sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Mesajul președintelui Ionel Bogdan de 1 Martie: „În loc de mărțișor semnăm contracte de 300 mil. euro!”

Mesajul președintelui Ionel Bogdan de 1 Martie: „În loc de mărțișor semnăm contracte de 300 mil. euro!”

Dragi maramureșeni,

În această primăvară, în loc de un mărțișor simbolic, vă ofer unul concret: în martie, semnăm contracte de finanțare de peste 300 de milioane de euro pentru câteva proiecte majore în dezvoltarea Maramureșului!
Mărțișorul este simbolul străvechi care ne aduce tuturor promisiunea renașterii naturii. Eu vă ofer în prag de primăvară un alt fel de mărțișor: certitudinea unui nou salt în dezvoltarea județului Maramureș!

Vă anunț cu mândrie că în luna martie semnăm contracte de finanțare în valoare de 300 de milioane de euro! Banii merg înspre realizarea unor proiecte așteptate și importante. Pentru reabilitare de drumuri județene, prin Mara Nord, aproape 125 de milioane de euro; Pasaj Italsofa – Baia Mare – Groși, aproape 16 milioane de euro; Pasaj Clubul Văcarilor Baia Mare – Recea, aproape 17 milioane de euro.

Parcuri industriale de specializare inteligentă: Baia Sprie, 11 milioane de euro; Târgu Lăpuș, 6 milioane de euro; Șomcuta Mare, aproape 7 milioane de euro; Fărcașa, 3 milioane de euro și Bogdan Vodă 4,5 milioane de euro! Complementar acestor patru parcuri industriale, se adaugă și granturi în valoare de 80 de milioane de euro, sume consistente pe care investitorii le pot utiliza pentru dezvoltarea afacerilor.

Reabilitarea Palatului Administrativ, peste 27 de milioane de euro; reabilitarea și valorificarea în circuitul turistic a Castelului Teleki din Pribilești 12,5 milioane de euro.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru parteneriatul pe care îl avem pentru Maramureș. Vă doresc o primăvară frumoasă, cu sănătate și împliniri tuturor!

Ionel Ovidiu Bogdan
Președintele Consiliului Județean Maramureș

Previous Mesajul deputatului Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș, de 1 martie
Next În prag de Mărțișor, primarul interimar Ioan Doru Dăncuș a dat startul ordinii și curățeniei în Baia Mare!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

BORȘA. Primarul Sorin Timiș: Readucem Hotelul „Stibina” la faima din anii ’40!

Astăzi o ruină, lăsat în paragină de autorităţile responsabile, Hotelul „Stibina” va trece în patrimoniul Oraşului Borşa. Primăria va investi 4,5 milioane de Euro pentru a introduce în circuitul turistic

Actualitate 0 Comments

Județul Maramureș, destinație promovată în cadrul Tourism&Travel Expo 2023, Chișinău

Județul Maramureș s-a alăturat din nou Ministerul Antreprenoriatului și Turismului în suita de participări la evenimentele dedicate industriei turismului, de această dată fiind prezent în pavilionul național din cadrul expoziţiei

Actualitate 0 Comments

Răspundem CITITORILOR. Unde se pot face ANALIZE de apă POTABILĂ și uzată. Iată și tarifele

Detectivul le răspunde azi cititorilor care au întrebat unde se pot face analize de apă potabilă, apă uzată și cât costă. Tarife pentru Analize laborator apă potabilă practicate de S.C. VITAL S.A.,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply