sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Klaus Iohannis a promulgat legea vitală pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri

Klaus Iohannis a promulgat legea vitală pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri

Sunt extrem de bucuros să anunț că Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea vitală pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri!

“Legea 2 Mai” pe care am coinițiat-o alături de Ministra Justitiei, Alina Gorghiu, Liderul Grupului PNL din Senatul României, Daniel Fenechiu și numeroși colegi liberali vine cu schimbări importante: traficanții de droguri de mare risc nu vor mai scăpa cu pedepse cu suspendare. De acum, vânzarea de substanțe periculoase, o infracțiune gravă va fi pedepsită cu închisoare de la 3 la 10 ani.

Nu putem permite ca cei care distrug viețile altora să pășească liberi pe străzi. Traficanții trebuie să plătească pentru crimele lor! Nu mai putem tolera tragedii ca cea de la 2 Mai.

Această lege reprezintă un pas semnificativ în lupta noastră comună împotriva consumului și traficului de droguri, o problemă cu consecințe devastatoare pentru comunitățile noastre.

Această lege reprezintă un angajament puternic, inițiat de Partidul Național Liberal, față de sănătatea și siguranța comunităților noastre.

Împreună, putem schimba lucrurile și construi un viitor mai bun!

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Previous Adina Vălean, comisarul european pentru Transporturi, a vizitat Baia Mare
Next Deputatul Călin Bota vrea o lege a Punctelor Gastronomice Locale!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Răspundem CITITORILOR. Unde se pot face ANALIZE de apă POTABILĂ și uzată. Iată și tarifele

Detectivul le răspunde azi cititorilor care au întrebat unde se pot face analize de apă potabilă, apă uzată și cât costă. Tarife pentru Analize laborator apă potabilă practicate de S.C. VITAL S.A.,

Actualitate 0 Comments

Pista pentru biciclete folosită de seineni!

Am participat la recepția străzilor care leagă orașul Seini de podul peste Someș și m-am bucurat să văd câtă importanță s-a dat pistei pentru biciclete, care este foarte uzitată de

Actualitate 0 Comments

Doru Dăncuș: Am fost onorat să primesc delegația Ambasadei Statului Israel în România la Primăria Baia Mare!

Vineri, 8 martie a.c., am avut o întâlnire de lucru cu vice-ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa Rami Teplitskiy, alături de o delegație formată din oameni de afaceri și președintele

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply