sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PNL Maramureș A VALIDAT EXCLUDEREA lui Mircea Cirț din partid. Ionel Bogdan a subliniat motivele: “Diferențele semnificative de viziune, derapajele în afara valorilor și principiilor liberale, comunicarea și colaborarea ineficientă”

PNL Maramureș A VALIDAT EXCLUDEREA lui Mircea Cirț din partid. Ionel Bogdan a subliniat motivele: “Diferențele semnificative de viziune, derapajele în afara valorilor și principiilor liberale, comunicarea și colaborarea ineficientă”

Maramureșul a primit multe de la Dumnezeu și prea puține de la politicieni. În PNL Maramureș suntem o echipă și respectăm planul de dezvoltare pentru comunitățile noastre, iar cei care nu o fac, pleacă.

Îi urez domnului Mircea Cirț mult succes în activitatea sa viitoare. Ca om, îl apreciez și îi mulțumesc pentru perioada în care a fost colegul nostru. Am validat astăzi decizia Biroului Politic Județean al PNL Maramureş cu privire la excluderea domniei sale din organizația noastră.

Diferențele semnificative de viziune, derapajele în afara valorilor și principiilor liberale, comunicarea și colaborarea ineficientă din partea domniei sale au prejudiciat major obiectivele pe care noi ni le-am asumat în fața oamenilor. Toate acestea au dus la situația regretabilă din acest moment.

La PNL Maramureș suntem o echipă, de la președinte, parlamentari, primari, aleși locali, județeni, membri simpli sau cu funcții de conducere, simpatizanți și voluntari, seniori și tineri.

Ne-am asumat înaintea maramureșenilor un plan concret de dezvoltare al județului nostru, implicit al municipiului Baia Mare. Tot ceea ce facem în acest sens de câțiva ani a generat multe investiții așteptate și necesare. Și mai avem multe de împlinit! De aceea este important ca fiecare din echipa noastră să respecte întocmai, fără derapaje, planul asumat pentru oamenii din acest ținut binecuvântat.

Maramureșul a primit multe de la Dumnezeu și prea puține de la politicieni. De aceea este nevoie de oameni asumați, serioși, care să pună umărul alături de noi la îndeplinirea tuturor obiectivelor asumate!

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

În urmă cu puține zile, PNL Baia Mare l-a exclus pe Mircea Cirț din organizație, însă fiind consilier ales prin vot cetățenesc, era necesară validarea excluderii de către Organizația Județeană a PNL Maramureș, ceea ce s-a întâmplat azi. (nota redacției)

Previous Mara Iluț Pop a creat un CLUB virtual pentru COMUNICARE între studenții care studiază în străinătate. Vezi reacția mamei sale, Diana Iluț, vicepreședinta ANAT
Next REGULI NOI ÎN AUTORIZAREA/ÎNREGISTRAREA FERMELOR DE ANIMALE

About author

You might also like

Politica 0 Comments

TNL Maramureș, REACȚIE față de TĂIEREA locurilor bugetate de la UNIVERSITĂȚI

Ministrul Valentin Popa este împotriva unui sistem de educație performant, devenind astfel o rușine pentru sistemul românesc de educație! TNL Maramureș îi solicită premierului Viorica Dăncilă să îl demită de

Politica 0 Comments

Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: ȘTIU ce trebuie făcut și împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români!

Președintele Klaus Iohannis, în aplauzele a 3000 de susținători, însoțit de președintele Partidului Național Liberal Ludovic Orban și mai mulți lideri ai partidului și-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Politica 0 Comments

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: Pentru combaterea secetei, în următorii ani, se vor investi 1,5 miliarde de euro

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă a acordat o primă de 10%, în plafon de 200 de milioane de euro, pentru a încuraja fermierii români să prelucreze în țară

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply