sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de ALDE

Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de ALDE

Consider că este foarte important ca maramureșenii să știe cu exactitate ce au făcut reprezentanții guvernului Iohannis-Orban și partidele care îl susțin în doar nouă luni, mai exact ceea ce nu au făcut pentru oameni.

Realitatea arată că guvernanții au avut în toată această perioadă „reușite remarcabile”: prăbușirea PIB-ul cu peste 12% în trimestrul II din 2020 față de trimestrul I; inflația dusă la peste 4%; împrumuturi de 105 miliarde lei; mărirea datoriei publice, de la 34,1% în octombrie 2019, la 40,2% în iunie 2020, riscând să o ducă la 45% în decembrie 2020; aproape un milion de șomeri; refuzul dublării alocațiilor copiilor; încălcarea legii prin nemajorarea pensiilor cu 40%; refuzul creșterii salariilor profesorilor de la 1 septembrie 2020, cum prevede Legea salarizării unice; aruncarea în pragul falimentului a sectoare întregi economice, precum cel al hotelurilor și restaurantelor; instaurarea haosului în școala românească; transformarea corupției în politică de stat, prin folosirea, în mod rușinos, a suferințelor oamenilor pentru a-și mulțumi clientela de partid.

Românii și maramureșenii trebuie să mai știe și ce-i așteaptă în cazul în care partidele care susțin acest guvern, căruia nu-i pasă de cetățeni, vor câștiga alegerile.

Este evident că obligațiile externe pe care și le-au luat, împrumuturile uriașe pe care le-au contractat, precum și dorința lor de a reduce cheltuielile publice, vor face ca un viitor guvern PNL-USR-PMP-UDMR să ia următoarele măsuri:

– concedierea a 250.000 de angajați din sectorul public;

– creșterea impozitului pe venit la 16%;

– introducerea impozitului pe venit pentru toate pensiile;

– creșterea TVA la 24%;

– creșterea TVA pe servicii turistice la 24% și renunțarea la cota redusă de TVA pentru alimente;

– impozitarea celor care lucrează în IT;

– renunțarea la unele drepturi câștigate, cum sunt voucherele de vacanță sau indemnizația de hrană;

– creșterea impozitului pe venit la PFA-uri și pentru activități independente;

– plata CAS și CASS pentru PFA-uri și activități independente la valoarea cifrei de afaceri;

– impozitarea tuturor tranzacțiilor imobiliare indiferent de valoarea lor;

– abandonarea programului de creștere a pensiilor;

– amânarea dublării alocațiilor pentru copii;

– eliminarea ajutorului pentru persoanele cu handicap.

În aceste condiții, este evident că avem nevoie de o mobilizare exemplară a membrilor și simpatizanților noștri pentru ziua votului de duminică, astfel încât asemenea fapte grave să nu se întâmple în România.

 ALDE acționează pentru apărarea drepturilor consfințite prin lege, care li se cuvin oamenilor! Îi așteptăm pe maramureșenii nehotărâți să vină alături de noi, deoarece ALDE a demonstrat întotdeauna că are soluții pentru bunăstarea românilor.

ALDE propune soluții concrete pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor județului Maramureș. Candidații ALDE Maramureș la alegerile locale din 27 septembrie 2020, la Consiliul Județean, Primării și Consiliile Locale, îmbină în mod armonios experiența și competența cu entuziasmul și energia tinereții.

Prioritățile noastre sunt sănătatea, educația, economia, investițiile și turismul, pentru fiecare dintre aceste domenii având o strategie bazată pe necesitățile județului, precum și a fiecărei localități în parte.

Votați ALDE, poziția nr. 2 pe buletinul de vot pentru Consiliul Județean Maramureș!

Președinte ALDE Maramureș, Cornelia NEGRUȚ

(Comandat de ALDE Maramureș, mandatar financiar – cod : 21200063, executat de PFA Damian Livia)

Previous Mircea Cirț: ”De ce nu recunoașteți domnule primar că, după 10 octombrie, Baia Mare se va îngropa la propriu în gunoi?”
Next Adrian TODORAN: Ecologizăm Baia Mare și investim în turism

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Maramureșul consolidează relația cu raionul Hîncești din Republica Moldova

Președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, a primit zilele acestea vizita lui Iurie Levinschi, președintele recent reales la conducerea Consiliului Raional Hîncești din Republica Moldova, cu care Maramureșul este înfrățit din

Politica 0 Comments

PEDEPSE mai MARI pentru fapte de agresiuni

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode și premierul Nicolae Ionel Ciucă au depus, la Senat, o inițiativă legislativă de modificare a Codului Penal, pentru incriminarea mai fermă a infracțiunilor cu un

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL) răspunde ATACURILOR lui Dacian Cioloș: “Curată IPOCRIZIE”

Constat cu surprindere că pe măsură ce se apropie alegerile, atacurile lui Dacian Cioloș la adresa PNL și la adresa președintelui Klaus Iohannis se întețesc. Dintr-o dată, PNL e învechit,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply