublă agendă

About author

You might also like

Social 0 Comments

ATELIERE de creație. FEMEILE liberale, acțiuni caritabile pentru copii NEVOIAȘI din Sighetu Marmației, Baia Sprie și Cicârlău

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă am dorit să aducem zâmbetul și bucuria pe fețele copiilor care au nevoie de sprijinul și susținerea noastră. Împreună cu doamnele liberale și colegi

Social 0 Comments

Ionel Bogdan: Bucuria deplină a Crăciunului să fie prezentă în casa și sufletul dumneavoastră

Crăciunul este despre bucuria deplină a nașterii Domnului, acea perioadă din an în care lumea e cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă, fericire, recunoștință, mulțumire și bucuria de a dărui.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply