sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Județul Maramureș a fost reprezentat la Târgul “Expo Real” de la Munchen, Germania

Județul Maramureș a fost reprezentat la Târgul “Expo Real” de la Munchen, Germania

La invitația Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane – AHK România, reprezentanții Societății Maramureș Business Park – Parcuri Industriale – au fost prezenți la Târgul internațional de comerț pentru imobiliare și investiții “Expo Real”, care a avut loc în perioada 4-6 octombrie 2022 la Munchen.

Prezența la acest târg reprezintă o oportunitate extraordinară pentru județul Maramureș de a interacționa direct cu  oameni de afaceri și reprezentanți ai companiilor din întreaga Europă care să investească și să își dezvolte companiile în viitoarele parcuri industriale din Maramureș. De asemenea, reprezentanții Maramureș Business Park au stabilit contacte cu potențiali investitori care să populeze parcurile industriale la care Consiliul Județean Maramureș lucrează în prezent.

Totodată, Târgul “Expo Real” de la Munchen a fost o ocazie importantă pentru județul Maramureș de a interacţiona direct cu ceilalți expozanți, de a se inspira din tendinţele de investiţii şi financiare, de networking internațional în care să se pună bazele unor conexiuni și parteneriate pe piețele de investiții din Europa.

Consiliul Județean Maramureș lucrează la construirea a trei parcuri industriale în Maramureș, la Baia Sprie pe o suprafață de 34 de hectare cu posibilitate de extindere a acestei suprafețe până la 50 de hectare, Fărcașa – 20 de hectare, și Șomcuta Mare – 10 hectare.

“Avem deja cereri de la investitori care doresc să dezvolte afaceri în Maramureș, iar prezența la Târgul “Expo Real” de la Munchen crează premizele necesare pentru ca marii investitori din Europa să își dezvolte afacerile în județul Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan, președintele administrației județene.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous BUCURIE mare în comuna Cupșeni! 235 de copii au fost protagoniștii unor activități cultural-artistice. Au primit PACHEȚELE cu dulciuri și rechizite școlare, în valoare aproximativ de 6.500 lei
Next Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Gunoiul maramureșenilor, manipulare sau linșaj mediatic?”

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

La 27 de ani, ARESTAT pentru ULTRAJ, FURT, conducere fără permis BĂUT și DROGAT, timp în care a lovit o mașină de… POLIȚIE!

Tribunalul Maramureş a admis, în data de 14.01.2021, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.01.2021,

Actualitate 0 Comments

URBIS BAIA MARE. Programul de vară pe liniile din Municipiul Baia Mare, AUTOBUZE și TROLEIBUZE

URBIS BAIA MARE. Programul de vară pe liniile din Municipiul Baia Mare, în zilele lucrătoare,  din 20.06.2022 Linia 1 E.P.Săsar – Gară – Bif. Baraj               – 20 minute între

Actualitate 0 Comments

GER cumplit și în Maramureș din această NOAPTE. Se va ajunge și la – 20° în Estul Transilvaniei

Interval de valabilitate: 16 ianuarie, ora 02:00 – 20 ianuarie, ora 10:00Fenomene vizate: nopți și dimineți geroase. În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply