sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

IONEL BOGDAN: 108 MILIOANE DE LEI PENTRU DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚUL MARAMUREȘ ASIGURAȚI PRIN PNRR

IONEL BOGDAN: 108 MILIOANE DE LEI PENTRU DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚUL MARAMUREȘ ASIGURAȚI PRIN PNRR

Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a semnat ieri contractul de finanțare a proiectului privind dotarea atât a școlilor speciale din județ, cât și a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, care se află în subordinea Consiliului Județean Maramureș.

Astfel, unitățile care vor avea dotări noi sunt: Centrul Școlar de Educație Incluzivă Baia Mare, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Sighetu Marmației, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Târgu Lăpuș, Școala Gimnazială Specială Baia Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistentă Educațională Maramureș, Clubul Copiilor Sighetu Marmației, Clubul Sportiv Școlar Baia Sprie, Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare, Palatul Copiilor Baia Mare.

Acest proiect este în valoare de 8 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

”Continuăm investițiile în domeniul educației, pentru a oferi copiilor maramureșeni o infrastructură adecvată și condiții de studiu cât mai bune”, a fost mesajul președintelui Ionel Bogdan.

De asemenea, alte 44 de comune și 10 orașe din județ au finanțarea asigurată prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ pe care le au în subordine.

Toate aceste proiecte au o valoare de peste 108 milioane lei, bani care vor fi investiți în dezvoltarea infrastructurii unităților școlare din Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous S-au FOLOSIT de MOARTEA unui polițist să-l OMOARE POLITIC. Gabriel Oprea a fost ACHITAT definitiv în dosarul privind tragicul accident. REALITATEA e că FAPTA nu a existat. Gabriel Oprea a fost achitat definitiv și în dosarul maşinii achiziționate de către MAI. Cine ÎI DĂ TOTUL ÎNAPOI?
Next Gabriel Zetea: Consiliul Județean Maramureș poate să se laude doar cu cele 8 milioane de lei și nu cu 108 de milioane pentru dotarea unităților de învățământ din TOATE cele 76 de comunități ale Maramureșului

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

PRIMUL turneu de Catan din Baia Mare, organizat de OMD Maramureș

Catanul a devenit unul dintre cele mai jucate și apreciate board game-uri din România, Prin urmare, Asociația pentru Dezvoltarea Marmureșului a organizat primul Turneu de Catan din Baia Mare, eveniment

Actualitate 0 Comments

Ce se ARUNCĂ în CANALIZARE: șervețele umede, pamperși, articole de igienă personală, lenjerie intimă, ambalaje din carton sau plastic, uleiuri, grăsimi sau substanțe chimice!

În magazine există spre vânzare numeroase șervețele umede, mai mult sau mai putin biodegradabile, însă sunt necesare semne de avertizare clare pentru a informa oamenii asupra acestui aspect – BIODEGRADABIL.

Actualitate 0 Comments

VITAL. CUM SE CREEAZĂ UN CONT PENTRU VIZUALIZARE FACTURĂ? Răspundem cititorilor

Pentru crearea unui cont de utilizator trebuie să urmați pașii :  Dupa introducerea datelor, portalul vă trimite pe adresa de email un link de activare a contului. Autentificarea în portal

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply