sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Premierul Nicolae Ciucă: SPRIJINIM industriile implicate în furnizarea infrastructurii de transport curat, nepoluant

Premierul Nicolae Ciucă: SPRIJINIM industriile implicate în furnizarea infrastructurii de transport curat, nepoluant

“Sprijinim industriile implicate în furnizarea infrastructurii de transport curat, nepoluant și pregătim noi măsuri pentru sprijinirea întreprinderilor mari, mai ales în contextul crizei energetice.

Îmi doresc ca noi, ca țară, să ne mândrim mai mult cu companiile care au forța de a menține vie capacitatea industriei românești de a traversa perioadele de criză și de a se transforma din mers, adaptându-se noilor trenduri. Digitalizarea, tehnologizarea, grija față de mediu și managementul performant sunt dovezi ale competitivității.

Am vizitat mai multe companii, toate lider ȋn domeniile lor de activitate și exemple de povești antreprenoriale românești de succes din Craiova și Arad. Avem deja pregătite soluții pentru sprijinirea IMM-urilor și marilor întreprinderi, din diferite domenii de activitate, și lucrăm, constant la ȋnmulțirea și perfecționarea lor”, premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

Partidul Național Liberal

Previous Senatorul Țâgârlaș: AM VOTAT două propuneri legislative care vizează drepturile copiilor
Next Gabriel Zetea: Consilierul județean Liliana Moga este responsabilul PSD Maramureș în relația cu Diaspora

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Fostul deputat Cornelia Negruț deschide lista PRO România Maramureș la alegerile parlamentare

Dragi maramureșeni, Vă anunț cu bucurie că mi-am depus adeziunea la PRO România și sunt onorată să candidez din partea acestei formațiuni politice pe primul loc pe lista pentru Senatul

Politica 0 Comments

Integral VIDEO. DELIRUL lui Cătălin Cherecheș (II) – Nu se teme de Dragnea dar nici de …. Donald Trump!

Cătălin Cherecheș a făcut de toate la ședința de ieri a Coaliției pentru Baia Mare. I-a mutat pe colegi de pe scaune, a aranjat microfoanele, l-a dat de-o parte pe

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL): “Coaliția de guvernare ARUNCĂ țara în haos. Vom plăti mai mult pentru gaz, curent, telefonie și internet”

Actuala coaliție aflată la putere nu mai guvernează, aruncă țara în haos. Bursele au reacționat imediat după anunțul lui Orlando Teodorovici privind introducerea de taxe noi pentru bănci și companii.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply