sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

MESAJ emoționant la FINAL de mandat al primarului din Moisei, Toader Ștețcu. VEZI pe cine vrea în locul său la PRIMĂRIE

MESAJ emoționant la FINAL de mandat al primarului din Moisei, Toader Ștețcu. VEZI pe cine vrea în locul său la PRIMĂRIE

În toată activitatea mea profesională, și aici nu vorbesc doar de cea de primar al comunei Moisei, am făcut tot posibilul să fiu înconjurat de oameni onești, pentru care cuvântul a fost întotdeauna mai presus de orice. Desigur, filtrul pe care l-am folosit a fost subiectivismul unui om care a cunoscut de-a lungul celor 74 de ani de viață cam tot ce a putut fi cunoscut. Unii vor zice că am greșit în alegerile pe care le-am făcut și da, ar avea dreptate. Dar, orice greșeală pe care am făcut-o, mi-am asumat-o și nu am mai repetat-o. Niciodată. Intrând în contact cu atât de multă lume, ajungi de multe ori să vezi dincolo de aparențele pe care omul vrea sau poate să le afișeze. Reușești să vezi prin el și să anticipezi ceea ce-și doresc. Dincolo de grimasele sau zâmbetele afișate, dincolo de măștile folosite, dincolo de stângăciile făcute în exprimările lor, dincolo de ei înșiși.

Mă aflu foarte aproape, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, fără de care nu aș fi reușit nimic din toate câte am reușit, drept pentru care-I mulțumesc din toată ființa mea, de sfârșitul ultimului meu mandat în calitate de primar al comunei Moisei, de primar al dumneavoastră, al tuturor, fără cea mai mică excepție. A fost o aventură pe care am început-o acum mulți ani, pentru o perioadă scurtă, de doar 2 ani (1998-2000), apoi o pauză de 4 ani în care am avut timp să conștientizez ce înseamnă cu adevărat administrația publică locală și ce-și dorește cu adevărat o comunitate atât de frumoasă ca a noastră, continuând cu 4 mandate consecutive (2004-2020). Șaisprezece ani în care, cu mare mândrie și smerenie, mi-am dat toată silința pentru a vă reprezenta cum am știut și cum am putut mai bine, pentru a vă reprezenta interesele și dorințele dumneavoastră, pentru a duce la îndeplinire planuri și proiecte ce, pentru mulți (de multe ori chiar și pentru mine) păreau irealizabile, sau cel puțin foarte greu de dus la îndeplinit.

Această postare nu este despre realizările pe care le-am făcut în calitate de primar, realizări care fără sprijinul dumneavoastră și implicarea necondiționată a unui aparat de calitate, bine pregătit și devotat unor scopuri comune, nu ar fi fost posibile. Ceea ce am făcut, am făcut împreună, cu voi și pentru voi. Nu am mulțumit pe toată lumea? Cu siguranță. Nici nu ai cum. Am conștiința împăcată? Da, categoric da. Din punctul meu de vedere, proiectele pe care mi le doream să fie concretizate, sunt încheiate, în derulare sau cel puțin la nivel de găsire a unei surse de finanțare (exemplu: Baza de agrement, turism și sport, cel mai important proiect atât personal, cât și ca potențial de dezvoltare a localității noastre). Ar mai fi lucruri de făcut în Moisei? Fără doar și poate. Întotdeauna va fi ceva de făcut, sau cel puțin de întreținut / reabilitat ce s-a făcut deja, lucruri clare ce nu pot fi negate de nimeni.

Unde vreau să ajung cu această confesiune? Da, v-ați dat seama. Pentru a continua ceea ce s-a început acum 16 ani, cel puțin în același ritm, este nevoie de o persoană capabilă, competentă, dornică de afirmare, cu mult ”zvâc” și, mai presus de orice, curată din toate punctele de vedere. Într-o perioadă nu tocmai favorabilă în care se află țara noastră, într-o perioadă în care politicul a fost aruncat în derizoriu de multe ori, avem nevoie de un om care, până acum, să fi fost apolitic. Este nevoie de cineva proaspăt, dar în același timp să aibă acele calități de lider fără de care nu poți să conduci o comunitate și s-o reprezinți așa cum și-ar dori locuitorii ei.

Vă dați seama cât zbucium interior și câtă agitație am acumulat în ultima perioadă, gândindu-mă la omul ce vreau să aibă parte de toată susținerea mea, omul care vreau să mă reprezinte în continuare și alături de care, împreună cu echipa PNL Moisei, să continue frumoasa muncă pe care am început-o eu, ducând la bun sfârșit proiectele aflate în derulare sau asigurându-se că se vor concretiza cele aflate acum la nivel de idei, precum și o proprie inițiativă demnă de scaunul pe care doresc să-l ocupe.

Pentru a nu lăsa loc de speculații și interpretări, vin în fața voastră pentru a vă prezenta omul care, fără nici cel mai mic dubiu, mă va reprezenta și ne va reprezenta în cel mai bun mod cu putință. ”Lista” din care am putut alege a fost una foarte lungă, dar, după multe dezbateri, atât cu mine însumi, cât și cu echipa de partid și alți oameni cu multă experiență, adevărați specialiști în domeniu (nu doar de la nivel local), am ales. Cu capul, cu sufletul, cu întreaga ființă.

Hojda Ciprian (Baciu) – director regional al Băncii Comerciale Române de aproximativ 14 ani. De ce el? După cum am spus, am ținut morțiș ca cel care mă va urma să nu fie un om politic. Să nu aibă interese ascunse. Să nu fie condiționat de X sau Y în deciziile pe care le va lua. Fără șantaje. Fără compromisuri. Fără imagini false prezentate alegătorilor. Fără speculații nefondate și minciuni sfruntate. Pentru că nu au de unde să existe, e simplu. Faptul că, timp de atâția ani, a ocupat cu succes o funcție de conducere în domeniul privat, într-o multinațională ce, de multe ori, influențează până și ”schimbarea orei” în țara noastră, spune multe despre el. Va avea ocazia, curând, să vă vorbească mai multe chiar el.

Nu este suficient de popular? Nu-l cunosc foarte bine consătenii noștri? Da, e posibil, dar asta tocmai pentru că cea mai mare parte din viața lui și-a dedicat-o profesiei pe care o are și, în egală măsură, familiei minunate pe care a reușit s-o întemeieze. Este timp să fie suficient de cunoscut până anul viitor la alegerile locale? Cu siguranță, iar eu, împreună cu întreaga echipă care, necondiționat, îi oferă tot sprijinul, vom avea grijă de acest lucru. Vrem ca, împreună, să facem cunoștință cu dumneavoastră. Să-l cunoașteți mai îndeaproape și să vedeți că, datorită experienței pe care, fără a fi considerat lipsit de modestie, am reușit s-o dobândesc de-a lungul atâtor ani de viață (inclusiv politică) am făcut alegerea potrivită. Lipsa popularității nu este și nu trebuie să fie un impediment în a ocupa o funcție publică, chiar și cea de primar al unei localități. Calitățile incontestabile pe care le are, împreună cu o pregătire profesională foarte riguroasă și bine pusă la punct, îl clasează, fără doar și poate, pe prima poziție în cursa pentru scaunul de primar la alegerile de anul viitor. 
Aceasta este doar o introducere, o scurtă prezentare, pentru că, de acum încolo, veți avea ocazia să-l cunoașteți și personal și să vă convingeți că ceea ce vorbesc nu sunt demagogii tipic politicii românești, ci un adevăr incontestabil pe care-l veți afla cu toții.

Cu drag, al vostru primar, Toader Ștețcu

Previous Proiect PNL. ALOCAȚIILE copiilor să se INDEXEZE cu rata INFLAȚIEI
Next VIDEO. Un CAMION care transporta MAIONEZĂ s-a CIOCNIT puternic cu un JEEP

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Video. DISTRIBUIȚI să vadă CADRELE MEDICALE din Maramureș că le suntem ALĂTURI. Acțiune și MESAJ fără precedent a colegilor din celelalte structuri

Suntem permanent alături de voi, cu gândul și sufletul,  medici, asistenți, paramedici, infirmieri, oameni deosebiți, dedicați, pasionați și vocaționali. Cuvintele cu privire la calitatea actului medical, a profesionalismului dumneavoastră, sunt

Actualitate 0 Comments

Video. INCENDIU devastator la un depozit al firmei STO!

De puțină vreme, foarte multă lume a observat un nor uriaș de fum deasupra Băii Mari. Fumul se vede de la zeci de kilometri depărtare iar mirosul se simte chiar

Actualitate 0 Comments

Mulțumim echipei mixte a Compartimentelor Chirurgie Cardiovasculară și Chirurgie vasculară, a Spitalului Județean Baia Mare pentru efectuarea primei intervenții de succes pe cord deschis

Mulțumim echipei mixte a Compartimentelor Chirurgie Cardiovasculară și Chirurgie vasculară, a Spitalului Județean Baia Mare pentru efectuarea primei intervenții de succes pe cord deschis și pentru determinarea de a da

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply