sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

OPC Maramureș. JALE la Athos în parc dar și la DEMOB. Produse EXPIRATE, MIZERIE, MÂZGĂ, MUCEGAI, toalete MURDARE. Poftă bună!

OPC Maramureș. JALE la Athos în parc dar și la DEMOB. Produse EXPIRATE, MIZERIE, MÂZGĂ, MUCEGAI, toalete MURDARE. Poftă bună!

Pe data de 27.10.2023, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Maramures, a desfășurat o acțiune  de control  la  2 operatori economici, care își desfășoară activitatea pe teritoriul județului Maramureș.

Verificările s-au efectuat  ca urmare a informațiilor din mediul online, urmărindu-se modul în care sunt respectate prevederile legale în domeniu.

Ținând cont de neregulile constatate, la SC Parc Athos 2013 SRL și Demob SRL echipa de control a aplicaturmătoarele sancțiuni:

 • 3 amenzi contravenţionale, în cuantum de 18.000 lei
 • 2 avertismente
 • oprirea definitivă și retragerea din circuitul uman  pentru produse alimentare neconforme în valoare de circa 1125 lei.
 • oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor a activității din blocul alimentar pentru SC Parc Athos 2013 SRL și din 2 grupuri sanitare de la SC Demob SRL

În urma acțiunii, comisarii CJPC Maramureș au identificat mai multe deficiențe, după cum urmează:

 • utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu depuneri de grăsime,   chedere rupte, cu acumulări de mâzgă, mucegai
 • utilizare mașină de spălat vase neigienizată, cu depuneri de mâzgă
 • paviment neigienizat, cu grăsime în exces
 • utilizare de ustensile neprofesionale
 • utilizare recipiente reutilizate de la materii prime
 • grilajele de ventilație amplasate în tavan îmbâcsite cu grăsime
 • preparate (sosuri) fără elemente de identificare
 • produse alimentare cu data limită de consum depășită
 • produse din carne refrigerate fără elemente de identificare
 • trepte cu margini de gresie ciobite
 • grupuri sanitare neigienizate

Comisarii CJPC Maramures vor continua acțiunile de verificare a respectării drepturilor consumatorilor și, așa cum am demonstrat în diverse cazuri, indiferent de operatorul economic, vor fi luate măsuri urgente de conformare, inclusiv sancțiuni contravenționale complementare.

Aspectele invocate în cadrul acestui comunicat sunt ilustrate cu imagini realizate atât în timpul controlului inițial, cât și după remedierea deficiențelor.

           Birou de presă CRPC RNV Cluj

Previous BORȘA. Primarul Sorin Timiș: Readucem Hotelul „Stibina” la faima din anii ’40!
Next OPC. LIDL ne CIUPEȘTE la CÂNTAR. Avalanșă de NEREGULI și de AMENZI însumând 212.500 lei! Stative pentru tăvi și rafturi metalice cu grăsime arsă și mizerie, agregate de refrigerare neigienizate, spatii de refrigerare și de congelare neigienizate, cu praf, resturi alimentare, impurități

About author

You might also like

Social 0 Comments

Deputatul Adrian Todoran a reușit: ”Casa George Pop de Băsești a fost reabilitată”

În cei patru ani de mandat în Parlamentul României, deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran, a reușit să-și îndeplinească mai multe obiective în folosul comunității. Unul dintre cele atinse este

Social 0 Comments

Un zâmbet PENTRU MAMA, concurs interdisciplinar de creație, ediția I, 2017

> În cadrul proiectului, o parte din copiii claselor pregătitoare au oferit mărțișoare bunicilor de la Căminul de Bătrâni Baia Sprie Concursul interdisciplinar de creație “Un zâmbet pentru mama”, ediția

Social 0 Comments

COMUNICAT. PSD își respectă promisiunile către români

PSD își respectă promisiunea de a construi un mecanism fiscal-bugetar care să susțină orice companie ce produce în România și își plătește onest atât angajații, cât și taxele către stat.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply