sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PREMIERĂ. SONDAJUL care a băgat-o în DUBA procurorilor. SORINA PINTEA a fost pe PRIMUL loc în preferințele electoratului pentru primăria Băii Mari. Flagrantul care nu-i flagrant a venit în ziua anunțării candidaturii și înainte de un nou contract de management la spital

PREMIERĂ. SONDAJUL care a băgat-o în DUBA procurorilor. SORINA PINTEA a fost pe PRIMUL loc în preferințele electoratului pentru primăria Băii Mari. Flagrantul care nu-i flagrant a venit în ziua anunțării candidaturii și înainte de un nou contract de management la spital

Sorina Pintea, manager al Spitalului Județean Baia Mare și fost ministru al Sănătății a fost dusă, aseară, la audieri, la București de către procurori ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) după un flagrant care până acum nu s-a dovedit a fi un flagrant, pentru luare de mită.

Până la această oră avem povestea că un bărbat a avut o discuție cu Sorina Pintea despre vânzarea unor echipamente medicale și produse de curățenie după care a plecat și i-a lăsat unei angajate, pe un corridor, un plic cu 25.000 de euro după care a anunțat procurorii care erau pregătiți să descindă în biroul managerului de spital.

Banii ar fi fost marcați de către DNA dar se nasc niște întrebări. Ce mită a luat dacă nu a luat banii? Flagrant pentru mită nu înseamnă că ai banii asupra ta? Cert este că banii nu au ajuns nici în birorul fostului ministru și, implicit, nici la Sorina Pintea. Nu a vrut să ia banii și atunci denunțătorul i-a spus unei angajate că plicul este pentru ea? În fața unui judecător, DNA va trebui să prezinte probele și să ofere răspuns la toate acestea.

Cum ar fi să aveți o discuție cu cineva după care să vă treziți cu un plic cu bani în cutia poștală sau la un vecin și cu procurorii la ușă? Păi ori e flagrant ori e o mascaradă, politică în acest caz.

JURNALIȘTII, interzis la publicarea sondajului

Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă în premieră ultimul sondaj care a aruncat în aer scena politică locală și nu numai pentru că Sorina Pintea, potrivit cifrelor, a reprezentat, brusc, un pericol pentru adversarii din cursa pentru primăria Baia Mare și chiar la vârful PSD.

Cu o notorietate uriașă, cu tot dezastrul înregistrat de PSD în ultimii doi ani, a fost văzută ca singura șansă de dezvoltare pentru un municipiu îngropat în datorii, fără nicio realizare în atragerea de fonduri guvernamentale ori europene și ca atare fără nicio investiție majoră.

Sondajul care a circulat, în privat, pe toate rețelele de socializare, nu a fost încă procesat în toate detaliile sale însă cele mai importante voci din mass-media, care nu sunt independente, au primit ordin ca el să nu “transpire” nici măcar pe Facebook.

Pintea vs. Cherecheș – REZULTAT ZDROBITOR în favoarea managerului de la spital

La întrebarea ce părere aveți despre următorii candidați, respondenții au generat următoarele rezultate:

Sorina Pintea                                                     

Foarte bună:  11%                                                                                          

Bună: 7%

Proastă: 11%                                                                                                    

Foarte proastă: 5%                                                                                           

Nu îl/ o cunosc: 16%                                                                                        

Nu știu/ nu răspund: 18%       

Cătălin Cherecheș:

Foarte bună: 5%    

Bună: 7%

Proastă: 40%

Foarte proastă: 41%

Nu îl/ o cunosc: 2%

Nu știu/ nu răspund: 5%

Câteva analize spun extraordinar de multe lucruri: la părere foarte bună, Sorina Pintea are un procent peste dublul lui Cherecheș, principalul contracandidat. La părere bună, Sorina are aproape de 6 ori mai multe procente decât Cătălin.

La capitolul părerea proastă, Cătălin Cherecheș este campion cu un procent de 40% în timp ce Pintea a adunat doar 11%.

Lucrurile o iau razna la părerea foarte proastă și i-au scos din minți pe Cătălin Cherecheș și pe mama acestuia, dr. Viorica Cherecheș, trântora din Parlamentul României, cu doar câteva secunde vorbite de la tribuna Camerei Deputaților, la depunerea jurământului: 41% părere foarte proastă pentru Cherecheș și doar 5% pentru Pintea.

Concluzia? La părere proastă și foarte proastă, actualul primar a adunat 81%! Acum înțelegeți de ce s-a lăudat prin oraș, cu câteva zile în urmă, cu faptul că “a rezolvat-o” pe Sorina Pintea?

În cursul acestei zile, Sorina Pintea va fi prezentată unui judecător în vederea obținerii unui mandat de arest preventiv din partea DNA.

Ciudat este că toată această tevatură cu flagrantul, pe care DNA încă nu a demonstrat că e flagrant, a venit în ziua în care și-a anunțat candidatura și cu aproximativ o lună înainte de examinarea în vederea obținerii, prin concurs, a anui nou mandat de manager la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Previous Cavnic, BILANȚ. INVESTIȚII record fără ÎMPRUMUTURI și fără DATORII. Edilul Vladimir Petruț a găsit CHEIA SUCCESULUI în administrație
Next BUDEȘTI. Pădurea A LUAT “FOC” în Consiliul Local. Ocolul Silvic Mara “Și-a BĂTUT joc de oameni și a DISTRUS pădurea”. Primarul Liviu Tămaș, ÎNVINS, a plecat de la ȘEDINȚĂ

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

SELFIE cu pacienta “deschisă” pe MASA DE OPERAȚII! DOCTORII-MĂSCĂRICI

“Unii se distrează și alții lucrează cu responsabilitate. Fie ca sentimentele materne ale mamei Mântuitorului sa înflorească in sufletele voastre.”, este mesajul doctorului Vasile Bodnar, medic specialist de Obstretică-Ginecologie din

Dezvaluiri 0 Comments

VIDEO – ȘOC! În atenția DNA. “Cu o poliție CORUPTĂ și pădurari CORUPȚI am fost depășit de situație”. Viceprimarul din Budești ARUNCĂ TOTUL în aer. Este vorba de administrarea și paza PĂDURII comunale

Detectivul de Presă ȘOC! este singura publicație care a acuzat executivul primăriei Budești și o parte dintre consilierii locali că se fac răspunzători pentru mai multe ilegalități, de-a lungul anilor.

Dezvaluiri 0 Comments

REȚINUT pentru AGRESIUNEA SEXUALĂ asupra fetiței din Spitalul Județean Baia Mare

Brancardierul asupra căruia existau suspiciuni că ar fi agresat sexual o tânără de 13 ani, internată în Spitalul Județean Baia Mare a fost REȚINUT în această seară pentru 24 de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply