sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

IMAGINI marca Detectivul de Presă ȘOC! ADRENALINĂ la Aquastar Satu Mare

IMAGINI marca Detectivul de Presă ȘOC! ADRENALINĂ la Aquastar Satu Mare

Complexul Aquastar se mândrește cu o prezență anuală de aproape 300 000 de persoane. Atracțiile principale în sezonul estival sunt toboganele, care în perioadele călduroase ale anului funcționează cu parametrii maximi și permanent în timpul zilei. Vizitatorii noștri pot alege din mâncărurile gustoase și proaspete servite pe terasele aquaparcului, respectiv în restaurantul situat în interiorul complexului acvatic.
Lista cu cele mai îndrăgite servicii continuă cu baza de tratamente, Lumea Saunelor și cu cele două piscine cu apă termală. Aquaparcul deține și o parcare spațioasă cu aproape 300 de locuri, respectiv parcare amenajată pentru persoane cu handicap. Copii se pot bucura de un loc de joacă în incinta aquaparcului și de un teren de joacă situat pe lângă terasa Aquastar.
În camera mama și copilul mămicile pot să se retragă într-un loc intim pentru alăptare și pentru căteva momente liniștite alături de copii lor. Săptămânal se țin cursuri de înot în bazinul didactic situat în sala piscinelor pentru bebeluși și copii, respectiv adulți. Clienții noștri pot participa la ședințele de saune alături de un maestru calificat.
În extrasezon aquaparcul caută să vă facă plăcere cu organizarea băilor nocturne într-un ambient plăcut, relaxant cu muzică de cea mai bună calitate. Conducerea Aquastar se străduiește ca în cadrul complexului clienții să aibă toate posibilitățile si confortul necesar pentru o distracție și odihnă cât mai plăcută, într-un complex curat și civilizat de ultimă generație.

Conducerea AquaStar Satu Mare

Previous Mireșu Mare. Sistemul de CANALIZARE este aproape gata. Ce spune primarul Ioan Mătieș
Next Gabriel Zetea: PSD susține în continuare supraimpozitarea pensiilor speciale și a salariilor bugetare mari!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

EVENIMENT TRADIȚIONAL LA SUCIU DE SUS – JOC ÎN SAT

Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania”, în parteneriat cu Asociația ”Teleleu din Maramureș” vă invită să participați la evenimentul cultural artistic ”Danț la șură – Joc în sat”.

Actualitate 0 Comments

VIDEO. Un CAMION care transporta MAIONEZĂ s-a CIOCNIT puternic cu un JEEP

În această seară, un camion care transporta maioneză s-a ciocnit puternic cu un jeep, în sesnsul giratoriul de la Auchan Baia Mare. Circulația în zonă a fost îngreunată câteva zeci

Actualitate 0 Comments

ATELIERE DE VACANȚĂ ÎN SATUL DE PE DEAL

Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară invită copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani să participe la atelierele de vacanță. Atelierele se vor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply