sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Maramureș. 9 ELEVI și 6 angajați în școli AU COVID

Maramureș. 9 ELEVI și 6 angajați în școli AU COVID

Maramureșul a început școala în scenariul roșu, având azi o incidență a infectărilor de 3,06 la mia de locuitori. Testele pentru elevi se fac doar cu acordul părinților și pentru acei copii care prezintă simptome în momentul în care se află în unitatea de învățământ.

De ieri și până azi un număr de 9 elevi au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus, la fel și 6 angajați în școli.

Dan Bucă, purtător de cuvânt al CJSU Maramureșl a declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! faptul că aceste cazuri au fost testate în afara școlilor și că infecțiile nu s-au produs la nivelul unităților de învățământ.

Tot de ieri și până azi, un număr de 14 persoane care erau deja infectate au fost reconfirmate cu SARS – CoV – 2.

În Maramureș a fost înregistrat și decesul cu numărul 612 al unui bărbat cu vârsta peste 80 de ani și care prezenta și cormobidități.

Previous CAVNIC. A început RALIUL ZĂPEZII
Next UN AN ÎN CIFRE la ISU Maramureș. 2020, un an cu PANDEMIE, PRECIPITAȚII abundente, FENOMENE meteo neobișnuite și TEMPERATURI care au luat-o razna

About author

You might also like

Social 0 Comments

Primarul PNL, Gavril Ropan: ”DESCENTRALIZAREA, subiectul principal al întâlnirii Ligii Aleșilor Locali”

Președintele Klaus Iohannis a participat, ieri, la Sala Polivalentă, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali PNL, eveniment la care au luat parte aproximativ 5.000 de membri ai PNL, primari, preşedinţi de

Social 0 Comments

PERCHEZIȚII la DOMICILII. 300 kg de articole pirotehnice ridicate azi de polițiștii maramureșeni

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase au intensificat în această perioadă activitățile de verificare a modului în care sunt deținute și comercializate articolele pirotehnice. Azi, 31 decembrie, polițiștii specializați

Social 0 Comments

Campania “Cei cu dizabilități visează lucruri simple” – la final de an

Asociația Esperando a derulat  timp de 12 luni cu posibilitate de prelungire, campania strângere de fonduri cu titlul “Cei cu dizabilități visează lucruri simple: să meargă, să vorbească, să aibă prieteni. Fii și tu ESPERANDO!”.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply