sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de ALDE

Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de ALDE

Consider că este foarte important ca maramureșenii să știe cu exactitate ce au făcut reprezentanții guvernului Iohannis-Orban și partidele care îl susțin în doar nouă luni, mai exact ceea ce nu au făcut pentru oameni.

Realitatea arată că guvernanții au avut în toată această perioadă „reușite remarcabile”: prăbușirea PIB-ul cu peste 12% în trimestrul II din 2020 față de trimestrul I; inflația dusă la peste 4%; împrumuturi de 105 miliarde lei; mărirea datoriei publice, de la 34,1% în octombrie 2019, la 40,2% în iunie 2020, riscând să o ducă la 45% în decembrie 2020; aproape un milion de șomeri; refuzul dublării alocațiilor copiilor; încălcarea legii prin nemajorarea pensiilor cu 40%; refuzul creșterii salariilor profesorilor de la 1 septembrie 2020, cum prevede Legea salarizării unice; aruncarea în pragul falimentului a sectoare întregi economice, precum cel al hotelurilor și restaurantelor; instaurarea haosului în școala românească; transformarea corupției în politică de stat, prin folosirea, în mod rușinos, a suferințelor oamenilor pentru a-și mulțumi clientela de partid.

Românii și maramureșenii trebuie să mai știe și ce-i așteaptă în cazul în care partidele care susțin acest guvern, căruia nu-i pasă de cetățeni, vor câștiga alegerile.

Este evident că obligațiile externe pe care și le-au luat, împrumuturile uriașe pe care le-au contractat, precum și dorința lor de a reduce cheltuielile publice, vor face ca un viitor guvern PNL-USR-PMP-UDMR să ia următoarele măsuri:

– concedierea a 250.000 de angajați din sectorul public;

– creșterea impozitului pe venit la 16%;

– introducerea impozitului pe venit pentru toate pensiile;

– creșterea TVA la 24%;

– creșterea TVA pe servicii turistice la 24% și renunțarea la cota redusă de TVA pentru alimente;

– impozitarea celor care lucrează în IT;

– renunțarea la unele drepturi câștigate, cum sunt voucherele de vacanță sau indemnizația de hrană;

– creșterea impozitului pe venit la PFA-uri și pentru activități independente;

– plata CAS și CASS pentru PFA-uri și activități independente la valoarea cifrei de afaceri;

– impozitarea tuturor tranzacțiilor imobiliare indiferent de valoarea lor;

– abandonarea programului de creștere a pensiilor;

– amânarea dublării alocațiilor pentru copii;

– eliminarea ajutorului pentru persoanele cu handicap.

În aceste condiții, este evident că avem nevoie de o mobilizare exemplară a membrilor și simpatizanților noștri pentru ziua votului de duminică, astfel încât asemenea fapte grave să nu se întâmple în România.

 ALDE acționează pentru apărarea drepturilor consfințite prin lege, care li se cuvin oamenilor! Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de noi, deoarece ALDE a demonstrat întotdeauna că are soluții pentru bunăstarea românilor.

ALDE propune soluții concrete pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor județului Maramureș. Candidații ALDE Maramureș la alegerile locale din 27 septembrie 2020, la Consiliul Județean, Primării și Consiliile Locale, îmbină în mod armonios experiența și competența cu entuziasmul și energia tinereții.

Prioritățile noastre sunt sănătatea, educația, economia, investițiile și turismul, pentru fiecare dintre aceste domenii având o strategie bazată pe necesitățile județului, precum și a fiecărei localități în parte.

Votați ALDE, poziția nr. 2 pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean Maramureș!

Președinte ALDE Maramureș, Cornelia NEGRUȚ

(Comandat de ALDE Maramureș, mandatar financiar – cod : 21200063, executat de PFA Damian Livia)

Previous Mircea Cirț: ”De ce nu recunoașteți domnule primar că, după 10 octombrie, Baia Mare se va îngropa la propriu în gunoi?”
Next Adrian TODORAN: Ecologizăm Baia Mare și investim în turism

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Deputatul Cornelia Negruţ: „ALDE este primul partid politic care propune un program concret pentru relansarea sportului românesc”

„Alianța Liberalilor și Democraților a inclus în programul politic al partidului un apel semnat de 60 de sportivi români, campioni și medaliați olimpici mondiali și europeni, care au propus ca

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Avem asigurate peste 233 de voturi pentru învestitura guvernului Orban”

Liberalii se pregătesc serios pentru votul de învestitură al guvernului Orban. Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș a afirmat azi că există numărul necesar de voturi ca noul executiv să-și intre

Politica 0 Comments

Deputatul Călin Bota: CNAIR a aprobat proiectul pentru Centura Metropolitană a Municipiului Baia Mare în valoare de 250 milioane de euro

Veste bună pentru maramureșeni și pentru cei care tranzitează județul nostru. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a aprobat, în cadrul Comitetului tehnico-economic, proiectul pentru Centura Metropolitană a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply