sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

O sală de sport de 102 locuri în tribună va fi construită în Sălsig!

O sală de sport de 102 locuri în tribună va fi construită în Sălsig!

În vizita de lucru pe care am făcut-o în Sălsig, primarul Daniel Pop mi-a prezentat terenul de sport cu gazon sintetic care a fost recepționat încă de anul trecut, investiția de la bugetul local fiind de 300.000 de lei. Lângă terenul de sport se află terenul de fotbal, unde vestiarele echipei locale au fost modernizate la cele mai înalte standarde.

🤝Următoarea investiție aprobată pe CNI este construirea unei săli de sport, care va avea 102 locuri în tribună. Pentru că primarii harnici muncesc pentru comunitățile lor! Iar în Sălsig, primarul Daniel Pop știe să colaboreze foarte bine atât cu Consiliul Local, cât și cu aparatul propriu al primăriei, iar rezultatele nu întârzie să apară!

👏Felicitări tuturor pentru implicare! Rămân aproape de comunitatea din Sălsig și voi continua să sprijin administrația locală în toate demersurile făcute pentru a îmbunătăți viața localnicilor!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous BAIE NOCTURNĂ la Aquastar Satu Mare de Ziua Îndrăgostiților. Află detalii
Next CU CĂRȚILE PE FAȚĂ, PROFESIA DE JURNALIST ȘI LIBERTATEA DE EXPRIMARE

About author

You might also like

Social 0 Comments

Deputatul Florin Alexe: “Putem extinde Banca de Alimente la nivel național”

Cu ocazia împlinirii a 5 ani de la înființarea Băncii de Alimente pentru București, m-am bucurat să fiu alături de oamenii care s-au implicat în realizarea acestui proiect. În cadrul

Social 0 Comments

Introducerea COPLĂȚII în sistemul privat de sănătate, JOCUL MURDAR al guvernului pentru a falimenta sistemul public

Ordonanța de Urgență a Guvernului prin care se introduce coplata în unitățile private este în afara legii, fiind o măsură discreționară și discriminatorie. În opinia mea, această inițiativă a executivului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply