sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Organizarea alegerilor, mai presus de viața și sănătatea românilor

Organizarea alegerilor, mai presus de viața și sănătatea românilor

În ciuda noului record absolut al îmbolnăvirilor cu COVID-19, președintele țării și „guvernului lui” nu consideră oportună amânarea alegerilor parlamentare programate pentru 6 decembrie a.c.. În aceste condiții, procesul electoral continuă, cu toate că, cel puțin în localitățile cu indice ridicat de infectări, nu va avea cum să se desfășoare o campanie electorală firească, în nota obișnuită.

Din păcate pentru români, șeful statului ne oferă cu cinism răspunsul la întrebarea care este de multe luni pe buzele tuturor: „Câți oameni trebuie să mai moară pentru ca Guvernul Orban să plece?”.

Din nefericire, nu există nicio soluție pentru ca liberalii să mai fie aduși cu picioarele pe pământ, având în vedere că singura lor preocupare din acest an de guvernare a fost organizarea alegerilor, în niciun caz problemele stringente cu care se confruntă populația.

La începutul anului, ei au vrut morțiș să organizeze alegeri anticipate, însă nu au reușit din cauza stării de urgență. În septembrie s-au ocupat de alegerile locale, în ciuda faptului că desfășurarea acestora a condus la creșterea exponențială a cazurilor zilnice de îmbolnăviri, de la 1.000 înainte de scrutin, la peste 5.000 după.

Acum, când ne apropiem vertiginos de 10.000 de îmbolnăviri zilnic și sute de decese, ei vor cu tot dinadinsul să avem alegeri parlamentare.

Fără nicio logică, fără niciun temei legat de protejarea vieții și sănătății românilor, PNL vrea să ducă oamenii la urne ca vitele la turmă. Liberalilor nu le pasă și nu-i interesează de miile de viețile pierdute, de familiile despărțite, de situațiile disperate ale milioanelor de români aflați în sărăcie extremă după ce oamenii și-au pierdut locurile de muncă și nici de sutele de mii de firme falimentare.

În aceste condiții, chiar dacă vom avea zeci de mii de noi infectați zilnic, alegerile parlamentare vor avea loc, pentru că așa dorește Iohannis, PNL și guvernul lor.

Nu mai contează câți români vor muri după alegeri, nu mai contează care este prețul ce va fi plătit apoi de întreaga țară ajunsă în faliment și în incapacitate de plată.

Unica șansă ca liberalii să fie opriți din acest genocid generalizat la adresa populației este să mergem în număr mare la vot și să votăm împotriva ieșirii din criza umană, economică, socială și chiar morală în care am fost aruncați de acești politruci fără iubire de români.

CORNELIA NEGRUȚ, PRO România Maramureș

Previous SIDER Maramureș sau GOSPODARII RECICLĂRII DEȘEURILOR nepericulose. DOTĂRILE îi fac LIDERI pe piața județului
Next Orhideea Pop, candidat pentru SENAT din partea PER Maramureș: “Vă propun un viitor curat si sănătos”

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Vizita delegației Baroului Federal German la sediul Senatului României

Senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Am avut o întâlnire productivă cu președintele Ulrich Wessels și directorul pentru Relații Internaționale, Veronika Horrer, reprezentanți ai Baroului Federal German, un bun prilej de a discuta

Uncategorized 0 Comments

VIDEO. Cristian Anghel, DESCĂTUȘAT! S-a ÎNSCRIS în ALDE după ce e toată ziua cu PSD și activ la PNL fiind CONSILIER județean PER! Află și de ce este SUPĂRAT inexistentul Ciprian Rogojan

Surse ale Detectivului de Presă ȘOC! ne-au dezvăluit faptul că fostul primar Cristian Anghel s-a înscris în ALDE Maramureș. În conferința de presă de azi, de la noul sediu de

Uncategorized 0 Comments

Răspundem CITITORILOR la întrebarea CUM POT AFLA DACĂ SUNT PIERDERI DE APĂ PE REŢEAUA INTERIOARĂ?

Luați măsuri pentru detectarea defecțiunii interioare și remedierea ei, aceastea fiind în sarcina utilizatorului! Pentru a verifica dacă aveţi o pierdere pe reţeaua interioară este necesar să: – închideți orice

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply