sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Guvernul liberal este principalul vinovat de creșterea  numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus

Guvernul liberal este principalul vinovat de creșterea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus

Guvernul Orban își depășește zilnic limitele incompetenței, prin realități incontestabile, a căror periodicitate denotă în mod evident că nu este interesat de soarta românilor în această perioadă grea de pandemie.

După ce toată țara a aflat cu stupoare că 60% din măștile de protecție vândute în România de cele mai importante lanțuri de magazine și farmacii sunt neconforme, fapt ce a contribuit în ultima perioadă la creșterea incredibilă a numărului îmbolnăvirilor, premierul Orban iese la televizor și ne spune senin că autoritățile vor face „controale foarte serioase” cu privire la distribuția către populație a măștilor!

Fără îndoială, este o nouă mostră de ipocrizie a acestui prim ministru, deconectat profund de la toată agenda publică a românilor! Ca de obicei, Orban pune carul înaintea boilor. Nu de controalele viitoare era vorba în această situație incredibilă, ci de neverificarea prealabilă a stadiului măștilor vândute până acum oamenilor.

Până să comenteze acest subiect sensibil, premierul trebuia să le spună românilor cum a fost posibil ca în România să intre măști neconforme, care nu numai că nu îi protejează pe români, ci, din contră, îi îmbolnăvesc!

Pentru aceste fapte, pentru permiterea acestor anomalii, guvernul trebuie acuzat de infracțiuni la adresa sănătății publice. Este inadmisibil să nu îți asumi, ca putere executivă a țării, responsabilitatea față de faptul că tu, ditamai guvernul României, ai pus românii să poarte măști neconforme, fără a fi controlate standardele de calitate.

Reamintesc că în ultimul an de zile executivul a  împrumutat în numele României 125 miliarde de lei, bani pe care îi vor da înapoi toți românii, dar, cu toate astea, nu a fost în stare să importe și să pună în comercializare  măști care să îi protejeze cu adevărat pe români!

Sănătatea oamenilor nu a contat pentru ei, ci doar șpăgile luate când au lăsat să intre în țară și în comerț măști neconforme! Din cei 10.000 de români care se infectează zilnic, probabil că jumătate o fac din cauză că au avut încredere în recomandările de a purta mască, iar acum au descoperit că le-au purtat degeaba! Incredibil și inadmisibil!

În loc să rezolve această problemă și să taie în carne vie, liberalii ei încearcă doar să îi protejeze pe cei care au adus măștile neconforme în țară. După ce s-a constatat că peste jumătate din măștile de protecție pe care le cumpărăm din magazine nu ne protejează, acestea nu au fost nici măcar retrase din magazine, așa cum ar fi fost normal. Dimpotrivă, ei au modificat legea în asemenea fel încât aceste măști să poată fi comercializate în continuare, dar sub un alt nume: acoperitor facial!

Este clar că degeaba stăm noi în izolare sau nu ne trimitem copiii la școală dacă, fără să știm, purtăm măști care nu ne protejează nici pe noi și nici pe cei din jur.

Înainte să le faci recomandări românilor să cumpere măști conforme cu toate normele europene, consider că premierul și guvernul trebuie să se asigure că în România nu mai intră măști neconforme.

Cornelia NEGRUȚ, Candidat Senat PRO România Maramureș

Comandat de PRO Romania Maramureș, cod AEP: 11200008

Previous După un mandat cu peste 130 de proiecte legislative, deputatul Adrian Todoran știe ce are de făcut pentru Maramureș
Next Cornelia Negruț, candidat PRO România Maramureș: „Nu există sentiment mai înălţător pentru noi, românii, decât iubirea de neam şi de ţară”

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Acțiunile umanitare și de asistență pentru dezvoltare ale Județului Maramureș, factori de promovare și afirmare la nivel național și internațional

La invitația Ministerului Afacerilor Externe, Consiliul Județean Maramureș a fost reprezentat la Seminarul dedicat raportării privind cooperarea internațională pentru dezvoltare, care a avut loc la București, în perioada 03-04 aprilie

Actualitate 0 Comments

Senatorul Țâgârlaș: PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști, după ce a blocat concursurile în magistratură și a permis pensionarea anticipată după 20 de ani de vechime!

Reparăm, în Senat, tot ce a stricat PSD! Comisia juridică a dat raport de admitere pentru două legi care vor rezolva problema lipsei de personal din instanțe și parchete: Proiectul

Actualitate 0 Comments

Agențiile Sfara Tours s-au REDESCHIS. Invitație cu doar 239 de euro la Nisipurile de Aur în Bulgaria

Agențiile Sfara Tours din Baia Mare și Sighetu Marmației s-au redeschis și vin cu o ofertă extraordinară: 239 euro/persoană, 7 nopti cu all inclusive în cameră dublă, check-in 29.08.2020 la

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply