sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ionel Bogdan: ”Guvernul Orban muncește zi de zi pentru a repara ceea ce PSD a distrus în cei 3 ani de guvernare”

Ionel Bogdan: ”Guvernul Orban muncește zi de zi pentru a repara ceea ce PSD a distrus în cei 3 ani de guvernare”

Guvernul Orban a demonstrat în cele trei luni de guvernare, prin măsurile adoptate, faptul că lucrează doar în folosul cetățenilor, pentru dezvoltarea și modernizarea României.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului:” Demiterea guvernului Orban de către o majoritate toxică, dominată de PSD,  a demonstrat, încă o dată, că alegerile anticipate reprezintă cea mai bună soluție pentru viitorul României. (…) Noi susținem că pentru sănătatea democrației în România e necesar să organizăm cât mai repede alegeri anticipate. Aceasta este soluția pe care Partidul Național Liberal o susține, pe care Președintele Klaus Iohannis o susține și cu acest deziderat mergem mai departe.”

Ordonanțele de Urgență din domeniul educației, al sănătății, dar și pentru pensionarii IPEG Maramureș, care îi privește direct pe toți pensionarii maramureșeni care au activat în domeniul prospecțiunilor miniere, implementează soluții așteptate ani la rând de către români, soluții care au fost amânate de toate guvernările PSD-iste și care au fost adoptate în câteva luni de echipa guvernamentală liberală.

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului:” Ordonanțele de Urgență pe care le-am dat cu o zi înainte de moțiunea de cenzură nu sunt pentru a subjuga justiția sau pentru alte chestiuni pentru care a dat PSD-ul Ordonanțe de Urgență, ci sunt pentru a rezolva probleme urgente pe care România le are. (…) Pensionarii de la IPEG Maramureș și Suceava sunt singurii care nu au beneficiat de recalcularea pensiilor așa cum era normal. (…) Prin urmare, am modificat și completat Legea nr. 243/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Toate pensiile foștilor angajați de la IPEG Maramureș urmează să fie recalculate în cel mai scurt timp și să revenim la situația normală, pentru că acesta este rolul Guvernului.”

Al doilea secretar de stat pe care Maramureșul îl are în echipa guvernamentală, Călin Bota, a prezentat un bilanț al celor 3 luni de guvernare liberală, 3 luni cu multă muncă și implicare în proiecte importante pentru România și modernizarea ei.

Călin Bota, președinte PNL Baia Mare și secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene:” În aceste trei luni am avut curajul de a face ceea ce PSD nu a făcut în 3 ani, am făcut ceea ce  e corect și esențial pentru această țară, într-un moment în care România se afla la răscruce. Am arătat cum se organizează alegerile astfel încât fiecare român să aibă un cuvânt de spus, să poată să voteze decent. Am adus bugetul țării la un echilibru, astfel încât să poată fi plătite și pensiile și salariile, și toate celelalte indemnizații sociale și am construit în nici două luni de guvernare un buget realist. Să nu uităm că PSD a falsificat bugetul țării și nu a prevăzut sumele necesare pentru plata pensiilor și salariilor pentru ultimele luni ale anului trecut. (…) Am corectat odioasa Ordonanță 114, care a afectat grav economia României. Am eliminat supra-acciza la carburanți, pe care PSD a introdus-o. Am realizat în 3 luni ceea ce niciun guvern post-decembrist nu a realizat în sănătate. Am deschis competiția în sistemul de sănătate în beneficiul pacienților pentru servicii medicale mai bune.(…) În materie de justiție și siguranță publică, PSD a scos aproape 23.000 de deținuți din pușcării prin legea recursului compensatoriu, PNL a abrogat legea. (…) Acestea sunt o parte din realizările celor 3 luni de guvernare,în care am demonstrat că suntem dedicați intereselor românilor și că respectăm angajamentele pe care ni le-am asumat.”

Biroul de presă, PNL Maramureș

Previous Pentru că PARADISUL trebuia să poarte un nume i-au spus THAILANDA. Sfara Tours vă propune un CIRCUIT de 13 nopți: Istambul- Bangkok- Phuket
Next PUTUROȘI și MINCINOȘI. Polițiștii locali, la CĂLDURĂ în mașină în loc să stea la TRECEREA de pietoni din fața ȘCOLII. Vezi ce spune ȘEFUL polițiștilor

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș: ”Astăzi începem să punem Maramureșul pe roate”

Președintele PNL Maramureș și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, Ionel Bogdan, și Mircea Cirț, candidatul PNL la funcția de Primar al municipiului Baia Mare, și-au depus candidaturile

Politica 0 Comments

Consilierul SIMION BIZĂU, CANDIDAT pentru BEx al PNL

  Consilierul municipal Simion Bizău și-a depus candidatura pentru un loc în cadrul Biroului Executiv (BEx) al PNL, alegeri care vor avea loc duminică, la o zi după Congresul PNL

Politica 0 Comments

Cornelia Negruț (PRO Romania): “După fuziunea cu ALDE, PRO România este singura alternativă la înțelegerea dintre PSD și PNL”

Fuziunea dintre PRO România și ALDE creionează un partid modern de factură social liberală, care își propune să obțină un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Programul

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply