sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CUPȘENI, Maramureș. Primărița care adună gunoaie din șanțuri alături de cetățeni, continuă curățenia în alte două sate: “Duminică CONTINUĂM acțiunea de ecologizare în Ungureni și Libotin!”

CUPȘENI, Maramureș. Primărița care adună gunoaie din șanțuri alături de cetățeni, continuă curățenia în alte două sate: “Duminică CONTINUĂM acțiunea de ecologizare în Ungureni și Libotin!”

Pentru că NE IUBIM COMUNA și pentru că NE PASĂ, duminică, după Sfânta Slujbă, începând cu ora 13.30, vă invit să ecologizăm împreună și localitățile Ungureni și Libotin. Acțiunea de ecologizare de săptămâna trecută a fost un real succes, iar pe această cale vreau să le mulțumesc, încă o dată, tuturor celor care s-au alăturat campaniei pe care am inițiat-o încă din anul 2016.

Locul de întâlnire va fi în față la Podină Resort de unde, înarmați cu saci și mănuși, vom porni la MAREA CURĂȚENIE DE PRIMĂVARĂ! La fel ca la acțiunea anterioară, la final vreau să invit toți participanții la un bol de gulaș și la un moment de relaxare.

Am fost, suntem și rămânem cea mai FRUMOASĂ ECHIPĂ și am convingerea că duminică vom dovedi încă o dată acest lucru! Știu că și de această dată participarea va fi numeroasă, așa că vă mulțumesc anticipat și aștept cu nerăbdare să văd rezultatul final!

Reușim ÎMPREUNĂ! Pentru că suntem ECHIPA COMUNEI CUPȘENI, cea mai grozavă echipă din Țara Lăpușului!

#mareacurățeniedeprimăvară#haișitu#echipaCupșeni

#ecologizareLibotin

#ecologizareUngureni

https://www.primaria-cupseni.ro/…/ecologizare-2023…

Previous Răspundem CITITORILOR la întrebarea CUM POT AFLA DACĂ SUNT PIERDERI DE APĂ PE REŢEAUA INTERIOARĂ?
Next Călin Bota, deputat PNL: Am VOTAT pentru dreptul la MEDICINĂ PERSONALIZATĂ

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Exclusiv. REVELION 2019 în COSTUM de BAIE la Aqua-Palace, Hajduszoboszlo cu spuma-party! VIDEO

Vă spun că este o exoeriență deosebită pentru iubitorii piscinelor și nu în ultimul rând al băilor termale. Vă spun asta pentru că am trăit-o alături de familia mea. Revelionul

Actualitate 0 Comments

Se împlinesc 21 de ani de dor, de când tatăl meu, regretatul prof.univ.dr.ing. Dorel Cherecheș ne veghează din ceruri

Să ne prețuim părinții, cât timp îi avem lângă noi. Să le fim iubire și sprijin, zâmbet și liniște, așa cum și ei mereu au fost pentru noi. Nici anii

Actualitate 0 Comments

Ipoteză ȘOC! Felician Cerneștean, viitorul PREFECT de MARAMUREȘ din partea PNL

Căderea Guvernului Dăncilă, prin moțiune de cenzură, dă noi posibilități ca peneliștii să ocupe funcții cheie în politică dar și în instituțiile guvernamentale cum ar fi prefecturile de la întreg

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply