sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Tur de forță pe Valea Izei unde s-au întâlnit cu colegi de partid: președinți de organizații sau consilieri locali

Tur de forță pe Valea Izei unde s-au întâlnit cu colegi de partid: președinți de organizații sau consilieri locali

În weekendul trecut, prefectul Rudolf Stauder, deputatul Florin-Alexandru Alexe și secretarul general al PNL Maramureș, Muntean Ioan, au făcut un adevărat tur de forță pe Valea Izei, unde s-au întâlnit cu colegi de partid: președinți de organizații sau consilieri locali.

✅ Președinta filialei Botiza, Ioana Trifoi, a ținut să arate oaspeților colecția de comori folclorice ale Botizei, ca argument al necesității unor drumuri bune spre comună. Cum e drumul comunal Botiza – Groșii Țibleșului, cuprins în Programul Național ”Anghel Saligny” cu suma de 10,8 milioane de lei.

✅ Și președintele filialei din Ieud, 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹 𝗕𝗿𝗶𝗻𝗱𝗮̆𝘂, s-a interesat de infrastructura locală. Mai ales că Ieud-ul e cuprins în programul ”Anghel Saligny” cu două poziții: reparații pe 17,3 km drumuri (inclusiv covor asfaltic), dar și modernizarea unor drumuri de interes local, suma totală alocată fiind de peste 10 milioane de lei.

✅ La Șieu se așteaptă concretizarea proiectului de modernizare a rețelei stradale – a subliniat președintele filialei,𝗣𝗲𝘁𝗿𝘂 𝗦𝘁𝗼𝗶𝗰𝗮-𝗠𝗼𝗶𝘀̦. Pentru acest proiect programul Anghel Saligny, lansat de PNL, a alocat 8 milioane de lei.

✅ La Poienile Izei, președintele filialei, 𝗩𝗮𝘀𝗶𝗹𝗲 𝗗𝘂𝗻𝗸𝗮, a mulțumit pentru sprijinul acordat pentru drumul Poienile Izei-Botiza, trecut de la stadiul de drum de piatră la cel de cale asfaltată. O veste bună este că în 5 aprilie urmează să se deschidă ofertele pentru elaborarea și aducerea la zi a Planului Urbanistic General al comunei.

✅ 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗕𝗼𝗿𝗹𝗲𝗮𝗻, președinte filialei din Vadu Izei a arătat că introducerea la licitație a drumului DJ 186 Vadu Izei (DN 18) – Oncești – Nănești – Bârsana (DJ 185) – din prima serie a proiectului Mara Nord – este o veste bună pentru toți locuitorii de pe Valea Izei.

La aceste întâlniri, alte probleme ridicate au fost notate în agendele oaspeților.

Previous Gabriel Zetea: Lucrările la Dispensarul Uman din Cupșeni avansează cu repeziciune!
Next La Vadu Izei a avut loc Consiliul Politic Județean al organizației de tineret al PSD Maramureș

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Daniel Olteanu a fost ales președinte al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE)

Daniel Olteanu a fost ales, sâmbătă, președinte al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), acesta fiind votat cu majoritate de voturi de către delegații prezenți online la Congresul partidului. Au votat

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, ATAC la primarul Vasile Coman pe care îl face MINCINOS: Sunt alergic la minciuni, mai ales la cele politice, electorale

Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în traistă, domnule Vasile Coman! Dacă aș fi primar în Vișeu de Sus, mi-aș asuma, ca un bărbat, în fața cetățenilor că nu

Politica 0 Comments

PNL Maramureș A VALIDAT EXCLUDEREA lui Mircea Cirț din partid. Ionel Bogdan a subliniat motivele: “Diferențele semnificative de viziune, derapajele în afara valorilor și principiilor liberale, comunicarea și colaborarea ineficientă”

Maramureșul a primit multe de la Dumnezeu și prea puține de la politicieni. În PNL Maramureș suntem o echipă și respectăm planul de dezvoltare pentru comunitățile noastre, iar cei care

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply