sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ionel Bogdan, PNL: Prin Planul lui Bogdan aducem diaspora acasă, în Maramureș

Ionel Bogdan, PNL: Prin Planul lui Bogdan aducem diaspora acasă, în Maramureș

Ionel Bogdan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, președinte al PNL Maramureș și secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, susține că:„ Din cauza felului dezastruos în care a fost condus județul în ultimii 30 de ani, Maramureșul este astăzi un loc din care se pleacă. Mă voi lupta până în ultima clipă ca județul nostru să fie un loc în care maramureșenii se întorc. Pentru ca asta să se întâmple, avem nevoie să punem economia pe roate, să creăm locuri de muncă bine plătite și bunăstare, aici, acasă.”

Liderul liberalilor maramureșeni descrie în Planul lui Bogdano serie de inițiative cu caracter economic, care ar schimba fața județului în următorii 4 ani și l-ar putea aduce în fruntea județelor din regiune. În același timp, Ionel Bogdan critică administrația PSD-Zetea din cauza căreia județul este astăzi pe ultimele locuri din țară în ceea ce privește venitul pe cap de locuitor și oportunitățile de investiții.

Actuala administrație PSD a ignorat complet necesitatea de a dezvolta economia locală, de a atrage investiții serioase. Maramureșul devine, treptat, furnizor de forță de muncă pentru alte regiuni care, fiind administrate de oameni competenți și vizionari, s-au dezvoltat puternic în ultimii ani. Maramureșul are potențialul de a deveni un pol de dezvoltare economică, dar are nevoie de conducători pricepuți și dornici să pună economia județului pe roate.” 

Maramureșul este, din cauza administrației incompetente condusă de domnul Zetea, unul dintre județele cele mai expuse migrației forței de muncă. „Tinerii noștri pleacă, cum au plecat și colegii mei de generație, imediat după majorat, în căutarea unui salariu sau a unei educații mai bune. Firmele din zonă au mari probleme să găsească oameni pricepuți sau tineri care să învețe o meserie. Afaceri se deschid și se închid după un an, iar antreprenorii se mută către orașe mai mari sau chiar spre Spania și Italia.”, afirmă Ionel Bogdan.

Liderul PNL Maramureș arată faptul că unul dintre motivele pentru care candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean este faptul că știe cum poate redresa economia județului, astfel încât maramureșenii să găsească acasă o comunitate schimbată în bine, Munca și buna-credință sunt ingredientele cheie pentru ca proiectele pe care le propune să fie realizate în următorii 4 ani.

Candidez pentru Președinția Consiliului Județean pentru că știu că se poate și la noi! Totul este să pornim ceasul, să ne propunem obiective concrete și să ne ținem de treabă. Am fost implicat, alături de colegii mei liberali și de specialiști în administrație, în zeci de proiecte, care au pus fondurile europene și guvernamentale în slujba cetățeanului. Am văzut, în întreaga țară, cum buna-credință și munca duc la bun sfârșit lucrurile de care Maramureșul are nevoie: drumuri și reabilitări de clădiri, centre de evenimente și școli, proiecte de cercetare pentru universități și ajutor pentru mici întreprinzători.”, declară liderul liberal. 

Construind o echipă formată din cei mai bine pregătiți oameni ai județului, oameni hotărâți și de încredere vom putea pune în aplicare Planul lui Bogdan, pas cu pas, până când vom atrage investiții de 1 miliard de euro. Cetățenii din fiecare sat și comună, orășenii, dar și cei care trăiesc în municipiu, împreună cu administrația liberală pot pune Maramureșul pe roate! 

Primul pas îl reprezintă votul de încredere acordat echipei liberale la alegerile din 27 septembrie.

(Comandat de PNL, Executat PFA Damian Livia, cod AEP- 21200012)

Previous ALDE susține majorarea pensiilor cu 40%
Next Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Chioarului

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Chioarului

Săptămâna a început în forță pentru reprezentanții Coaliției pentru Maramureș care au lansat, în Șomcuta Mare, candidații pentru primăriile din Țara Chioarului: oameni competenți, serioși și harnici, dornici să ofere

Politica 0 Comments

Cîțu și Iohannis îi vor pe români săracii Europei! Deputatul Zetea: “Cât de mincinos și infatuat să fii, domnule Cîțu, încât să ceri europarlamentarilor români să respingă proiectul salariului minim?”

Cât de mincinos și infatuat să fii, domnule Cîțu, încât să ceri europarlamentarilor români să respingă proiectul salariului minim? Cât de puțin să îți pese de țara asta și de

Politica 0 Comments

Adrian TODORAN: Modernizăm Piața Izvoarele

Importanța unui oraș este dată de forța economică de care dispune. Iar aceasta e asigurată de un mediu de afaceri prosper, cu agenți economici ale căror investiții susțin financiar comunitatea.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply