sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

IONEL BOGDAN: 108 MILIOANE DE LEI PENTRU DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚUL MARAMUREȘ ASIGURAȚI PRIN PNRR

IONEL BOGDAN: 108 MILIOANE DE LEI PENTRU DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚUL MARAMUREȘ ASIGURAȚI PRIN PNRR

Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a semnat ieri contractul de finanțare a proiectului privind dotarea atât a școlilor speciale din județ, cât și a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, care se află în subordinea Consiliului Județean Maramureș.

Astfel, unitățile care vor avea dotări noi sunt: Centrul Școlar de Educație Incluzivă Baia Mare, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Sighetu Marmației, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Târgu Lăpuș, Școala Gimnazială Specială Baia Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistentă Educațională Maramureș, Clubul Copiilor Sighetu Marmației, Clubul Sportiv Școlar Baia Sprie, Clubul Sportiv Școlar nr. 2 Baia Mare, Palatul Copiilor Baia Mare.

Acest proiect este în valoare de 8 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

”Continuăm investițiile în domeniul educației, pentru a oferi copiilor maramureșeni o infrastructură adecvată și condiții de studiu cât mai bune”, a fost mesajul președintelui Ionel Bogdan.

De asemenea, alte 44 de comune și 10 orașe din județ au finanțarea asigurată prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ pe care le au în subordine.

Toate aceste proiecte au o valoare de peste 108 milioane lei, bani care vor fi investiți în dezvoltarea infrastructurii unităților școlare din Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous S-au FOLOSIT de MOARTEA unui polițist să-l OMOARE POLITIC. Gabriel Oprea a fost ACHITAT definitiv în dosarul privind tragicul accident. REALITATEA e că FAPTA nu a existat. Gabriel Oprea a fost achitat definitiv și în dosarul maşinii achiziționate de către MAI. Cine ÎI DĂ TOTUL ÎNAPOI?

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Călin Bota, deputat PNL: Am votat pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)

Am votat astăzi, în Camera Deputaților, proiectul de lege pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), un proiect pe care ni l-am asumat în fața românilor, alături de

Actualitate 0 Comments

VITAL. Modificare program de lucru și zile libere în perioada 23 decembrie 2022 – 02 ianuarie 2023

S.C. VITAL S.A. aduce la cunoştinţa utilizatorilor săi modificarea programului de lucru la casierii și departamentele din cadrul societății , după cum urmează: –           Vineri, 23 decembrie 2022 – casieriile

Actualitate 0 Comments

ȘOC! A ANULAT LICITAȚIA pentru salubrizare stradală. Se “întorc” gunoaiele de MĂRȚIȘOR. Cătălin Cherecheș se joacă din nou cu NERVII băimărenilor și cu banii lor. V-ați plătit IMPOZITELE?

Problema gunoaielor din Baia Mare este departe de a se încheia. Mai mult, devine din ce în ce mai penală dar și mai neplăcută. Așa cum se poate vedea pe

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply