sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PINOCCHIO de Budești REVINE în forță! A MINȚIT și la BISERICĂ. Continuă bătaia de joc față de budeșteni

PINOCCHIO de Budești REVINE în forță! A MINȚIT și la BISERICĂ. Continuă bătaia de joc față de budeșteni


Detectivul de presă ȘOC! continuă să vă prezinte modul în care comunitatea budeșteană din Maramureș este îngenuncheată de un SISTEM MAFIOT coordonat de primarul Liviu Tămaș. După ani de zile de haiducie administrativă în care a făcut doar ce a vrut, fentând legea de atâtea ori, mafiotul pesedist se vede acum în ipostaza de a da socoteală comunității prin opoziția fermă a consilierilor PNL și PMP. Numai că nu poate să recunoască faptul că a băgat mizeria sub preș și încearcă prin alte încălcări grosolane ale legii să iasă curat. Ce armă mai folosește din disperarea de a-și șterge urmele? MINCIUNA. Noua taxă de amenajament pastoral, băgată mișelește în buzunarele locuitorilor din Budești este cusută cu… multe minciuni. Liviu Tămaș a întrecut orice măsură. I-a mințit pe oameni chiar și la biserică. Detectivul vă oferă dovezile.

Detectivul de Presă ȘOC!

Duminica trecută, primarul Liviu Tămaș s-a dus la biserică dar nu cu gândul omului bun și credincios. Le-a spus oamenilor după slujbă că TAXA ILEGALĂ pe care a trecut-o atât de șmecherește în Consiliul Local, nu se mai percepe și a fost amânată pentru 2019! În primul rând, pentru cultura unui mafiot local, o taxă ilegală nu poate fi amânată, adică aplicată mai încolo, când vrea mușchii lui. Dacă e ilegală, e ilegală și acum și în 2019! Asta după ce, prefectul de Maramureș i-a trimis o notificare de modificare a hotărârii prin care se percepe acest nou bir. Mai mult, a promis că în următoarea ședință va opera modificarea. L-a durut în cot de reprezentantul Guvernului în teritoriu. V-am prezentat acum două săptămâni convocatorul de ședință. Nicio inițiativă de anulare. Asta chiar în condițiile în care consilierii PNL și PMP au un proiect de hotărâre înregistrat la Primăria comunei Budești cu nr.275/29.01.2018, de a anula această taxă. Dar să revenim la momentul “SPOVEDANIEI” lui Pinocchio de Budești. În primul rând a MINȚIT că taxa a fost anulată. La momentul respectiv, ca și acum de altfel, nu exista o hotărâre de CL în acest sens. Numai că jecmănitorul bugetului și al cetățenilor nu are nicio emoție când vine vorba să-i privească pe oameni în ochi și să-i mintă încă o dată. Asta se întâmpla în 25 februarie a.c. Și cum minciuna are picioare scurte vă prezentăm o chitanță a unui cetățean, de a doua zi, care atestă faptul că I S-A ÎNCASAT “taxa de amenajament pastoral”, adică tocmai taxa despre care “jura” în fața sfinților că nu mai există. La a cincea rubrică găsim această taxă anuală în sumă de 247 de lei. Bani furați, să ne înțelegem. Că de budeșteni nu-i pasă, cu excepția grupurilor sugativă de la buget, mai putem înțelege. Că de prefect, adică de lege nu-i pasă, nu ne prea miră. Dar nici de DUMNEZEU nu te temi, domnule primar?

VREA AVOCAT să lupte cu budeștenii, nu anularea taxei

Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă în continuare dovezi care să demonstreze comportamentul menționat mai sus al edilului din Budești. Iată convocatorul de ședință, de mâine, unde nu apare nici acum anularea acestei taxe. Vedem în schimb că primarul budeșetenilor va merge în fața reprezentanților budeșetenilor pentru a-i aproba plata unui avocat pentru a lupta împotriva unor consilieri care îi cer niște documente pe care trebuie să le dea obligatoriu. Adică pe banii lor luptă împotriva lor. Cu tupeu. Cu scârbă față de lege. Cu dezinteres față de comunitate. Până când? Pe cine trebuie să apere și pentru ce?

Previous Un tir a DERAPAT la Buciumi
Next USR lansează critici nefondate la adresa Consiliului Județean Maramureș

About author

You might also like

Dezvaluiri 2 Comments

Moisei. DRACII în sutană. PREOȚII au TRATAT diferit cele două ÎNMORMÂNTĂRI de la Moisei. 25 de amenzi pentru participanții la înmormântarea mamei polițistului Ion a Nuțului

Detectivul de Presă ȘOC! este singura publicație care v-a prezentat cu lux de amănunte situația incredibilă de la Moisei, județul Maramureș, în plină pandemie de coronavirus și stare de urgență.

Dezvaluiri 0 Comments

O HOTĂRÂRE DE GUVERN prevede o DATĂ care NU EXISTĂ ÎN CALENDAR!

Hotărârea de Guvern Nr. 617 din 31 august 2016 pentru aprobarea Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică prevede și lucruri trăznite. Hotărârea semnată de mai

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply