sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Inițiativă EXTRAORDINARĂ. Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe: ” Vreau ca un spaţiu din interiorul Palatului Parlamentului să poarte denumirea Regele Mihai I al României”

Inițiativă EXTRAORDINARĂ. Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe: ” Vreau ca un spaţiu din interiorul Palatului Parlamentului să poarte denumirea Regele Mihai I al României”

Astăzi se împlinesc 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai I al României. Personalitatea Regelui Mihai este cunoscută în întreaga lume, ca un simbol al patriotismului autentic, al demnităţii şi respectului faţă de valorile perene ale democraţiei.

‣ Prin deciziile curajoase luate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Regele Mihai I a devenit unul dintre cei mai importanţi lideri politici ai secolului trecut, apreciat şi onorat în toate marile capitale ale lumii. În egală măsură, dârzenia cu care s-a opus instaurării comunismului în ţara noastră, în condiţii deosebit de vitrege, se cuvine a fi păstrată în memoria colectivă a poporului nostru.

‣ Discursul ţinut de Regele Mihai I în Parlamentul României în data de 25 octombrie 2011, cu ocazia împlinirii a 90 de ani, reprezintă unul dintre cele mai importante momente ale istoriei parlamentarismului românesc, perceput ca atare de către toţi cei care au avut onoarea să asiste.

‣ Consider că instituţia Parlamentului României trebuie să onoreze memoria unei mari personalităţi a poporului român, care şi-a sacrificat întreaga viaţă în numele protejării valorilor democratice şi promovării drepturilor românilor din ţară şi din întreaga lume.

‣ Pentru a marca un secol de la naşterea Regelui Mihai I, am solicitat Biroului permanent al Camerei Deputaţilor să analizeze posibilitatea de a identifica un spaţiu din interiorul Palatului Parlamentului care să poarte denumirea „Regele Mihai I al României”

Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous PSD: Coerența restricțiilor este compromisă atunci când închizi școlile, dar lași păcănelele deschise
Next Bilete de TRATAMENT prin Casa de Pensii Maramureș, cu plecare din 31 octombrie

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Infracțiune. CERCETAT pentru schingiuirea unui CÂINE

La data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rănire sau schingiuirea unui animal, faptă prevazută de

Actualitate 0 Comments

Vara aceasta zburăm în Grecia 😍🌊☀️😎cu Sfara Tours Baia Mare

Soarele, plaja și apa cristalină a mării sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită sa vizitezi frumoasa insulă Skiathos! 😍😎 ❗️❗️❗️ Zbor direct din Cluj Napoca ✈️ Cu oferta specială începând de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply