sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: ÎNFIINȚĂM TREI CENTRE DE ZI PENTRU PERSOANELE CU NEVOI SPECIALE

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: ÎNFIINȚĂM TREI CENTRE DE ZI PENTRU PERSOANELE CU NEVOI SPECIALE

Trei proiecte, în valoare de 4 milioane lei, din care 1,2 milioane lei sunt asigurați prin Programul de Interes Naţional (PIN), lansat de către Autoritatea Naţională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi (ANPDPD), iar restul de 2,8 milioane lei sunt alocați din bugetul Consiliului Județean Maramureș, sunt în implementare pentru realizarea a trei centre de zi pentru persoanele cu nevoi speciale.

➡️Primul proiect prevede reabilitarea Centrului de zi din Sighetu Marmației, situat pe strada Dragoș Vodă, nr. 35. Acest obiectiv de investiții este realizat în proporție de 95% și va fi finalizat în cursul lunii aprilie 2023.

➡️Un alt centru este realizat în comuna Mireșu Mare, prin reabilitarea și schimbarea destinației unei părți din Școala Generală Iadăra în centru de zi. Acest obiectiv este finalizat în totalitate, urmând ca recepția lucrărilor să fie efectuată în cel mai scurt timp.

➡️În Baia Mare, strada Firiza, nr. 74, înființăm un centru Respiro prin reabilitarea, extinderea și dotarea unei clădiri aflată în această zonă. Acest proiect se află în faza de obținere autorizații și va fi finalizat în vara acestui an.

➡️Persoanele cu dizabilități au nevoie de tot sprijinul nostru, iar aceste proiecte au ca obiectiv principal asigurarea unei infrastucturi adaptate la cerințele și nevoilor acestor oameni, care să îi ajute să se integreze în comunitate.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș

Previous Premierul Ciucă: Crescătorii de vaci de lapte vor primi în acest an ajutoare în valoare de 43,6 milioane euro
Next Vezi PROGRAMUL URBIS pentru Sărbătorile Pascale

About author

You might also like

Social 0 Comments

YDIA. În timp ce PRESA “mare” SUFERĂ, micii ziariști repun bazele JURNALISMULUI ca la carte într-o revistă bilingvă, română-engleză

Un proiect unic, o muncă titanică. O surpriză plăcută dar nu neașteptată având în vedere că ideea îi aparține profesoarei Ancuța Dorina Muntean de la Palatul Copiilor Baia Mare pe

Social 0 Comments

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020”

Am prezentat în plenul Camerei Deputaților poziția PNL privind actualizarea noii Strategii Industriale 2020. Pentru a sprijini redresarea Europei, avem nevoie de o piață unică puternică. Actualizarea noii Strategii Industriale

Social 0 Comments

INVITAȚIE în VERSURI pentru plata IMPOZITELOR la primăria Mireșu Mare

Edilul Ioan Mătieș din Mireșu Mare, Maramureș, vine cu o nouă idee inedită anul acesta. El i-a invitat pe cetățenii comunei să-și plătească impozitele, imediat după sărbători. Modalitatea prin care

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply