sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Maramureș. 9 ELEVI și 6 angajați în școli AU COVID

Maramureș. 9 ELEVI și 6 angajați în școli AU COVID

Maramureșul a început școala în scenariul roșu, având azi o incidență a infectărilor de 3,06 la mia de locuitori. Testele pentru elevi se fac doar cu acordul părinților și pentru acei copii care prezintă simptome în momentul în care se află în unitatea de învățământ.

De ieri și până azi un număr de 9 elevi au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus, la fel și 6 angajați în școli.

Dan Bucă, purtător de cuvânt al CJSU Maramureșl a declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! faptul că aceste cazuri au fost testate în afara școlilor și că infecțiile nu s-au produs la nivelul unităților de învățământ.

Tot de ieri și până azi, un număr de 14 persoane care erau deja infectate au fost reconfirmate cu SARS – CoV – 2.

În Maramureș a fost înregistrat și decesul cu numărul 612 al unui bărbat cu vârsta peste 80 de ani și care prezenta și cormobidități.

Previous CAVNIC. A început RALIUL ZĂPEZII
Next UN AN ÎN CIFRE la ISU Maramureș. 2020, un an cu PANDEMIE, PRECIPITAȚII abundente, FENOMENE meteo neobișnuite și TEMPERATURI care au luat-o razna

About author

You might also like

Social 0 Comments

Deputatul Florin – Alexandru Alexe: “Din 1 noiembrie vom avea o lege care să ne protejeze de creșterile prețurilor la energie”

Într-o ședință-maraton desfășurată astăzi, reprezentanții tuturor partidelor parlamentare din Comisia pentru industrii și servicii, respectiv Comisia pentru muncă și protecție socială, au lucrat, alături de Virgil Popescu, ministrul Energiei, la

Social 0 Comments

CORONAVIRUS – situația în EUROPA și GLOBAL. Top 5 ȚĂRI cu cele mai multe cazuri confirmate, decedați și vindecați

În continuare vă prezentăm situația privind infectarea cu virusul COVID – 19 (coronavirus) la nivel european și global: Până la data de 26 martie 2020, au fost raportate 232.470 de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply