Adrian Todoram Camera Deputatilor

Cornelia Negrut Senator de Baia Mare

Lucian Morar Senator de MaramuresCristian Tagarlas Candidat Senat

Lucian Angheluta Camera Deputatilor

O SĂPTĂMÂNĂ BUNĂ CU TEATRU BUN – Programul perioadei 18 – 22 ianuarie

O SĂPTĂMÂNĂ BUNĂ CU TEATRU BUN – Programul perioadei 18 – 22 ianuarie

mana moarta
Săptămâna aceasta începe la Teatrul Municipal cu spectacolul ”Mână Moartă”.
Miercuri 18 anuarie, de la ora 19.00 vă invităm să vă delectați și să uitați de grijile cotidiene, preț de o oră și jumătate, urmărind spectacolul MÂNĂ MOARTĂ, în regia lui Victor Olăhuț, scenografia Mihai Vălu.
”Mână Moartă” este versiunea românească a piesei “Dealer’s Choice” de Patrick Marber fiind un spectacol montat în premieră națională la Teatrul Municipal Baia Mare. Veți descoperi lumea primejdioasă și nesigură a jocurilor de noroc, în care șase bărbați aleg să își trăiască viața, fiind orbiți de iluzia puterii.
Joi 19 ianuarie și sâmbătă 21 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, se joacă spectacolul ”Ursul”, de A. P. Cehov, regia Doru Fârte. Această farsă într-un act spune povestea unei văduve, Elena Nicolaevna Popova, care și-a iubit foarte mult bărbatul, Nicolai Mihailovici Popov. Aceasta trăiește retrasă și adânc atașată de amintirea soțului ei. Servitorul ei credincios, Luka, încearcă în fel și chip să o readucă la „viață” dar, aparent, fără nicio speranță.
Asta, până apare tânărul moșier Smirnov, iar întreg Universul se schimbă.
Vineri 20 ianuarie, de la ora 19.00 vă așteptăm la spectacolul ZORBA`S DIONYSOS după Nikos Kazantzakis, regia Marcel Țop, scenografia Anca Cernea, un spectacol despre o legendă, despre viața neasemuitului Zorbas, figură dionisiacă de grec adevărat ce a adunat în jurul său personaje pitorești, pe care le-a învățat să iubească viața și să înțeleagă moartea.
Sâmbătă 21 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici pot urmări la sala Teatrului de Păpuși, spectacolul ”Clovnii în vacanță”. Prețul unui bilet este 5 lei.
Duminică 22 ianuarie de la ora 19.00 puteți revedea îndrăgitul spectacol ”Casa de pe graniță” după Slawomir Mrozek, regia aceluiași Marcel Țop, scenografia Anca Cernea.Vă invităm să intrați în familia unor maramureșeni autentici, să stați alături de ei la masă, să vă inveseliți și să vă întristați și apoi să râdeți iar, alături de ei.

Nu ratați o săptămână plină de teatru, cu spectacole alese pentru toate categoriile de vârstă și pentru gustul fiecărui spectator. Prețul biletelor la secția dramă este 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.
Informații și rezervări la tel. 0736 216 437 sau la rezervari@teatrulbm.ro

Previous Formularul 088 va deveni istorie
Next NU SUNT GRATUITE! Adevăratele prețuri ale PAȘAPOARTELOR

About author

You might also like

Monden 0 Comments

O, CE APĂ “FINĂ” DAR NU-I ALCALINĂ!

POVESTEA UNOR FOTOGRAFII. Fost președinte al Consiliului Județean Maramureș și fost consilier județean, Marinel Covacs este foarte atent atunci când vine vorba de alimentație. Adică nu-i este indiferent ce bea

Monden 0 Comments

LANSARE. “Dragoste pe Internet”. CLIPUL și INTERVIU cu Crina Horincar: “Singur te dezamăgești/ când vorbești cu un străin”

Vedetea de muzică populară, Crina Horincar și-a lansat ieri un nou videoclip. De această data este vorba de o piesă de muzică ușoară. Tema? Dragostea! Dar nu de oricare fel

Monden 0 Comments

Ce nu știați despre DOINA BENTU. De la artă la bucătărie: “Pot să realizez cel puțin 20-30 de rețete din bucătăria lumii”.

Binecunoscuta şi mult îndrăgita doamna Doina Bentu, “sufletul” Palatului Copiilor Baia Mare timp de 23 de ani (respectiv 1990-2013) şi  organizatoarea a numeroase festivaluri naționale si internaționale de interpretare muzical-coregrafică,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply