sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ionel Bogdan: Planul lui Bogdan are toate soluțiile și proiectele de care Maramureșul are nevoie

Ionel Bogdan: Planul lui Bogdan are toate soluțiile și proiectele de care Maramureșul are nevoie

În  prima zi de campanie electorală, în Maramureș au fost prezenți Gelu Puiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, și Alin Drăgulin, vicepreședinte Agenția Națională pentru Arii Naționale Protejate. Prima vizită a fost la Baia Sprie, unde, alături de Ionel Bogdan, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-ministrului, și Mircea Cirț, candidat PNL pentru Primăria Baia Mare, au fost în piață și au discutat cu micii producători din ariile protejate, prezenți la un târg de produse dedicat acestora. Au discutat cu micii producători despre produsele pe care le oferă, despre recolta de anul acesta, precum și despre accesul la piețele de desfacere. 

În urma vizitei de la Baia Sprie, liberalii au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au discutat cu ziariștii maramureșeni despre Planul de dezvoltare pe care Ionel Bogdan îl propune pentru Maramureș.

Ionel Bogdan:” Astăzi vreau să vă prezint planul meu pentru Maramureș. Este un plan ambițios, care poate fi realizat cu multă implicare și determinare. În Planul meu veți găsi multe proiecte de investiții și parteneriate, pentru că dezvoltarea se poate face doar dacă colaborăm la nivel regional, nu doar local. Astfel, vom realiza Axa Maramureș – Cluj, Axa Maramureș – Europa prin drumul expres și desigur Axa Maramureș – Bucovina, care este o axă foarte importantă în procesul de dezvoltare a județului. 

Maramureșul are patru țări, iar noi trebuie să gândim un plan integrat care să dezvolte județul nostru în toate zonele, pentru că altfel Maramureșul va fi din ce în ce mai depopulat, iar satele și orașele noastre mai mici se vor stinge încetul cu încetul. 

În Planul lui Bogdan găsiți toate soluțiile și proiectele de care Maramureșul are nevoie.”

Candidatul PNL La Primăria Baia Mare, Mircea Cirț, a subliniat că:” Împreună cu băimărenii care iubesc acest oraș vom reuși să schimbăm lucrurile în Baia Mare, așa încât să nu rămână la stadiul de declarații electorale. Schimbarea începe cu votul din 27 septembrie și sunt convins că tot mai mulți băimăreni vor avea puterea să accepte că schimbarea începe cu mișcarea fiecăruia la vot.”

Măsurile care trebuiesc implementate în ceea ce privește protejarea pădurilor din România, precum și proiectele pe care Guvernul liberal le are pentru susținerea producătorilor locali au fost de asemenea printre temele dezbătute azi.

Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Gelu Puiu, a declarat că:” Probleme sunt multe și pot să vă asigur că vă voi sprijini în toate proiectele de dezvoltare durabilă. Pot să vă spun cu tărie că acum căutăm soluții pentru dezvoltarea sectorului forestier și a administrației silvice prin crearea de locuri de muncă și prin atragerea de fonduri europene. Ceea ce am descoperit la Maramureș este lipsa investițiilor. Fără investiții, atât în domeniul forestier, cât și în celelalte domenii, nu putem discuta despre o dezvoltare pe termen mediu și lung.”

La rândul său, Alin Drăgulin, vicepreședinte al Agenției pentru Arii Naționale Protejate a subliniat că:” Astăzi am fost în piața producătorilor locali din Baia Sprie, unde am discutat cu oamenii despre un proiect al Guvernului liberal care are ca și obiectiv realizarea brandului – Produs în Arie Naturală Protejată, care înseamnă de fapt o certificare a producătorilor din aceste zone ale Ariilor Naturale Protejate pentru a asigura, pe de o parte, dezvoltarea durabilă a zonelor respective, iar pe de altă parte, să putem aduce un plusvaloare acestor produse naționale pentru a le putea integra mult mai bine pe piața națională. Din discuțiile avute astăzi cu producătorii în piață, am dedus importanța de a avea, inclusiv dumneavoastră un brand de- Produs în Maramureș.”

Maramureșul este astăzi pe lista cu județele cel mai slab dezvoltate, iar acest lucru se poate schimba pe 27 septembrie, cu votul celor care vor mai mult pentru județ și pentru maramureșeni. Echipa liberală este alternativa și soluția pentru dezvoltarea Maramureșului.

Biroul de presă, PNL Maramureș

( Comandat de PNL, Executant: PFA Damian Livia, cod AEP- 21200012. )

Previous Conducerea centrală a PMP vine în Maramureș pentru lansarea candidaților din filiala județeană
Next PNL Maramureș respectă legea, indiferent de împrejurare. Evenimentul din data de 26.08.2020 din Piața Libertății a fost LEGAL

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

𝐄𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞

Maramureșenii au șansa șansa de a-și evalua sănătatea, printr-un set de analize gratuite, ale căror rezultate sunt primite pe loc. Acest lucru e posibil printr-un parteneriat al primăriilor cu Biorezonance

Actualitate 0 Comments

„PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL MARAMUREȘ” de 401.210.579 Euro. Contribuția Vital SA (NFG) este de 119.113.805,24 lei

Azi a fost semnat Contractul de finanțare pentru ”Proiectul regional de dezvoltare ainfrastructurii de apă și apă uzată în județul Maramureș” între MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘIPROIECTELOR EUROPENE, în calitate de Autoritate

Actualitate 0 Comments

Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost în delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, la cea de-a doua parte a Sesiunii plenare a APCE

În perioada 19-22 aprilie s-a desfășurat în format hibrid, la Strasbourg și online, cea de-a doua parte a Sesiunii plenare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Din partea Senatului,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply